Читатели на “Гласове”: Азерите ще ни доставят руски газ - това ще да е прословутата диверсификация!

Читатели на “Гласове”: Азерите ще ни доставят руски газ - това ще да е прословутата диверсификация!

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Газпром" ще достави на Азербайджан до 1 млрд. куб. метра природен газ до март""А азерите ще ни го доставят - пречистена молекула, без никаква следа от руския тоталитаризъм и империализъм, и по-скъпо разбира се, за да могат и американците да си продават своя шистов втечнен газ"; "Проблемът с гласуването не е нито в машините, нито в бюлетините. Проблемът е в това, че хората не виждат никакъв смисъл да се гласува и няма за кого"; "Аз се надявам холандците да ни удрят едно вето за еврозоната. Това би бил най-приятелският им жест, откакто сме заедно в ЕС": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

отвратен

Месец и половина само срещи, консултации, изобщо празни прикази, които на нас, хората, ни струват доста пари и погрешни решения. Време е президентът да прекрати тези консултации и да връчаи мандат на ГЕРБ, дето "биха с 5%", първа политическа сила са и следва да могат да направят кабинет!

 

Няма за кого

Проблемът с гласуването не е нито в машините, нито в бюлетините. Проблемът е в това, че хората не виждат никакъв смисъл да се гласува и няма за кого.

 

Cicero

Българите явно могат да бъдат третирани като втора или трета ръка хора от разни холандци, шведи, австрийци и т.н., но когато стане дума за изпълняване на техните интереси например да бъдат приети в НАТО или да се пуснат промитите мозъци от Повардието, България трябва безропотно да козирува и веднага да изпълнява . Ясно е, че това положение няма да се търпи вечно.

 

Идеалист

Погледнете тоалетните на Капитан Андреево и подстъпите - шосето към западната ни граница към Сърбия на Калотина и сравнете същите неща от другата страна на границата. Аз изпитвам срам и неудобство.

 

Птибурдуков

И аз се надявам холандците да ни удрят едно вето за еврозоната. Това би бил най-приятелският им жест, откакто сме заедно в ЕС.

 

Спиноза

"Газпром" ще достави на Азербайджан до 1 млрд. куб. метра природен газ до март, а азерите ще ни го доставят - пречистена молекула, без никаква следа от руския тоталитаризъм и империализъм, и по-скъпо разбира се, за да могат и американците да си продават своя шистов втечнен газ. Да им счупите главите, на демократите ви, фалшиви!

 

Охубоху

Значи ще има и за нас газ, азерски естествено!

 

Бай Иван

Сега да видим азерите с каква надценка ще ни го препродадат, защото те са като турците търговци, а ние пък сме по атлантици от атлантиците и няма да купуваме руски газ!

 

CMEXXX

Бравос, вместо директно да купуваме газ, ще го къупуваме 3-4 ръка ... И ако това не е идиотизъм, здраве да е!

 

Cicero

Това ще да е прословутата диверсификация.

 

Правим, каквото правим

Все до руския газ го докарваме. Санкциите на САЩ и ЕС започват да ми приличат на играта - развален телефон. Не било санкции, а нови станции за пренос на руски газ.

 

Иван

Анджей Дуда се обадил на Гълъб Донев да не даваме С-300 на Украйна, че ще потрошат цяла Полша.

 

Haho

Е, то снощи и половин София беше без ток. Без руски удари.

 

nan

топлете се с демократични евро-атлантически ценности.

 

Анита

Умовете са празни, а сърцата са трансплантирани. С тях не можеш да усетиш истината. Нужно е просветление. Постигат го само смирените.

 

 

Коментари

 • Идеаист

  19 Ное 2022 11:35ч.

  За този газ се знае отдавна. В нашия регион има най-вече руски газ и ракети! Важното е кой ни го продава и кой на къде изтрелва ракетите!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи