Читатели на “Гласове”: Игра на тронове - "Вагнер" отива в Беларус, пред очите ни руснаците усилиха десния си фланг

Читатели на “Гласове”: Игра на тронове - "Вагнер" отива в Беларус, пред очите ни руснаците усилиха десния си фланг

"Западняците така неистово желаеха преврат срещу Путин, че той реши да им угоди и сам го оглави )) Договорняк си е човекът ))"; "Всъщност май ше се окаже, че Вагнер отива в ...Беларус. Т.е. пред очите ни руснаците официално усилиха десния си фланг. И, ако украинците решат да влязат през Харковска област в Русия, ще има кой да им влезе в гръб"; "Путин: СВО върви по план:) И Пригожин - най-заслужилият "народен" артист на Руската федерация:)": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Точен

Западняците така неистово желаеха преврат срещу Путин, че той реши да им угоди и сам го оглави )) Договорняк си е човекът ))

 

Коментар / нали пише, напиши коментар /

В крайна сметка ще се окаже, че Пригожин направи това театро, за да може противниците на власта в Русия да излезнат от дупките си и да започнат да ликуват, а днес ФСБ да започнат да си ги прибират. А Радев, най–добре да не плаче на ,,чужд гроб", а да си поплаче на нашия гроб, че той е много повече за оплакване. Че тази хубава страна е заприличала на воняща дупка, а колкото до ,, държава", такава няма благодарение на ,, нашите умни" политици. А най много се смея, като прочета някъде фразата ,, политическия ни елит". Какъв ,, елит", какви пет лева???

 

Богдана Тотева 2

Всички Подоляк и целият западен свят се оказахте измамената камила! Това театро, което ви спретнаха руснаците ще го помните много дълго.

 

Необичаен

Всъщност май ше се окаже, че Вгнер отива в ...Беларус. Т.е. пред очите ни руснаците официално усилиха десния си фланг. И, ако украинците решат да влязат през Харковска област в Русия, ще има кой да им влезе в гръб.

 

Игра на Тронове

Смогнете си пуча срещу Ердоган преди 8 год. Сега ръцете на Путин са развързани, за да се справи с вътрешните си врагове и да спре " контраофанзивата" на орките.

 

Верно е:)

Путин:СВО върви по план:) И Пригожин - най-заслужилият "народен" артист на Руската федерация:)

 

Даам

Някой беше казал интересна мисъл по повода за владеене на информация - който владее информацията, той управлява света! След няколко дни ние ще разполагаме с още инфо, за да анализираме, но и с тази, която излезе досега, може да се еквилибира.:) Например - защо всичко се случи в петък вечер? Защо от последните месеци усилено на вагнеровския сайт се търсят хора с владеене на чужди езици? Защо войничетата, за които толкова се грижиш Вива, на отговора на жителите на Ростов какво се случва, отговаряха просто с една дума: Учения!? Защо именно Лукашенко пое инициативата? Защо поляците рязко смениха плочата? Защо, страните, водещи прокси война с Русия изведнъж казаха, че това е вътрешен проблем?... Сигурно има и още, но все пак моите разсъждения са на обикновен профан, който само следи ситуацията. Иначе и за слепеца е ясно, че войната минава на ново ниво! Както и работата на Вагнер!:)

 

Гражданин

Операцията, наречена „Походът на Пригожин“, показа за кой ли път колко елементарни политици и измислени анализатори в България получават безумни заплати за нищо! Надпреварват се в празнословие, без да си дават сметка на какво прилича България!

 

ЗИП

Абсолютен цирк! Целия свят е настръхнал а преди малко Владимир Путин подписа закон срещу уговорените мачове в спортни състезания! Несъмнено това е най-важното което има за днес? :)))

 

Може би сега някои държави ще разберат, че Путин е за предпочитане пред по-радикалните от него

И че курса към свалянето му не е задължително по-добър за спокойствието на света!

 

Точно т.нар. Запад, вкл. и България са против преврат и се опасяваха, защото...

... при военен преврат ЯО ще попаднат в неизвестни какви формирования с непредсказуеми действия и потенциал руският тероризъм да излезне извън границите на Украйна.

 

Ще има много нови закони

От законите ще се разбере каква е целта на случващото се. Законите ще завалят от понеделник.

 

Мария...

ТВ СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 "1️⃣ Брюксел е по-мълчалив и от вчера. 2️⃣ Американците и те се чукат по главата какво се случи. 3️⃣ Българските власти коментират, че няма опасност за българските граждани. 4️⃣ Ингилизите смятат, че Путин е подкупил Пригожин. 5️⃣ Бившия ни шеф на ДАНС смята, че Путин бил с нарушена репутация и бойния дух на руската армия е сломен. 6️⃣ Московчани се питат дали понеделник ще остане почивен ден. 🎯 В същото време: 1️⃣ Пригожин отива в Беларус. 2️⃣ Бойците-метежници остават безнаказани. 3️⃣ Лукашенко се сдоби с частна армия, за, която плаща Русия. 4️⃣ Частната армия Вагнер вече е на 200 км от Киев. 5️⃣ Либералния планктон в България все още не е разбрал какво точно се е случило, но тъжи, че не е могъл да отвори шампанско за победа над Путин. 🔥 Превратът се отлага ❗️" 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂

 

Отвратен

То щото България е център на стабилност!? Що преврати бяха извършени тук, що подмяна на волята на избирателите само и само на власт да са определени персони, на които в нормална държава няма да им дадат да чистят и тоалетни!

 

"Отворено общество“: България е най-уязвима за дезинформация сред страните в ЕС

По-голям комплимент за народа ни от това заключение скоро никой не ни е правил. Сполай!

 

истина

сорос се оплаква, хем все взеха парите, хем никаква работа не свършиха, нито се в.аксинираха, нито искат да изпратят на гей паради деца си…., и това, че давах пари на мафиотите в бяло да ги избиват в болниците, не ги оправи…- мечка страх, мен не страх…

 

Мария...

"Отворено общество", благодаря за комплимента

 

Една

Боже, колко глупост има по хората! Точно нас, българите да ни обвиняват в това! Масово българинът е скептичен и не вярва на нечии уверения, особено като са му отрязали информационните източници , а са му оставили само официозните, които дрънчат на кухо, даже при спрян звук! Колкото повече ни мислят за наивни и ни обработват за дадена идея, толкова повече сме сигурни, че това е поредната измама и тая няма да я бъде! Нека умниците анализират това!

 

баба мара

в българия се изтриват масово коментари забранява се на потребители да коментират в срок от 6 месеца масово се иска регистрация в други саитове какво е това свирепа цензура не може да се налага на българите как да мислят ние пътуваме много по света тръгнали сме на гурбет преди 60 години знаем меда и жилото на запада така че не се опитваите да се налагате защото в българия не върви

 

Красимира Кирова

Аз пък от много време упорито търся руска пропаганда в българските медии и не мога, така и не успях да разбера що е то руска пропаганда. Ще си тъна в неведение, къде е, ако някой я вижда да каже, моля!

 

рис

"Медийно грамотните" са само онези, които вярват на западните сведения, представени от медийния гугъл-балон. Доколкото в България все още има доста хора, разбиращи неамерикански (в случая руски) език, този балон тук-таме издиша и това никак не се харесва на тези, които го надуват. Но такива хора има и на запад, включително в сащ. На лъжата краката са къси.

 

наглостта няма граници

Ало, Гюбелс. Погледни се в огледалото и умри от срам. Значи според теб, понеже народът не вярва на лъжи, а вярва на истината, службите да забранят на медиите да казват истината, за да вярват на измислените ви лъжи и манипулации. Ало, Гьобелс, къде се намираш??? Нашите медии нито публикуват руски материали, нито дават думата на руската страна, те просто не правят нищо, освен да препечатват статии от САЩ, Великобритания и Франция, където също има много учени, политици и журналисти, които не вярват на лъжите и тоталните манипулации на Зеленски. Сега какво? Всички тях ще ги забраните ли? Ще забраните свободния печат по целия свят - така ли? Или понеже сте едни малки недоносени Гьобелсчета, поне ще забраните у нас да се препечатват западни статии, които не са ви угодни. Позор сте вие, позор!

 

жалък житейски избор

,,Да лазя по корем съвсем като животно и унизен съвсем? Мазоли да израснат по моите колене от многото поклони, от дългото пълзене? В гърба ми да изчезне и помен от гръбнак, защото съм се свивал по силния простак? За няколко победи и за успехи леки като бездушна вещ да ме подхвърля всеки?...''

 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • Вчера тов. Пригожин беше купен

  25 Юни 2023 19:51ч.

  От Запада, днес щял да влиза в Киев. Псхиатрите имат много работа тука.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ХероМустафан

  26 Юни 2023 3:03ч.

  Я се стегни малко, че заместникът ми да не ти спре стинките!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • България тряба да излезе от клозетната чиния, преди да са руснали водата

  25 Юни 2023 20:08ч.

  Сигурен съм, че останалите васали на САЩ в момента трескаво търсят изход от ЕСОТАН-ския капан.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На лъжата краката са къси.

  25 Юни 2023 23:12ч.

  Но истината винаги е по средата..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • old_beggar

  25 Юни 2023 23:24ч.

  жол башталдъ айланацъздъ карабацъз!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Добро утро

  26 Юни 2023 12:17ч.

  Малей к'ъф цирк. И тъпото хардварче взе чи съ нъ' ра от кеф, ама къту му доди истинътъ в глъвътъ, със закъснение(както винаги) зе чи размирисъ орталъка

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Леле

  26 Юни 2023 13:14ч.

  Леле, колко загубен народ има по нашите земи... 😮

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Четохте ли

  26 Юни 2023 14:24ч.

  коментара на Дайнов в DW за Путин, Русия и руския народ? Леле, леле, леле... Нездрав разум.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Елена александрова

  26 Юни 2023 17:35ч.

  Защо боклуци нещастни не спрете да плачете за пригожин тези хора може и да имат противоречия но те знаят какво искат за разлика от гнусния плъх Земенски които проси пари и оръжия

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи