Читатели на “Гласове”: Киро и компания не са България!

Читатели на “Гласове”: Киро и компания не са България!

"В историята, скъсването на дипломатическите отношения е последна стъпка преди обявяване на война. Ако не сте разбрали, това е. Големите няма да се бият помежду си, поне не в началото. За назидание ще похарчат мастиите и помиярите. Полша, Румъния България"; "Каква я. мислехме, каква стана. Предател до предател, мила моя майнольо"; "Да прекъснат дипломатическите отношения, после да спрат доставката на петрол, да не допуснат сключване на нов договор с Газпрпом и да спрат обслужването на АЕЦ. Тогава да оценим евроатлантическата солидарност и взаимопомощ и да приключим завинаги с нея": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Наблюдател

България бе в списъха на недружеските страни. Сега ще оглави списъка на вражеските страни.

 

Решението

Не е на България, а лично такова на недоразумунието Кирил Петков

 

Гражданин

Киро и компания не са България!

 

Смерш

Вашата партия трябва да я прекръстите на “Удари единия, блъсни другия”

 

Каква я. мислехме, каква стана.

Предател до предател, мила моя майнольо.

 

Нинова,

и ти си национален предател.

 

Зла хлебарка

То се знаеше че Нинова ще се извърти беше ясно. Тя тотално закопа БСП

 

Ясно

Келепира надделя над морала

 

тралала

В ЕС всички се подкрепяме, но страдаме индивидуални и то само някои.

 

Хайде като ни подкрепяте

скъсайте и вие отношенията с Русия в знак на солидарност.

 

Иван

Да прекъснат дипломатическите отношения, после да спрат доставката на петрол, да не допуснат сключване на нов договор с Газпрпом и да спрат обслужването на АЕЦ. Тогава да оценим евроатлантическата солидарност и взаимопомощ и да приключим завинаги с нея.

 

Гост

Ще се готвим за отопление с дърва и пътувания с каручки. Поздрави на Петков и сие.

 

Наблюдател

Успяха. Ще унищожат България. След не много време едни ще заминат за Канада, други за САЩ, трети за Израел, четвърти за Западна Европа. В България ще останат само нещастниците. Овцете, които са свикнали да ги стрижат и доят.

 

Наблюдател

Факта от изгонването на дипломатите е второстепенен проблем. Основният е, че отделен политик е могъл да го направи. А какво би го спряло да обяви война, което да доведе до унищожението на България?

 

Su38

Петков изобщо не е загрял, за какво го гонят. Не е заради броя, не е и заради националността на изгонените дипломати, а затова, че кара през просото. От тук нататък не бива да му се дава и магарешка каручка да кара, щото ще я обърне и на равното.

 

man_out

Все пак е странно защо никой не поставя въпроса за легитимността на това решение. Щото след като е взето еднолично от премиера и в нарушение на нормалните процедури, то е нищожно от правна гледна точка и следва просто да се игнорира. А отговорните лица да бъдат разследвани за нарушение на закона.

 

Не е нищожно.

Ако си говорим на езика на административното право, компетентният орган да издаде и връчи нотата е министърът на външните работи, а в негово отсъствие заместник-министърът, който е определен да го замества на конкретната дата. Генчовска беше в Мадрид и със заповед е определила зам.-министър Ирена Димитрова за свой заместник.

 

Su38

Сега нещо не разбрах. Първо, какво е правното основание "решението" - чл. 9 или чл. 11 от Виенската конвенция? Второ, от кого е инициирано изгонването на руските "шпиони"? Доклад на ДАНС без резолюция на прокурор относно законосъобразността на "проверката" до МС или "проверка" на ДАНС по указание на МС? Мисля, че прокуратурата има доста неща за изясняване...

 

братът на Иван Георгиев от Попово

Ти да видиш: В наш'та демократична татковина любовницата на премиера, по съвместителство и началник на кабинета му, управлява външната политика и, вероятно, не само външната.

 

Говориш глупости

Просто политиката на ЕС, подчинена на САЩ, изисква от протежетата си да се следва твърдо антируска политика и риторика. Русия ни сложи на картата на света, Америка ще ни изтрие.

 

ValKil

В историята, скъсването на дипломатическите отношения е последна стъпка преди обявяване на война. Ако не сте разбрали, това е. Големите няма да се бият помежду си, поне не в началото. За назидание ще похарчат мастиите и помиярите. Полша, Румъния България...

 

Su38

Какъв е Кирил Петков, че и на всичко отгоре да иска Русия да оттегли мерките, породени от негова имбецилщина? Троловете, не ви ли е срам да се въртите около тези опорки, не ви ли гризе съвестта да говорите и разпространявате очевидни глупости.

 

bodar4uk

Така се получава, когато нашите Кутузовци, се оказват всъщност Кутсузовци !

 

Още е рано

Като стане бензина 15 лева/литър, и като засвятка тока като дискотека, зомбитата ще почнат да се събуждат.

 

Гореме

Целият народ ще се събуди зимата от сладкия си сън - ток на приливи и отливи, непосилни цени на гориво, топло, храна и т.н., но ще бъде прекалено късно. ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ГО!

 

Хората го гонят от село, той пита за поповата къща.

Докарвате вече нивата на народна любов от есента на 96-та, когато съпартийците на Жан му скроиха шапка с износа на зърно и дефицита на олио... Да видим след колко месеца ще стигнем януари 97.

 

Неам нерви

България е най-бедната и крадена, но напълно независима и изцяло суверенна евроатлантическа колония от мутро-соросоиден тип.

 

thenewone

Възниква класическият въпрос на др. Чернишевски - "Какво да се прави?" Наистина ли няма някъде в обществото, хора - порядъчни, компетентни, издръжливи, както е казал поетът, като битолски просяци, търпеливи като мулета (той, Ботев, го е казал за даскалите). Да са достатъчно на брой за да покрият всички видове власти - законодателна, изпълнителна, съдебна, местна и т.н.

 

М даааа........

Нищо ново . Робска страна сме били , робска сме и робска ще си останем во веки веков. Това са го прозрели още Вазов и Славейков .

 

 

 

 

 

Коментари

 • 008

  01 Юли 2022 14:04ч.

  Изразът Гаранция Франция нали го знаете? След позора с преговорите за ветото над Македония, този втори шамар довърши останалото от територията България. Да си затриеш сам държавата. Браво българета

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Желев Желязко

  01 Юли 2022 14:30ч.

  Драскащите продажни рубладжии в този кафяв сайт също не са България! Всъщност те нямат нищо общо с България! Това са подлоги, дали си задника под наем на рашисткия фюрер! За щастие са твърде малобройни и лесно могат да бъдат изметени

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • задунајска уфсъ с евразијски манталитет

  01 Юли 2022 14:35ч.

  за рубладжиите, за които БГ е Задунајскаја Губернија, Киро и компанија не са БГ.Съвет от мен за Киро-ако искате да има БГ, изгонете и Мутрофанова! Съвет и за рубладжиите-ЧЕМОДАН-ВОКЗАЛ-Русскаја Глубинка

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен Робот

  02 Юли 2022 6:56ч.

  А ти - по избор в Белене или Ловеч!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сашо

  01 Юли 2022 14:41ч.

  Очаквам Кирил Петков да получи наказание за извършеното национално предателство-затвор!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бандеровка

  01 Юли 2022 16:27ч.

  А аз очаквам наказание да получи онова нещо Митрофанова, което се бърка в нашите вътрешни работи, подстрекава към насилие, дестабилизира държавата ни и унизява националното ни достойнство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хортензия Колищъркова

  01 Юли 2022 23:32ч.

  Оъкъде па у вас, ибрикчиите, национално достойнство?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • patso

  01 Юли 2022 14:43ч.

  Няма ли прокуратура да се задейства за работа на харвардския лъжец и мошеник срещу българските интереси, тези всичките ,които ужким застават зад него ,трябва да бъдат съдени от българския народ, ще дойдат избори и нека всеки сам да поеме отговорност за своите действия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Елате на следващия митинг за оставка

  01 Юли 2022 14:49ч.

  Не сме робска страна, историята показва много бунтове. Колкото повече говорим, че сме роби и т.н. толкова повече се самоубеждаваме в нещо което не е истина, а само израз на депресия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коста Рика

  01 Юли 2022 14:52ч.

  В Коста Рика преди месец толкова много спонтанни бунтове и митинги, че правителството отстъпи... обаче нищо не се чу, нали.. на видео в тубата гледах, обърнаха кола с политици в един канал, голям Fun...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всеки русофоб

  01 Юли 2022 14:58ч.

  е априори роб

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • задунајска уфсъ с евразијски манталитет

  01 Юли 2022 15:23ч.

  мъка рубладжијска, нај-после „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ ште плати 7 млн данъци в БГ. Колкото повече за БГ, толкова по-малко за рубладжиите

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мъка овча евроатлантическа

  01 Юли 2022 15:30ч.

  Най-после българите плащат справедливо високи цени за горивата тока и отоплението, няма само европейците да страдат, нале

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отечествен фронт

  01 Юли 2022 17:09ч.

  Важното е,че русоРобите ще квичите и ще страдате, по хубаво от това няма!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Така като гледам

  01 Юли 2022 17:21ч.

  ОФ е единствения квичащ Има и една блееща евроатлантическа овца и с това се изчерпва набора на русофобите.. Животинска им работа..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Браво

  01 Юли 2022 16:10ч.

  всички западно ориентирани политици победиха. България става втора Украйна . Няма само Зеленски и екипа му да богатеят трябва и наште бай Ганьовци да понатрупат нещо .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • путинофилите не са българи

  01 Юли 2022 16:22ч.

  Това, че шефовете на тоя сайт избират само едната гледна точка в тия обзори, е белег за недемократичност и откровен путинизъм. Все пак путиноидите са едно малцинство и в обществото, и в тоя сайт. Тук четат и разумни хора, а не само такива, за които идеалът е една руска посланичка, грозна и злобна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бегай с 200 към Дневник

  01 Юли 2022 16:28ч.

  Там са същите ревльовци като теб

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На стара коза яре

  01 Юли 2022 17:11ч.

  Путинопитеците са безродници, готови и майките си да продадат на гасударя! Смърт на рашизма!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наглосаксонеца

  01 Юли 2022 17:22ч.

  пак подсмърча жалостиво и изпаднал в неконтролируема фрустрация

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Необичаен

  01 Юли 2022 16:26ч.

  Цялата продажна политичесйа класа не е България. И за тях ще има специален отдел в Ада-за предатели на собствения си народ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Рогатия

  01 Юли 2022 17:10ч.

  Абе задръсти се този отдел в Ада, не можем да смогнем на рубладжии

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Девата

  01 Юли 2022 18:39ч.

  Ми щото й се вдига цената и е обезпечена с ресурси, затова искаме рубли, а не зелени хартийки, които ти скоро ще правиш на фунийки и ще си ги завираш в гейския задник, но след като извадиш американския х.. оттам. Понимаеш? Хахахахха

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • обективен

  01 Юли 2022 18:23ч.

  Петков боклука трябва да бъде убит показно! Колкото по-скоро толкова по-добре за всеки един българин. Заложено е бъдещето на България, на децата ни - а целия политически елит си ПАСУВА! ЦЕЛИЯ! Няма опозиция, Възраждане, Президент, прокуратура ДАНС - няма ни една институция, която да работи за нас - държава НЯМА!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ленче, ще се задавиш

  02 Юли 2022 8:53ч.

  По-кротко, че да не хванеш още грип.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Путя

  01 Юли 2022 19:25ч.

  Видяхме ви днес пред руската амбасада каква жалка пасмина сте- няколко старчока с руски знамена.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • София

  01 Юли 2022 19:59ч.

  Не е България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Киро и компания не са България!

  01 Юли 2022 21:58ч.

  А вие съвсем.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен Робот

  02 Юли 2022 6:55ч.

  Като чета форумите, та се съмнявам дали са или не са. Както и да е и да не са я обяздиха, като кирЕ ленчето.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Киро и компания не са България!

  02 Юли 2022 7:23ч.

  лошото е, че не са и Русия!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Киро и компания никога не са били българи

  02 Юли 2022 8:48ч.

  Духът е, който дава живот и принадлежност и самосъзнание. Киро и Съдружие никога не са имали българско съзнание, нито грам човещина към българите. .... Те са ЧУЖДИ, по манталитет, култура, мислене, душевност .... имат сърце от камък, което се смекчава само от Власт, Пари и Агресия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Киро, Асен, ПП и Корни и ДБ

  02 Юли 2022 8:52ч.

  произхождат от една виртуална страна с име Пари § Власт: там е сърцето им, ума им, верността им, за това се борят.... Желая им да са Крез с неговото богатство и неговия край

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sin

  02 Юли 2022 10:21ч.

  Киро и Асен им смачкаха фасона на посолството и на целия Съветски съюз. Пардон, Русия. Объркани, в ступор, в тупик - руските дипломатически власти не знаят какво да правят. Путин ще ги реже, кълца, ще ги дере. Провал, който ще отеква десетки години напред !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Рошавата гарга

  02 Юли 2022 13:03ч.

  Дилов син, който в дълбоката си същност е един уличен комедиант - е, вярно е също, че е цветен, провокиращ, начетен, разговорлив, днес с пълна сериозност оповести по К1, че в Бг има констатиран един много съществен проблем, по който за голямо съжаление Конст. мълчи, а именно: какво да се прави, ако в един момент без всякакво съмнение се окаже, че премиерът е девиантен?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи