Yettel стартира предварителни поръчки за най-новите звезди на Samsung

Yettel стартира предварителни поръчки за най-новите звезди на Samsung
Ранната заявка на сгъваемите Galaxy Z Fold4 и Galaxy Z Flip4 носи отстъпка до 400 лева, а новият смарт часовник Galaxy Watch5 Pro идва с подарък безжични слушалки

Yettel започва да приема предварителни поръчки за най-новите сгъваеми устройства на Samsung часове след световната им премиера. Феновете на високотехнологичните телефони ще могат първи да се докоснат до смарт звездите на Samsung – сгъваемите Galaxy Z Fold4 и Galaxy Z Flip4. За предварителна заявка са налични и новият смарт часовник Galaxy Watch5 Pro, както и супемодерните слушалки Galaxy Buds2 Pro. Ексклузивната поръчка на горещите устройства е отворена до 25 август през онлайн магазина на Yettel.

Galaxy Z Fold4 е най-здравият сгъваем смартфон на Samsung досега, оборудван с най-новия и мощен процесор – 4-нанометров Snapdragon 8+ Gen 1. Успешно надгражда своите предшественици с по-добра камера с 50 MP основен сензор, 3x оптичен зуум и 30x хибриден зуум за зашеметяващи снимки. Основният екран е сгъваем 7,6‘‘ Dynamic AMOLED 2x с адаптивно опресняване от 1 до 120Hz. Компанията е повишила яркостта до 1 000 нита и металната подложка на дисплея е подменена с по-лека и гъвкава такава от въглеродни нишки. В сгънато състояние се използва външният 6,2‘‘ екран за лесно ползване с една ръка. Сред другите нововъведения са рамка от здравия Armor Aluminum, корпус от Corning Gorilla Glass Victus+ и по-тънка панта, която издържа на до 200 000 сгъвания. При предварителна поръчка до 25 август моделът може да бъде закупен от настоящи и нови клиенти в брой или на лизинг с  400 лв. отстъпка при сключване на договор за мобилни услуги за 24 месеца или продължаване на съществуващия с 24 месеца. Потребителите, заявили смартфона по-рано, ще получат допълнително преференциална цена за еднократна подмяна на Инфинити Flex дисплея от Samsung Care+ за срок 1 година от датата на закупуване, за да му се наслаждават без притеснения.

С дизайна си тип „мида“ Samsung Galaxy Z Flip4 е по-компактният смартфон със сгъваем екран. И при него се залага на новия флагмански чипсет Snapdragon 8+ Gen 1, който дава на устройството още повече бързина и плавна работа с всички функции. Сред тях се отличават новите опции за персонализиране на външния дисплей, като визуализация на видео, Galaxy Themes, AR Emoji. Възможностите за работа със смартфона през външния дисплей са допълнени с отговаряне на съобщения, списък на чести контакти и управление на Smart Things. Батерията е с по-голям капацитет от 3 700 mAh и 25W супербързо зареждане. Galaxy Z Flip 4 разчита на две 12MP камери – основна и широкоъгълна, а предният сензор за селфита е 10MP. Те идват с възможност за заснемане на снимки и видеа без ръце и бързо преминаване към Flex режим на основна камера.

Побързалите да поръчат Galaxy Z Flip4 до 25 август настоящи и нови клиенти на Yettel получават възможността да го закупят в брой или на лизинг с 300 лв. отстъпка при подписване на нов договор за мобилни услуги за 24 месеца или продължаване на съществуващия с 24 месеца. И за този модел заявилите смартфона по-рано ще получат и преференциална цена за еднократна подмяна на Инфинити Flex дисплея от Samsung Care+ за срок 1 година от датата на закупуване.

Samsung Galaxy Z Flip4 256GB може да бъде закупен за 1 129,99 лв. в брой или за 53,99 лв. на месец с двугодишен договор за лизинг и Тотал Макс 59,99 за 24 месеца. А цените за страхотния Samsung Galaxy Z Fold4 5G 512GB са 2 149,99 лв. в брой или за 103,59 лв. на месец с двугодишен договор за лизинг и Тотал Макс 59,99 за 24 месеца.

В бляскавия списък за предварителна поръчка естествено място намира и новият Samsung Galaxy Watch5 Pro – най-добрият часовник, който компанията е предлагала на пазара до момента. Основно преимущество на модела е уникалният BioActive сензор, въведен за първи път в серията Galaxy Watch4. С него се измерва прецизно сърдечният ритъм и физическата активност, като по този начин се предоставят реални данни за състоянието на носещия го, нивата на стрес и дори нивата на кислород в кръвта.  Часовникът предлага разнообразни спортни режими и съвети за ефективни тренировки, нови приложения, а всички, които направят поръчка за него до 25 август, ще могат да го получат в комплект със страхотните слушалки Samsung Galaxy Buds Live. Galaxy Watch5 Pro ще може да бъде закупен предварително в неговия LTE вариант за 999,99 лв. с ДДС в брой или за 41,99 лв. с ДДС на месец с двугодишен договор за допълнителен лизинг, а цените на BT варианта на часовника са 899,99 лв. с ДДС в брой и 37,99 лв. с ДДС на месец с двугодишен договор за допълнителен лизинг.

Samsung Galaxy Buds2 Pro са най-новите слушалки на компанията с надградена технология от професионален клас. Те също могат да бъдат предварително поръчани от онези, които нямат търпение да се потопят в нечуван досега звук на цена от  449,99 лв. с ДДС в брой или за 21,99 лв. с ДДС на месец с двугодишен договор за допълнителен лизинг.

Официалното начало на продажбата на устройствата в търговската мрежа на Yettel е 26 август.

Коментари

Напиши коментар

Откажи