Читатели на “Гласове": Атанасов, това е шпионаж! Защо украинският посланик не е обявен за персона нон грата?

Читатели на “Гласове": Атанасов, това е шпионаж! Защо украинският посланик не е обявен за персона нон грата?

“Атанасов: Видях се с посланика на Украйна. Той знае в подробности с какви оръжия разполага страната ни и кое ни е излишно”: “Откъде един чужд посланик има пълна информация за въоръжението на армията? Това се може само при едно положение - ТОЙ Е ШПИОНИН. Сегашния посланик в България на украйна е шпионин. Това е. Кой е зад гърба му - тези които разрешават на български държавни учреждения да се веят чужди знамена!!!!”; “Имаме разграден двор и букет от агенти на чуждо влияние”; “Сега става ясно, че без шпиони не може, но ако са украински, то това е друго”; “Няма ли умен и независим политик, който да удари по масата и стопира лавината, понесла ни към поредното дъно!”: безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Атанасов: Видях се с посланика на Украйна. Той знае в подробности с какви оръжия разполага страната ни и кое ни е излишно

Атанасов, това е шпионаж! Защо украинският посланик в България не е обявен за персона нон грата?

 

Бесен

От къде един чужд посланик има пъла информация за въоръжението на армията? Това се може само при едно положение - ТОЙ Е ШПИОНИН. Сегашния посланик в България на украйна е шпионин. Това е. Кой е зад гърба му - тези които разрешават на български държавни учреждения да се веят чужди знамена!!!!

 

colibri

У.посланик знаел какви оръжия имаме и излишъците от тях?! Как се е добрал до тази информация/?/или някой бълг. гражданин е бил така" любезен" да извърши национално предателство? А у.посланик да бъде незабавно обявен за "персона нон грата''!

 

Тарильома

Честито, българи! Вчера Порошенко ни включи във война, днес узнаваме, че украинският посланик опредлея каквом имаме и какво ни трябва. А подлизурки като този дегенерат ни предават без срам и без съвест.

 

уууууууууууу

Къде е ДАНС? Украинският посланик знае, а депутатите ни не. Ако това не е пробита държава?

 

Чезаре Ламброзо

Атанасов правилно си задава въпроса дали е разумно в национален ефир да огласи шпионаж (не само на посланника) и издаване на държавна тайна в детайли, щото сигурно малко от малко поне сигурно знае в битността си на бивш комунистически прокурор, че това е законен повод прокуратурата да се самосезира, а ДАНС да се задейства още днес. Наглостта му обаче е голяма, защото се надява, че има кой да му пази гърба.

 

Скандално изявление направи съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов по БНТ тази сутрин.

23. Измяна, предателство и шпионство. .....Чл.103. (изм.,ДВ,бр.10 от 1993 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация, умишлено ги води във вреда на Републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години. Чл.104. (1) (доп.,ДВ,бр.50 от 1995 г.; изм.,бр.153 от 1998 г., бр.26 от 2004 г.) Който издаде или събира с цел да издаде на чужда държава или на чужда организация информация, представляваща държавна тайна, се наказва за шпионство с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна. (2) Ако деецът доброволно разкрие пред органите на властта извършеното престъпление, наказва се при смекчаващи обстоятелства. (3) (изм.,ДВ,бр.95 от 1975 г.,бр.99 от 1989 г.,бр.10 от 1993 г., бр.26 от 2004 г.) Информацията, представляваща държавна тайна, се определя със закон.

 

Мина

Жалък депутат! В желанието си да коленичат и се навеждат кой колкото може повече, те вече не знаят като говорят какво точно казват. Вместо да се притесни как се опазва националната ни сигурност, той с гордост и радост заявява как чужд посланик е в течение на наличното ни въоръжение. С такива политици не ни трябват врагове и шпиони. Мисля, че това е добра причина този човек да напусне парламента.

 

Анонимен 1

Някои явно се гордеят, че са национални предатели !!!

 

Делта

Всички предатели се надпреварват кой е най-горемия предател

 

Трет

Та на какво основание този посланик знае в подробности с какво разполага българската армия и какво и е излишно...такива изявления от слепи политици изобщо подлагат на съмнение вътрешната сигурност на страната. Дали посланика на Индия има тази информация, а този на Турция...По-скопени политици не сме имали.

 

Крумов

Е че то само ние не знаем с какво е въоръжена армията ни. Всички останали по цял свят го знаят- едно голямо нищо.

 

съждител

Малко разсъждения от гл- точка партриотизъм, дипломация, етика, протокол и държ. тайна. Когато чужд посланик на държава, която НЕ ни е съюзник каже такова нещо, очевидно е на върха на шпионска верига и последиците трябва да са максимално тежки! Цялото посолство на Укр. трябва да бъде изгонено!

 

И аз знам колко депутата са ни излишни

Украинския посланик да ги праща на фронта!

 

рукола Z

Ми хубаво, щом толкова много знае от вътрешните работи на страната - значи е време да си ходи дома!

 

Малко история

През април този говореше, че в службите още има руски шпиони. Сега става ясно, че без шпиони не може, но ако са украински, то това е друго.

 

ббббб

Всичко случващо се напоследък у нас е извън всякакъв разум! Няма ли умен и независим политик, който да удари по масата и стопира лавината, понесла ни към поредното дъно!

 

ВЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА!

Президента има перфектен шанс да вдигне юмрука сега. Ако иска да остане в историята. Тази четвърта национална катастрофа трябва да се предотврати.

 

Зодия Прасе

Българите сме имали някога сържава, но сме имали и войска, имали сме и строги закони срещу подронването на държавността. А сега нямаме държава, нямаме армия, нямаме закони или механизми, с които да налагаме спазването им. Имаме разграден двор и букет от агенти на чуждо влияние.

 

Helleborus

Колкото до войната, когато две деца се скарат, родителите не отиват да помагат на по-слабото дете да пребие по-силното, първата им работа е да ги разтърват да не се нараняват. Едва след това започва разбор на това кой е започнал пръв и кой на кого трябва да се извини, често и двете страни има за какво да се извиняват. Въоръжаването е кръвожадна политика.

 

Свободата Санчо е на върха на ...

Кеф ти свобода в Югославия, кеф ти Ирак, кеф ти Либия, кеф ти Сирия...

 

Руска пропаганда?

Как става това? Руските телевизии са блокирани. Блокирана е и всяка информация в YouTube. Дали не е причината, че много немци останаха без работа и мръзнат, въпреки, че зимата все още не е настъпила?

 

Напиши Коментар

О УЖАС! Все още имало мислещи хора. И ко праим сега? В добрия стар социализъм, всеки който отказваше да "пее в хора", независимо дали вярва, или не си носеше последиците. Това ли е светлото еврогейско бъдеще, което ни готвят?

 

 

Коментари

 • Шпионажът на Гнома

  05 Ное 2022 20:51ч.

  Шпионаж и шпионинът е известен - генералът Гном. По БТВ дадоха интервю и водещата задавеше удобни въпроси на украинския посланик та да замажат шпионажа а Гнома.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Исай

  05 Ное 2022 22:29ч.

  Е, как няма да е осведомен Москаленко (многозначно украинско име), когато НАТО- то му дава данните, а ние сервилно сме им ги предоставили. Блинкен стои над всички тях, а над Блинкен стои синагогата. Територията Украина трябва да се освободи, защото климатичните и демографските промени в близкия изток се влошават, а на ония им писна от горещините всякакви.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иванов

  05 Ное 2022 23:26ч.

  Преди няколко месеца хакерска група,за която твърдят че е руска,оповести списък с шпиони,вкл. и резидентите на Украйна в различни страни,вкл. и България.Наскоро групата оповести нов списък.От българска страна нямаше никаква реакция.Има ли някой изненадан?И още - янките още от началото на демокрацията се разпореждат в министерствата като у дома си - е не се ли сещате кой е казал на укронацистите какво да си поискат?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Идеалист

  06 Ное 2022 0:24ч.

  Защо обръщате внимание на Атанас Атанасов, който беше в зенита си през 2000 г., когато изгони Майкът Чорни. От него време не е направил никакво добро!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • това е пълна кретения

  06 Ное 2022 0:36ч.

  Посланникът на Украйна (страна, която не е член на НАТО) е абсолютно осведомен с наличното въоръжение на българската армия (което е държавна тайна), а гоним “руски шпиони”. Казва го т.н. “генерал”, който беше шеф на контраразузнаването и “ловеше чужди шпиони” (мухи и бръмбари).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ало Резидент Радев

  06 Ное 2022 0:37ч.

  Защо този посланник още не е изгонен?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Еврова

  06 Ное 2022 4:15ч.

  Веднага да се поправи глупавия закон за винетките. Има хора с по 8000 лв глоба.Позор , нацийо техническа!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • CUCI

  06 Ное 2022 10:28ч.

  Защо да не се изгони посланика на САЩ ?Който е предоставил данните на украинеца.Де си ти България/ да намериш един нов полицай като Гешев и да започне съд за родоотстъпниците Х Иванов,Б.Борисов,А Доган и.т.н. Цялата измет в НС се надпреварва да служи на САЩ и НАТО,в замяна няма да ги съдят за кражбите им.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В-ва

  06 Ное 2022 11:11ч.

  За дългия си живот такава нагла продажност и такова престъпно предателство не съм виждала. Дори когато бяхме във Варшавския договор не сме се слагали толкова на братушките, а уж се бореха против това.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рептиломраз

  06 Ное 2022 12:23ч.

  тоя рептил (и всички други от пп, герб и дъибъ )няма ли кой да ги прати по диаволите - аз съм вече много стар и немощен, но бих се жертвал за доброто на народа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • време

  06 Ное 2022 12:27ч.

  е за нов БРЦК и за нов ЛЕВСКИ , а защо не и за нови ЧЕРНИ АНГЕЛИ, иначе тежко и горко на народа и на децата ни!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • well, we're waiting!

  06 Ное 2022 13:00ч.

  И така кога ще гонят украински дипломат за шпионаж? Целия народ чака.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Идеалист

  06 Ное 2022 16:50ч.

  Доносчикът, не е ли същия, който се прави на изненадан?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сава

  06 Ное 2022 19:56ч.

  ИЗЛИШНО.... Ето това е въпросът ???? Май всичкото ни е излишно, щом се се докарали до там някой друг да знае по добре от нас, какво ни очаква и кое оръжие няма да ни трябва.... НЯМА ДУМИ ДА СЕ ОПИШЕ ТАКАВА ДЕГРАДАЦИЯ НА СЛУЖБИТЕ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи