Читатели на “Гласове”: Фактчекърите си играят на тоталитаризъм

Читатели на “Гласове”: Фактчекърите си играят на тоталитаризъм

“Браво, скоро ще имаме нужда от Кашпировски, който в студените и тъмни зимни месеци с равен глас ще ни нашепва: "Това, което изпитваш, не е студ. Ти трепериш, не защото ти е студено, а отново си пипнал ковид и е време за десети бустер. Това наоколо не е тъмнина, това е демократичен отблясък….”; “Ние имаме опит. Този филм вече сме го гледали при така наречения комунизъм. Цензура правилно мислене и единомислие по всички въпроси”; “Пари на вятъра. Вярвай на половината от това което виждат очите ти и на нищо от това, което чуват ушите ти”;"Макар и процедена през зъби от Амнести, истината започва да излиза и в страните, сковани от "евроатлантически ценности" (с извинение за злоупотребата с думата "ценности")": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Читател

Ура ! Вече ще има и организирани платени български лъжци ! Няма да е само Дойче Веле ! Ако някоя организация има FactCheck в името си, знаете какво да очаквате: добре заплатени лъжи. Аз сам мога да си проверя фактите, благодаря, не ми ги предъвквайте.

 

Ко речи!?

А онуй, дет му викахме цензура и престъпление срещу свободата на словото, разбрах.

 

bodar4uk

За придобиване на опит, да започват сухи тренировки, първо за борба със собствената си дезинформация.

 

erkek

Ето аз открих вече една дезинформация.....Зеленски имал само една зелена тениска! Долна, клоняща към гнусна дезинформация! След като не съм пропусал негово показване по нашите медии от месеци насам , с увереност заявявам че има три зелени тениски, които периодично сменя-най-често през два дни...

 

Дезинформация за Украйна

Когато изпратят журналисти в Донецк и Луганск, тогава ще започна да им вярвам.

 

Макар и процедена през зъби от Амнести,

истината започва да излиза и в страните, сковани от "евроатлантически ценности" (с извинение за злоупотребата с думата "ценности").

 

браво, скоро ще имаме нужда от Кашпировски,

който в студените и тъмни зимни месеци с равен глас ще ни нашепва: "Това, което изпитваш, не е студ. Ти трепериш, не защото ти е студено, а отново си пипнал ковид и е време за десети бустер. Това наоколо не е тъмнина, това е демократичен отблясък....

 

smb

Много е отговорна работата на факт-чекърите, но само ако ползваш някоя от малоумните социални мрежи. Как точно ще ми чекват фактите, като не им се ровя в мрежата? Играят си на тоталитаризъм, обаче и тоталирзма им е ялов, каквито са самите те.

 

интелигентност

ЕК се подигра и постави под съмнение интелигентността на европейците, спирайки руските телевизионни канали и по този начин по българските национални телевизии се показва само украинската гледна точка и бълнуванията на Зеленски.

 

дезинформация

Авторите на горния материал как ще обяснят за обстрела на Запорожката ядрена централа, която е под контрол на Руската федерация и много правилно. Във нашите медии се казва, че Русия и Украйна се обвиняват взимно, но се пропуска да се каже, че централата е под контрола на руските въоръжени сили, т. е. руснаците се обстрелват сами? Пълна манипулация и пропаганда и който няма други източници вярва.

 

Порнография

Че то всичко в България е дезинформация! Всички медии са впрегнати да ни лъжат и заблуждават. Тези, които го правят, щели да провеждат кампания срещу дезинформацията. Аре бегайте!

 

Rattrack

Предполага се, че кампанията е изцяло финансирана от Америка за България или Отворено общество, защото само те имат монопол върху истината.

 

Ние имаме опит. Този

филм вече сме го гледали при така наречения комунизъм.Цензура правилно мислене и единомислие по всички въпроси.

 

Пари на вятъра.

Вярвай на половината от това което виждат очите ти и на нищо от това, което чуват ушите ти.

 

Нинова се разграничава от министрите

А избирателите на БСП се разграничават от Нинова..

 

Малко по малко,

БСП се разграничава от себе си.

 

haho

Продължава съвместната атака срещу Радев. Сега по БТВ видях че пред президенството се събират умните и красивите, щото имало опасност за евроатлантическия курс на България. От друга страна и ръководството на БСП реве за реваншизъм на новото правителство. Явно БСП ще е заедно с умните и красивите срещу Радев. Ами това много ще се "хареса" на симпатизантите и.

 

Ала_Бала

България не стана Швейцария на Балканите, но Швейцария нарочно ще я направят България от 1984 г., когато беше заприличала на дискотека с спирането на ел. ток на 2 часа. Швейцарците трябва да прекратят събирането на мизантропите в Давос!

 

Както и да се въртите ...

Газ ще идва оттам, откъдето го има. Всичко друго са фантазии.

 

няма значение

Важното е, че газът не е купен директно от Газпром. Ако не вярвайте, питайте протестиращите пред президентството.

 

Вуйчето

Последните две години се запасявахме с: тоалетна хартия, ваксини, спагети, ориз, олио, газ, дърва, свещи. Остана само въздух да си консервираме.

 

тралала

Газ има доволно, верно -райски е, но и с него може да се преживява някак...

 

Take or Pay

Шефът на Булгаргаз идиот ли е или само се прави на такъв? Че ще си платим неполученото количество газ от Газпром е все по-ясно. Газпром ще осъди Булгаргаз да плати неполученото от България количество, защото има клауза по договора помежду им, която гласи "Вземи или плати!". Тоест, България е длъжна да плати, независимо дали отказва газ от Газпром.

 

Дрън дрън ерина

Не разбрахте ли, че пак руски газ ще купуваме, но по-скъп. Дебили.

 

haho

Най-добре е руски газ, ама по украинската тръба- така хем газа вече ще е "демократзиран", хем ще помагаме на братска Украйна. Нека ни се карат тогава.

 

гросмайстора от помощното у-ще

Чакай да ва светна: Радев е главнокомандващ. Може да обяви извънредно положение и да управлява с декрети. Изборите отпадат, машинното гласуване отпада, всеки който твърди, че трябва да сме в конфликт със съседите се арестува, всеки който политизира енергийните доставки се арестува, подписва се нов договор с Газпром, доставките вървят, мир и любов с бай Ердо и Вучич.

 

Служебни правителства може да ни управляват цяла година

Както вървят нещата

 

Путин е в безизходица

Путин е в безизходица - не може на наложи контра-санкция на любовницата на бай Байдън, защото няма такава. Хитър ход на американците!

 

САЩ подариха на Китай нещо, от което китайците имаха нужда

На китайците са нужни три неща, за да си върнат Тайван: желание, възможност и повод. До сега им липсваше само третото. Е, сега вече го имат!

 

Плевенски

Очертава се тайван да стане по ,,интересен" от Украйна !

 

BOSS

Че са боси, боси са. Една държава на 250 години тръгнала да се мери с две огромни възраждащи се хилядолетни империи. И да, отписахме янките!

 

Да се чете повече трябва, да се чете с разбиране

Една хилядолетна империя може спокойно да чака, да види плуващия труп на врага си по реката.

 

Made in China

Когато си слаб, прави се на силен.. Когато си силен прави се на слаб..

 

 

 

Коментари

 • Адв. Росен Рашков: "Америка за България" е инвестирала пари в медии и политици в потресаващи мащаби

  08 Авг 2022 22:11ч.

  И какво тогава се чудим? Обливат ни яко с помия и мисирките хапват.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Джордж Оруел: Войната е мир. Свободата е робство

  08 Авг 2022 22:16ч.

  С прискърбие констатирам, че голяма част от читателите на "Гласове" са лика-прилика с овчия руски народ, който дава мило и драго да запази диктатурата си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И аз така...

  09 Авг 2022 9:44ч.

  С радост констатирам, че само малка част от читателите на "Гласове" са лика-прилика с лоботомираните народи в западна Европа, които дават мило и драго да запазят "свободата и демокрацията" си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не завиждам на редакторите

  08 Авг 2022 23:46ч.

  Коментарите стават все по-тъпи. Интелигентните читатели избягаха. Какво да изровиш от купчините боклук омесен с ругатни?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Н.Н.

  09 Авг 2022 16:55ч.

  Ами то какво интелигентно да коментираш с хора, дето всеки ден, под всяка статия пишат неща, чиито смисъл може накратко (и то без загуба на съществена информация!) да се преразкаже като: "Путлер, Путлер, Рашистан! Рашистан, Путлер, Путлер!"? :)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи