Читатели на “Гласове”: Б.Б. ще пусне ПП-ДБ по пързалката и ще им гледа сеира

Читатели на “Гласове”: Б.Б. ще пусне ПП-ДБ по пързалката и ще им гледа сеира

"За първи път в българската политика и история, партията, спечелила изборите, под диктовката, заплаха и санкциите на чуждо посолство, ще подари властта доброволно на друга партия"; "Усещам как Б.Б. ще ги пусне по пързалката. Ще им гласува правителството и ще им гледа сеира. До местните избори ще се наиграят, и това ще им е края": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

ElCondor

Започвах вече да се обърквам. Кой по дяволите спечели най-много гласове на последните избори? Защо ми се струва, че бяха ГЕРБ? И ако е така, защо се държат като опозиция, а ПП - като победители?

 

фиба

Усещам как Б.Б. ще ги пусне по пързалката. Ще им гласува правителството и ще им гледа сеира. До местните избори ще се наиграят, и това ще им е края.

 

засрамете се бе, не мислете че всички българи са абдали и будали

За първи път в българската политика и история, партията, спечелила изборите, под диктовката, заплаха и санкциите на чуждо посолство, ще подари властта доброволно на друга партия. После ми говорят, че при комунизма нямало демокрация. То това, което сега правят козяците, ГЕРБ и утайките от ДБ, е хиляди пъти по-лошо, по-унизително и по-гнусно.

 

учител

Герб-СДС, всичко опитахте.Направете и последната крачка , тя ще е най-трудна - не като безапелационната ви победа. Скръцнете със зъби на пп/дб и на тия девет царства оттатък и отстоявайте българския държавнически интерес. Няма да има правителство на пп - имаха време да се докажат морално и експертно и са зеро -дори минус 2.Да, залагате си главите, но често е било така при българите. А следващия път ще ги издухаме далече и високо като бели сапунени мехури да се реят в своя анимационен свят.

 

bodar4uk

Тоя номер, как вторият ще стане първи и после пак нищо, се вкисна от толкова "успешно" прилагане. До следващите избори и пак същото!

 

thenewone

"Пари има за всичко и за всички, стига да не се краде" Ми недейте!

 

Зайо Байо

Не е ясно, кой и на какво ниво е давал обещания на Пентагона, надявайки се да дойде на власт. Не трябва да забравяме, че в момента се води информационна война и не всяка информация е такава, каквато изглежда.

 

Така е,

ако се сформира коалицията на войната - първо ще си дарим оръжието, после ще теглим американски заеми, за да вземем американско и накрая ще идем да защитаваме с цената на живота на децата си атлантизма и либераските ценности. А в радиоактивната пустиня, която остане от България, ще снимаме филми за зомби-акокалипсиса, за да с плащаме заемите...

 

Неуместен временен министър

Интересно! Ако изказа на лично мнение на руски дипломат публично пред журналист е намеса, то ходенето в посолството на Козяк на български политици и депутати всеки месец, години наред и изпълняването на "законите Магнитски" какво е? Защо мълчахте, когато политика Борисов т.г. каза че е бил там а? Тази нота отстрани изглежда като жалък опит за разделяне и настройване на обществото, излишно, и всъщност е с обратно действие на дипломацията като политика! Много непрофесионално и едностранно, предвид многото мандати в натовски държави и в ЕС г- н временен министър!

 

Мария ...

МВнР защо мълчи за намесата на сащ в изборите на България? Защо МВнР мълчи за намесата на Турция в изборите на България? Защо МВнР , ДАНС и всички знайни и незнайни служби, за национална сигурност мълчаха, мълчат и вероятно ще продължават, да мълчат за разпищолилият се (вече бивш)украински посланик?

 

Самотният вълк

Външно министерство размахало пръст на руската посланичка Митрофанова, че в интервюто си пред Карбовски се намесила във вътрешните ни работи. Така и трябва, независимостта трябва да се защитава. Само че, защо не си спомням Външно да е било толкова храбро, когато френският посланик порица "гнилите ябълки" в правосъдието. Или да е подгонило Херо Мустафа, да не се мотае из обекти на националната ни сигурност, като АЕЦ "Козлодуй", например. С двоен аршин няма как да се крои читав суверенитет..

 

МВнР веднага ще отговорят:

Ама амерканското посолство е партньорско и може всичко, а руското е вражеско, и ако утре го затворим, пак ще е късно! П.С. за това ли ручахме жабетата 30г!?!?

 

Цитат от Достоевски

Преди повечеот 150 години Достоевски е писал: Толерантността ще достигне до такива нива, че на умните хора ще се забрани да мислят, за да не се обидят глупавите.

 

 

 

Коментари

 • Ина

  27 Апр 2023 9:38ч.

  по-скоро ние гледаме сеира на борисов, пълно унижение, не може да състави правителство, ама президентът да му дадял служебните министри, ама петков да съставел правителство, но с мандата на герб, ама да му дадели повече време, президентът нарочно ли го прави, да си получават заплатите по-дълго време, защото щом удължава времето на борисов, трябва да даде същото време и на вторите, и на третите

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хамалин

  27 Апр 2023 11:42ч.

  Ина,Ина,Ина!!!!!!!!!! на Буци му се е запалила чергата. сеееирджиите сме много,умнити -малко. Буци е правилният за нас. на тригълници Триъгълник е шеф(нееспъсяими сми:шизофреннно се ситуиръхми)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ммммммммм

  28 Апр 2023 18:21ч.

  мммммммммм

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  28 Апр 2023 18:24ч.

  не мога да повярвам забраната на гласове е вдигната мога да коментирам но не ми триите коментарите аз затова не съм членувала в партии защото съм неуправляема

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи