Читатели на “Гласове”: Дайте да видим френското предложение!

Читатели на “Гласове”: Дайте да видим френското предложение!

"Некакси не ми се верва България да обърне евро-атлантическата колесница. Циркове! Ветото ще бъде свалено и после кой от къде е. Нужните гласове ще бъдат на пазарувани. Напазаруваните ще си оправят живота с чиста съвест, че са изпълнили своя евроатлантически дълг опакован като патриотизъм. Народът ще попсува, попсува, па ще кандиса": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

vitory

Кога ще публикувате френското предложение в оригинал ?

 

Мимето

Текстът на това предложение трябва да бъде пуснат в общественото пространство и всички хора да го прочетат. В противен случай всеки може да казва каквото си иска за неговото съдържание.

 

Като е толкова добро френското предложение

Дайте го цялото ! Писмено и в оригинал ! Да го прочетем и народът български да прецени !!! Какво само ни се плезите от ТВ и ни цитирате отделни точки, или си правите волни интерпретации...

 

Нова манипулация на Нова ТВ

Не правителството внася в парламента "документа на Франция", а френското посолство в София, евентуално през правителството. Следва да се изясни дали правителството е куриер на френското посолство или наистина френското посолство директно е внесло в НС "документа на Франция". Българското посолство в Париж какво внесе във френския парламент?..

 

Su38

Чакайте, чакайте. Цонева говори, че преговорите започват, когато РСМ ПРОМЕНЯТ конституцита си. Този сега казва, че преговорите започват, когато РСМ ПОЕМАТ ангажимент за промяна на конституцията. Очень большая маленькая разница. Според Иванов "гаранция Франция" за промяна на конституцията им... Бързат нещо, бързат... Като Мирочно да видим накъде се кланя фесът...

 

Никакво френско предложение не ни интересува!

Има си вече договор - да се изпълнява.

 

Е, сега настана истинското

ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО!

 

Din Viezel

Обаче тези в Брюксел много се гаврят със България. То не бяха заповеди, не бяха ултиматуми, не бяха искания. Тези в Брюксел се държат като чорбаджии на България сякаш са собственици на българската територия. Не са собственици но се държат като такива което е малоумно, меко казано.

 

Vokill

Надяваме се повече да не се месите във въпроси с историческа, културна и цивилизационна значимост за родината ни България и да не се налага да ви чакаме повече да ни се извините публично за тези нелепи слова с претенции за ултиматум.

 

Некакси не ми се верва България да обърне евро-атлантическата колесница

Циркове! Ветото ще бъде свалено и после кой от къде е. Нужните гласове ще бъдат на пазарувани. Напазаруваните ще си оправят живота с чиста съвест, че са изпълнили своя евроатлантически дълг опакован като патриотизъм. Народът ще попсува, попсува, па ще кандиса.

 

гаранция Франция !

Франция е единствената страна в ЕС, която все още има някакви останки от национален суверенитет. И то не благодарение на Макрон, а въпреки Макрон ! А благодарение на Великия французин Шарл де Гол, благодарение на ядреното оръжие, което той осигури на Франция. Това обаче не стига да се отърси от опеката на САЩ. Така че никакви гаранции не може да дава Макрон !

 

Селянин

Да напомним и за честната дума за неразширяването на нато на Изток.

 

Helleborus

Петков не е по-различен от останалите, които всякакви задкулисия движат, единственият, който не беше подчинен на 100% беше отстранен от властта, от двете най-нагли лобита, проруското (и соросоиди) и проамериканското. Ако се върнат, обаче, ще са си научили урока и също ще съдействат повече на външни интереси. Петков ми напомня комсомолския устрем от началото на прехода.

 

баба мара

отиваме на нови избори ще се явят нови партии като гледам картинката никои няма да получи доверие така че отиваме на следващите избори докато случим на хора това което гледаме в мом в нс е позор толкова време се губи гласувате бюджета и подавате оставка

 

Отсега ме е страх от следващите.

Движим се надолу по геометрична прогресия.

 

Жива да не бях

ГЕРБ вече е прогресивна политическа сила.

 

Разно

Купуването на депутати разцъфтя при ГЕРБ. Е, сегашните бият по обеми, ам принципът е същия - плаща се за да станещ депутат и после искаш да си възстановиш разходите.

 

купуването на гласове е престъпление

А на депутати? Който напусне групата си да напуска и парламента! Толкова е просто. И така купуването изчезва от само себе си. Иска ли да е независим, кандидатира се на следващите избори като независим. Точка.

 

 

Коментари

 • Маги

  19 Юни 2022 14:09ч.

  Много е справедливо - който напусне групата си, напуска и парламента! Така се пресичат всички опити да се пазаруват депутати.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Парламента се превърна в тържище

  20 Юни 2022 18:08ч.

  с това купуване и продаване на депутати,а къде е гласа на хората,те не са гласували за да се продават и прехвърлят депутатите според парите и изгодата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мила

  08 Юли 2022 0:27ч.

  Аз нещо не мога да разбера относно " френското предложение". Това, което ние одобрихме, същото ли е , което македонците се канят уж да одобрят. Защото по медиите се каза, че искали някакви промени и щели да ги получат. А с това, което ние сме подкрепили, какво става, и то ли се променя? Пак ли нещо ще ни подхлъзнат? Да не се окаже, че сме подписали нещо друго?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи