Читатели на “Гласове”: Интересен ден - какви катарзиси! Сега въпросът е чий нож е по-дълъг?

Читатели на “Гласове”: Интересен ден - какви катарзиси! Сега въпросът е чий нож е по-дълъг?

"Костадинов: Случващото се между Гешев и другите американски метастази в България е като "Нощта на дългите ножове""Да ви имам аз държавата. Срещу Главния прокурор - атентат, зам. Главния прокурор се страхува да не го убият, лидерът на най-голямата партия (Борисов) мине не мине някое време, току се жалва че някой ще го убива, неформалният лидер на ДПС се крие в сараите си и с години не си показва носа навън, щото някой се кани да го убива. Това може ли да бъде нормална държава?": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

доц. Карачибук

В 15 часа шансовете за успешно състявяне на кабинет силно намаляха. За това има две, макар привидно странни, причини. Първата, е, че Габриел пое мандата под портрета на Ботев. В българската история няма успешно изпълнен мандат, връчен в в зала 2 на президенството, точно под портрета на Ботев. Второ - мандатът бе сложен в папка оцветена като опашка на плъх, живеещ в бюфета на парламента. Според вещи когнитивни екстрасенси, мандатът трябва да се връчва северно от портрета на Ботев, там където висят братя Миладинови и Раковски. Папката, в която той е се поставя следва да е в цвят липов листак, облян от следобедни слънчеви лъчи.

 

дядо Лико

"Иване, кажи си, хората ще те разберат!" Крилата фраза от предишно политическо цирково представление.

 

>>>

Поредният цирк, който е предназначен да хвърля прах в очите ни, докато политическата мафия в България плете новата си кошница...

 

Има нещо такова!

Онези, които са му подшушнали да направи това, са изключили един дребен факт! Бг граждани сме свидетели на тази политическа клоунада повече от 30 години! Не само сме им научили номерата на нашите клоуни, но ни и омръзнаха вече! Да видим какво ще последва? Нашия, дето се изживява за царевич е отмъстителен, но не е предвидил факта, че и господарите му са такива! Чакаме продължение на сагата!

 

Ми то не може така

задуски, обяди и вечери в комбинация с предателство. До сега крил какво крил, договарял се и пазарил, но сега вече има промяна в политиката на дълбоката държава. Докато бе с нея – добре: гони когото трябва, мълча за каквото не трябва и т.н., а сега палачинката се обърна. Да си припомним един друг случай на човека с многото апартаменти. Да, той си мълчи и договорката е в силата и очакваме каква ще бъде наградата му. С каскета как ли ще се развият нещата. Бог да пази Майка България от цялата сган продажници! Амин!

 

republic

Милиционерски престрелки. И всичко в името на българските граждани. Пускам сълза...

 

Да ви имам аз държавата

Срещу Главния прокурор - атентат, зам. Главния прокурор се страхува да не го убият, лидерът на най-голямата партия (Борисов) мине не мине някое време, току се жалва че някой ще го убива, неформалният лидер на ДПС се крие в сараите си и с години не си показва носа навън, щото някой се кани да го убива. Това може ли да бъде нормална държава? И може ли държавата да се ръководи от хора, които перманентно треперят за живота си?

 

баба мара

долнопробна вечеринка какви хора са по върховете на държавата срам и позор ако си беше подал оставката още в началото нямаше да му се налага да говори простотии сега

 

Да кажем, че Сарафов се оказа не особено умен

Това е директно признание, че е знаел неща, за които би могъл да загуби живота си. Укриването на престъпни факти, документи и обстоятелства е също престъпление. Защо до сега не си е подал оставката или не ги е съобщил по съответния ред. Намеците, че са му известни “методите на Гешев”, директно го уличават в съучастие.

 

colibri

Интересен ден-какви катарзиси! Сарафов,от Вашите''мръсни гащи'' се разнася нетърпима воня! Страхувате се за живота си и явно има защо. Поели сте ангажимент към някого, но не успяхте да го изпълните, поне засега! Човек каквото сам си причини, цяло село не може-така ме предупреждаваше мъдрата ми баба, мир на праха и!

 

читател

Няма да коментирам липсата на морал и достойнство у шефовете на прокуратурата, колегите от форума вече са го направили. Но се чудя дали е съвпадение, че искането на оставката и "атентатът" се случиха почти едновременно.

 

Haho

Тия съвсем на турски сериал го обърнаха. А участници са почти всички.

 

рукола Z

Властелинът на козяк стана ли разноглед? ? още нищо не е видял ?

 

читател

Хляб и зрелища :) Когато хлябът намалява, се увеличават зрелищата.

 

Фриц Клингенберг

Сега въпросът е чий нож е по-дълъг?

 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

Коментари

 • COPIUM

  15 Май 2023 21:37ч.

  Е как чий, онзи дето стига чак отвъд океана е по дълъг естествено. То и за това Боко се сложил услужливо, само дето тази игра и за него ще има подобен финал някой ден. Поне историята показва доста такива случаи...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Фани Гани Милкова

  16 Май 2023 8:39ч.

  Не подценявайте прокурорчето, тези совалки до Щатите може да означават, че на него се пада честта да бута Шефа, де с признания, де с компромати.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Калоян от Пловдив.

  15 Май 2023 22:32ч.

  Всичко това се превърна в сапунен сериал . Навремето Вълко Червенков е подържал идеята ,че народ се нуждае от хляб и зрелища ,може и да бъркам . Май че е попрекалихте с зрелищата

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анализатор

  20 Май 2023 12:22ч.

  Време е,този път от ареста,да облече райето за много години напред.Това силно го желаят 98% от българите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Краси

  15 Юни 2023 8:30ч.

  Ама добре си си живеехме по времето на ГЕРБ... Прокуратурата работеше, корупция нямаше, хазната не се ощетяваше, парите стигаха за всичко и всички, народът беше щастлив. Сега някой злобен американец или друг западняк е наредил, свалете добрия, хрисимия, справедливия, работещия за закона Гешев и му потърсете сметка защо ББ има къща в Барселона , пък живее в Банкя и хоп, лошите недоволни от нещо българи се втурнаха да го свалят. Нищо че Гешефт обяви, че ще разследва приватизацията и получаваше за това огромна заплата, нещо че Гешефт сложи знакови дела на трупчета, нещо че гешефтатурната (подчинена на Гешефт прокуратура) се ослушва за всяко престъпление, независимо от огромните средства за тяхната издръжка! Нищо... Интересуват се само от заплатите (надминаващи 6-8 хиляди за редовия прокурор, от почивните бази, от кьорсофрите, маскирани под формата на семинари и обучения (след едно такова гръмна и кьорфишека по Гешефт) и от нищо друго. Ха, единственото, което съм запомнил като резултат от дейността на Гешефт е 8нимките с изнасилената баба в някакво село, преди години, а това беше толкова пошло, че ми се иска да забравя тази рекламка на дейността на гешефтатурата. Къде е разследването за КТБ, къде е разследването за неплатените данъци от Божков, къде е разследването за изнесените в чували пари от не помня коя банка, комисионни пари за ГЕРБ, кой дръпна курвата, обслужвала сексуално "единствения способен да бъде премиер в България", за да свидетелства, заснела ли е кюлчета и пачки в чекмеджето на разложилия се на леглото след оргията премиер? Кой?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи