Читатели на “Гласове”: A не може ли Европата да спре и оръжието за Украйна?

Читатели на “Гласове”: A не може ли Европата да спре и оръжието за Украйна?

“Няма страшно. Светът може и без газ. Е, вярно, средновековие, но демократично”; "А най-тъжното е, че българското население е пасивно, безучастно и най-вероятно ще седи кротко, докато това се случва"; "A не може ли европата да спре оръжието за Украйна и за 1 месец нещата ще дойдат на мястото!И после на килимчето при Путин и газта ще тръгне,ако му освободят кинтите от банките!": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Интересният въпрос

Интересният въпрос сега е не колко ни е набутал Киро, правейки се на пръв натовец, а дали на президента ще му стиска да назначи енергиен министър в служебното правителство, който да разпореди на Булгаргаз да плати на Газпромекспорт в рубли. Още по-интересният въпрос е дали когато получи плащането в рубли, Путин ще пусне газа, или за пореден път ще се изгаври с лакеите си в България.

 

teridan

Поредното доказателство за липса на морал е арогантно да заявиш, че не можеше да съставиш правителство, но ще държиш мандата, защото искаш да свършиш други неща. Не, че сме се съмнявали в липсата на морал в българската политика, но политиците усърдно и постоянно ни убеждават, че сме прави в преценката си за тях.

 

Ала_Бала

Народът го е ударил на ядене, пиене и каране на коли в несвяст. Това са много лощи признаци. При такова положение старите турски султани са намалявали данъците, защото ако не го направели ивали бунтовете

 

А най-тъжното е, че българското население е пасивно, безучастно и най-вероятно ще седи кротко, докато това се случва.

Факт е, че нашият народ не реагира нито на инфлацията (екстраполирана от погрешната правителствена политика), нито на покачването на цените на горивата (предизвикано от решението на Киро и Асен за неплащане на газа в рубли), нито на националното предателство за Северна Македония и респективно отказа ни от нашата история и идентичност.

 

логото

Магаре на мост виждали ли сте? Ето това са съвременните управници на Запада, обхванати от старчески маразъм и всякакви форми на мизантропия. Разбира се, това е най-прекият начин да разориш средната класа (потребителят, на който си дал самочувствие на такъв) и да върнеш западния свят в първо отделение.

 

Славин

Абсолютно вярно. Това е и дълбоката държава, която дърпа конците от тъмното. Четете “Двесто години стигат” на Александър Солженицин. Ясно.

 

ЕСе

в състояние на предстоящ разпад

 

не предстоящ, а започнал разпад

Зимата ще ускори този процес и на проет ще броим оцелелите пилци /ако сме между тях, де/.

 

крушка - опашка

Пропуснали са да отбележат, че газа няма да го спре Русия, дори и това да стане с тяхно решение, газа ще е спрян преди това от съюзниците.

 

Е, тази вече прекалява!

И какво, освен да студуваме, значи трябва и да гладуваме според нея?!? Тя няма право да командва лично ЕС! Народите на ЕС не са я избирали лично, тя не само че не е кралица на ЕС, но е противозаконно и няма право да взема такива решения!

 

Един Двама

Европа - бедна, гладна и некъпана скандира шумно: много сме, силни сме! Бълбук, бълбук...

 

Frau каза ли

От кой август спираме да ядем?

 

MMN

Ще борим автокрацията с европейски тоталитаризъм

 

няма страшно

Светът може и без газ. Е, вярно, средновековие, но демократично.

 

Mona Lisa

Кога точно преди руския газ европа е била богата и просперираща? Средните векове? Римската империя? Инквизицията? Балкански войни? Първа и Втора световни? Чума, холера, сифилис, глад и пълен мрак е била европа. Сега ще си припомни уроците на "просперитета" отново!

 

mini96

A не може ли европата да спре оръжието за Украйна и за 1 месец нещата ще дойдат на мястото!И после на килимчето при Путин и газта ще тръгне,ако му освободят кинтите от банките!

 

новото нормално

Така става, когато не се преподава математика, че на някои цветни хора тя им е много трудна. То и други неща вече не се преподават, но е супер важно, че се преподава смяна на пола. Лошият Китай, също като лошият Путин е виновен да няма чипове в САЩ.

 

Уникално

Имало ли е случай САЩ да дадат на някоя държава над 8 милиарда долара за да подобрят живота на населението й?

 

Работата е ясна, г-н Орбан,

САЩ искат да отслабят Русия, покрай нея и Европа. За какви победи на Украина и спечелени войни може да става дума.

 

Ади

САЩ изпраща, а Украйна ги продава.

 

Струпвач на армии

Не руската армия беше струпана на 500 км от Вашингтон, а американски оръжия , инструктори, лаборатории бяха разположени на 500 км от Москва. Не Русия има военни бази в Мексико, а САЩ подготвяха военни бази в Украйна /по схемата "прием в НАТО"/ Какво правят американски наемници край Харков ?

 

Арменският Поп

Попитаха радио Ереван: - Кога ще дойдат по-добри времена? Отговор: - Те вече бяха !!!

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • На интерсния въпрос

  27 Юли 2022 10:11ч.

  Няма плащане в рубли. И децата го разбраха. Плащането е в долари, а четворната коалиция се направи на луда и не опровергава лъжите на Булгаргаз, Шашко енергийния на ИТН, Кирчо и Кокорчо, и кака им Корнела. А какво руснаците правят с доларите и с еврата, които на запад им плащат в Газпромбанк, това си е тяхна работа. България едностранно спря газта за България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тиква

  27 Юли 2022 10:27ч.

  Лъжеш Мунчо. Ако на теб ти плащат заплатата в рубли вместо в лева, както е по договор ще оревеш орталъка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ало, тиквочът!

  27 Юли 2022 11:09ч.

  И децата от помощните училища са по-интелигентни от теб. Само ти не разбра, че Кокорчо, Кирчо и Шашко енергийния едностранно спряха руския газ, в защита на щатския долар. Защото плащането е в долари в Газпромбанк, които банката обръща в рубли по курса на борсата в Москва, което не ни засяга.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тиква

  27 Юли 2022 11:18ч.

  И Германия като се нахлузи на тая незаконна схема щото няма избор какво получи, бе шаяк ? Тука има тука нема с др. ти Путин на газовия бутон. Всичко живо бяга от договори с Газпром.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ААА, значи тиквата моежела и да разбира,

  27 Юли 2022 12:56ч.

  нищо, че е програмирана само за дрънкане

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • darkaveng

  27 Юли 2022 13:04ч.

  Тиква, разбрахме, че си евро-джендърски идиот! Сопри се, не, керата! Анадънму?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • SIMO

  27 Юли 2022 22:19ч.

  Напротив засяга ни защото на борсата е едно, а на московската "магура" е друго....Няма как да избягаш от пазара с укази и постановления, колкото и да му се иска на путя.......

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • майор Майор

  27 Юли 2022 10:18ч.

  Фрау Меркел изкопа дупката, а тази с фекалното име ще заравни с лопатата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  27 Юли 2022 10:30ч.

  Самият факт, че Русия зацикли и взема по едно село на седмица говори, че и санкциите и въоръжаването са правилен ход.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • наблюдаващ санитар

  27 Юли 2022 10:38ч.

  Никога не можеш да надхитриш Бога, разбирай Русия, запомни го това.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  27 Юли 2022 11:19ч.

  То няма и нужда. Путята сам се нахендри в Украйна, очаквайки, че тя ще падне на 3 дни, ама ядец и затъна в позиционна война от която няма какво да спечели.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А бе, крадлю на никове,

  27 Юли 2022 13:00ч.

  това " по едно село на седмица" си го нацъкал на 20-тина места, смени плочата, де, съвсем евтинко я караш далаверата...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • легисти

  27 Юли 2022 10:50ч.

  Хаха, троле крадлив, да е стане и с тоя "правилен ход" както в оня анекдот, изразяващ жалките последици от шумните американски намерения: "ембаргото срещу руския нефт работи, както никога - след налагането му, руските приходи от нефт скочиха до ниво, което никога не е било достигано преди ембаргото".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Кук

  27 Юли 2022 10:57ч.

  Винаги се кефя, когато чета коментари на русофоби. Те са доказателството за главната теорема на Айнщайн: "Две неща ми дават представа за безкрайността: Вселената и човешката простотия. За Вселената не съм сигурен!"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Става дума за глупостта в цитата от Айнщайн,

  27 Юли 2022 13:05ч.

  а чистата глупост, като се комплектова с агресивна простотия - резултатът е отечествения фронт и крадливото, кьораво наблюдателче - миризливи от всякъде, умен инвеститор не би инвестирал в тях...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • наблюдаващ

  27 Юли 2022 10:57ч.

  ЕВропата може да спре оръжията за Украйна. Резултата от това ще битките от Донбасс ще се прехвърлят доста по на запад. Разбира се, има много, които това искат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Става ,бе...насън

  27 Юли 2022 12:14ч.

  САЩ ,НАТО и ЕС ,както и други държави спират доставката на оръжие,а украинци и украинки си свалят гащите и надупени чакат путлеровите"освободители".Ех,мечтиии,мечти инфантилни и олигофренски.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Светът

  27 Юли 2022 20:05ч.

  е оцелял защото се е смял на такив сорт коментари

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sin

  27 Юли 2022 12:54ч.

  Днес само Хаймърсите могат да спрат войната ! Те затова се наричат Богът на войната. В Украйна идват още 20 установки, вкл. и от Германия. Не им завиждам на товарачите в руските складове (ПС: В тези складове всичко се товари ръчно ! ), както и на писарите в щабовете. Казват, че товарачите станали по-търсени от бойците. И през Първата Световна е било така …

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • darkaveng

  27 Юли 2022 13:06ч.

  Баце, с тази повтрня искаш да кажеш ... що?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нормални и разумни

  27 Юли 2022 20:59ч.

  EП трябва да се разпусне. Абсолютни неадекватници. А ние българите извършихме предателство по отношение на славянския ген.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • SIMO

  27 Юли 2022 22:23ч.

  Само да попитам: Украинците с какъв ген са и чеченците, бурятите, абхазците, калмиците сигурно са "чисти" православни......

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи