Читатели на “Гласове”: Браво на Франция! Ние сме единствените чутури, които спинкат сладко в Европа

Читатели на “Гласове”: Браво на Франция! Ние сме единствените чутури, които спинкат сладко в Европа

Националният сбор печели евроизборите във Франция, далеч зад него е партията на МакронЕманюел Макрон обяви разпускането на Националното събрание след поражението си на евроизборите. "За съжаление българинът не се интересува от политиката, макар тя да се интересува от него! Той предпочита да си хапва салатката и да си пие ракийката"; "Няма никакво значение какво се сглобява в България. Важното е, че десните печелят в повечето държави от ЕС. България не се управлява от София. Управлява се от Брюксел"; "Единствените чутури, които останаха да спинкат сладко в Европа са пак населението на Територията": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Бай Иван

За съжаление българинът не се интересува от политиката, макар тя да се интересува от него! Той предпочита да си хапва салатката и да си пие ракийката и не си мърда задника да отиде до урните да гласува, а някой друг да му свърши работата! За съжаление българина ще си изгуби не само салатката и ракийката, но и рахатлъка, а може и главата, защото тези дето спечелиха изборите са готови на всичко, само те да са добре и да си съхранят париците и имотите в чужбина! А после другите ни са виновни, ние никога!

 

Кои гласуваха?

Тези от "корпоративния вот". Феодално зависимите. "Купените" (има и такива). Твърдите ядра на партиите. Тези, на които не им е все едно какво се случва на територията. Негласувалите си казаха: "Всички са маскари". А войната тепърва ще се разраства. Както казваше баба: "Заиграе ли мечката у комшиите, ще дойде и у нас". И Друго казваше баба: "Д@пе да ви е яко". Кой разбрал, разбрал.

 

Помислете

Хората масово не гласуват. Масово плюят всички партии. ППДБ специално е оплюта във всяка реклама в социалните мрежи, че чак трият коментари от неудобство. Накрая ви сервират, че много народ гласува за ППДБ и mafiqta. Толкова записи, толкова ясни неща, толкова ясно поведение на 3/4 от българите. Нещо не ви ли светва?

 

Не мога да повярвам

Колко много хора са гласували за тези измамници. Само защото изглеждат образовани. В измамите. Лексиката която ги избира е, че са алтернатива на Борисов. Някой да вярва, че тези хора са алтернатива? Ала бала, с Президента имаше ли?

 

Наблюдател

Няма никакво значение какво се сглобява в България. Важното е, че десните печелят в повечето държави от ЕС. България не се управлява от София. Управлява се от Брюксел.

 

vale

"Еманюел Макрон обяви разпускането на Националното събрание след поражението си на евроизборите",причината разбира се,е друга!?Американците или Руснаците?!

 

Ghost

..дори да го подозирам в опит за ограничаване на щетите. Просто така е правилно, като си играеш на демокрация. Инак идва Робеспиер.

 

Това не е всичко !

Всъщност "крайно десните" във Франция печелят общо 37 % защото бариерата премина партията на Ерик Земур/Марион Марешал "Реконкет" , още по-опозиционна на статуквото ! Ако броим е не преминалите бариерата "Патриоти" на Филипо , UPR на Аселино... излиза че почти половината французи са "крайно десни" ! Дали не е време този глобалистки пейоратив да бъде наритан от новоговора на журналягите ?

 

HEXAGONE

Днес французите измиха срама от недоразумението Макрон. Мощен наказателен вот - Освен Льо Пен и Бардела, отлично представяне на "Реконкет" на Марешал и Земур, въпреки че мас медиите ги оплюваха, все пак не посмяха да им фалшифицират резултатите дотолкова, че да ги свалят под бариерата ! Така че "крайно десните" /АУУУУ - колко страшно ! Брррррр ! Ах колко "крайни" са тези десни - ха ха ха !/ общо взимат над 1/3 от местата предвидени за Франция в Европейския Парламент /Земур-Марешала за момента са с 5,6 % , а не с 5,1 % и са пред еколозите/ . 15-те % за макронистите са пълен смях, изсмукани от пръстите ! След като дори цензурата признава че 87 % от французите не одобряват /всъщност презират !/ недоразумението-президент , откъде са се взели цели 15 % да гласуват за него ? От френската "ала-бала" очевидно... Браво на Франция !

 

Хаха

Това са истински избори. А не като при нас, нагласен вот.

 

Аз не разбирам

веселието на урсула.

 

БГ чугун

Единствените чутури, които останаха да спинкат сладко в Европа са пак населението на Територията.

 

Това детрониране

Трябваше да се случи и при нас, но тук народът е заспал.

 

Оле Отвори Очички

ВСЕКИ, който защитава интереса на Православието и на Родината се обявява за агент на руснаците. Това е показателно за да се ориентираме откъде идва опасността за нас в момента. От враговете на руснаците и православието. Елементарно Уотсън.

 

Тошко

НАЛАГАТ ни, че животът не струва нищо.

Коментари

 • Стефан

  10 Юни 2024 0:12ч.

  Много разочароващо като подборка. Българинът е в пъти по-грамотен политически от френските тъпири. Доказа го и на тези избори, като не отиде да гласува. Доказва го като бойкотира всеки опит за протести, в които без изключение вече участват само НПО активисти. Българинът много добре знае, че в най-добрия случай изборите са инструмент за освежаване но дома - нова боя един вид. За да поправиш течовете, канала и инсталацията обаче трябва да къртиш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Българинът е в пъти по-грамотен политически от френските тъпири

  10 Юни 2024 16:20ч.

  Тази мисля само един Величав Тъпир може да я роди.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • долу ес

  10 Юни 2024 0:18ч.

  ние последни сме освободени последни след 500 г поради същите причини. Българите са генетично увредени, стават само за рая и слуги, да мре това племе загубено, като не се сеща какво да прави, той султана пак ще дойде

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Джани

  10 Юни 2024 5:45ч.

  Вятърът на промяната задуха в Западна Европа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban

  10 Юни 2024 7:09ч.

  Една ливада крайгарова ми трие постовете!И слага друг пост на челна страница.До тук добре.Да но поста на челнна страница обижда 60+% от българския народ,а моя само го коригира.Вероятно Дачков си е набил и бустерната доза та затова.Страхът от инфаркт/смърт при 99.99% е по-силен от разума.Разбирам до време,след това ми се гади.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Истината

  10 Юни 2024 7:23ч.

  Тези "тъпаци", негласувалите, също гласуват и това се разбира от тези, които манипулират изборите!?! Не подценявайте негласувалите, те са в пъти по-интелигентни от гласуващото стадо!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • критична

  10 Юни 2024 11:13ч.

  Ние не сме чутури/народът/Чутури са тези,които ни управляват т.е. партиите на войната.Има партии против войната.Народът е против войната.Ама кой го слуша.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гинчо Гунчев

  10 Юни 2024 13:46ч.

  Затова има Велика френска революция, не Велика българска революция.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стефан

  10 Юни 2024 22:00ч.

  И слава на Бога, че тук нямаме такала! И без това и досега сърбаме попарата на френската терористична вакханалия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Александър

  11 Юни 2024 8:46ч.

  Браво на французите ! Май перестройката ще дойде тоя път от Франция и Германия ! Урсола приличаше все едно е дишала райски газ ! Въоръжени джендъри щели да се бият в Русия хо хо хо а се предадаха на Хитлер за една седмица !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи