Читатели на “Гласове”: Кирчо, прекарай американски поток, да им натриеш носовете!

Читатели на “Гласове”: Кирчо, прекарай американски поток, да им натриеш носовете!

"Германия връща въглищатаАнглия отдавна го направи. А в България ...? Не става дума за околна среда. Целта е унищожение на държавата. Само за 7 месеца успяха да го направят"; "С редица действия срещу виталните интереси на Държавата и Народа, тази шайка продължава разрушителните си престъпления, дори когато е "в отставка"?! До кога ще бъдат търпени да мародерстват с бъдещето и със самото оцеляване на Държавата?! Къде са Президента, Съда, Прокуратурата?! Как ще се оправят престъпните им поразии?": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Стои острият въпрос -

могат ли да бъдат легитимни решения на правителство в оставка след гласуван вот на недоверие. И още - къде е прокуратурата?

 

"Петков: ТЕЦ "Брикел" ще бъде затворен"

А Петков кога ще бъде затворен? Заради умопомрачаващи престъпления срещу България и българите.

 

контраадмирал

Значи 60 години едно съоръжение си работи безпроблемно , но сега под диктовката на западните шефове се унищожава работещо производство ? Това си е престъпление срещу нацията и държавата . Във военно време такова престъпление как се наказва ?

 

Eisblock - "След като из ЕС-то се чудят как да намерят енергия и даже пак тръгват едва ли не към ВЪГЛИЩА, този акт тук е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ"

С редица действия срещу виталните интереси на Държавата и Народа, тази шайка продължава разрушителните си престъпления, дори когато е "в отставка"?! До кога ще бъдат търпени да мародерстват с бъдещето и със самото оцеляване на Държавата?! Къде са Президента, Съда, Прокуратурата?! Как ще се оправят престъпните им поразии?

 

Пак Маги

А пък за АЕЦ Козлодуй каквото е намислил да направи, без да разбира от атомна енергетика, ако не го спрем, рискуваме не само да си затрием реактора, но и да застрашим страната от катастрофални последствия! Мисли ли някой да го спре този неадекватен човек, не ми се вярва, че разбира голямата опасност...

 

Гешев, Иване,

поне веднъж се покрий със слава. Киро е готов.

 

Германия връща въглищата

Англия отдавна го направи. А в България ...? Не става дума за околна среда. Целта е унищожение на държавата. Само за 7 месеца успяха да го направят.

 

Ала_Бала

Кирчо, прекарай американски поток, да им натриеш носовете!

 

DimDan

Докато на Изток лампите светват, на Запад започват да гаснат...Еми санкции.

 

право думаш

Точно! Нека се пука от яд Путин, че днес паметници, а утре и много германци са на тъмно.

 

Маймуната Дарвин

По бТВ и Нова тв ли е таз проруска пропаганда ? Или са пуснали спрените руски телевизии ? Или по БНР и частните му посестрими под пълният рекламен контрол за тяхното живуркане ли ? Печатните медии ли ? Или от 100% афиш с руски филми по кината ли е ? Мустафа, Z Богом ! p.p. така и не вдяна, че всимко е от тоси с Главната буква ! от душата ни е !

 

Helleborus

Херо Мустафа на фона на автентични български килими, вероятно е искала да изглежда, очевидно неуспешно, като картина на Майстора. Американците много умело се обръщат към национализма на народите, но само тогава, когато имат конкретна цел да ги скарат с някой друг народ. След това винаги става ясно, че изобщо не им пука за това кой си ти всъщност. Така и с македонците.

 

Простото наистина ще се окаже руски агент !

Значи българи които никога не са се интересували от политика, никога не са се класифицирали "русофоби-русофили" , и млади българи /!!/ , които уж са контингент за влияние на Козяк, почват да се дразнят от този идиот. И започват да заявяват проруски настроения, създават се русофили ! ДавАй Кирил, давАй !

 

Нинова се сети чак сега

Както самата Нинова казва: Мандалото хлопна. Но този път за БСП пред българския народ, заради участието в това правителство, подкрепяйки ПП. Добре, че беше Слави и ИТН да дръпне шалтера, макар и късно.

 

На хората на Запад им омръзнаха Зеленски и Украйна

На първа страница на ВВС, всеки ден се мъдреше или Зеленски или Украйна. От известно време ги няма никакви. Когато отворех сайта на банката ми, първото нещо бе събиране на пари за Украйна - вече го няма. Както с еказва: Всяко чудо за три дни.

 

наблюдаващ

ЕВропата може да спре оръжията за Украйна. Резултата от това ще битките от Донбасс ще се прехвърлят доста по на запад. Разбира се, има много, които това искат.

 

Капитан Кук

Винаги се кефя, когато чета коментари на русофоби. Те са доказателството за главната теорема на Айнщайн: "Две неща ми дават представа за безкрайността: Вселената и човешката простотия. За Вселената не съм сигурен!"

 

Коментари

 • бандеровец

  29 Юли 2022 11:54ч.

  Всъщност острият въпрос е извънредно тъп, понеже имаме конституция и тя описва казуса - до встъпването на служебното правителство настоящото си е напълно законно въпреки оставката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Правителството може и да е законно

  29 Юли 2022 12:04ч.

  Въппосът е доколко решенията които взема ,също са такива..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бандеровец

  29 Юли 2022 12:19ч.

  Двете неща са свързани. Досега никой никога не е оспорил легитимността на актовете на правителство, свалено с вот на недоверие, защото то си е абсолютно нормално. Едва след евентуално тълкувателно решение на КС може да е друго, но никой не пита КС за това, нали?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не нали,

  29 Юли 2022 13:10ч.

  а защо ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кирчо Маричков

  29 Юли 2022 15:07ч.

  Къде се вреш и ти ма! Ние кога направихме Бандераците да се борим против рашистите и путлеристите, ти още ходеше права по Околовръстното!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  29 Юли 2022 12:09ч.

  А най-острият въпрос е къде са ми хапчетата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Законно

  29 Юли 2022 12:21ч.

  След Вот на недоверие тези с недоверието трябва да се махнат, иначе какъв е смисъла на Вота.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Освен това решенията на правителството създават

  29 Юли 2022 13:01ч.

  заплаха за националната сигурност, което може да се докаже и представлява специален казус.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • невменяем

  29 Юли 2022 12:36ч.

  Коро наистина е повреден от много дрога и търсене на секс в приложението Гриндр

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мужик

  29 Юли 2022 12:40ч.

  цялата измет на нета се е събрала тука.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Обективен поглед

  29 Юли 2022 13:09ч.

  над себе си имате, не може да ви се отрече...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Живка Павлова

  29 Юли 2022 18:21ч.

  Снимката на Киро е много на място, фотографът е запечатал характерната му поза - хванал се здраво за катедрата и мятащ налудничави погледи изпод вежди.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На стара коза яре

  29 Юли 2022 23:20ч.

  Смърт за тия.Надявам се да бъдат убити от руските удари,които ще са неизбежни. Гответе се за ядрени такива.Ако някой си представя игра с войници се лъже-ядрени оръжия и войските нямат значение.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи