Yettel предлага умните часовници Samsung Galaxy Watch4 на половин цена, при покупка на смартфон от серията Galaxy S22 през юли

Yettel предлага умните часовници Samsung Galaxy Watch4 на половин цена, при покупка на смартфон от серията Galaxy S22 през юли
Всеки от часовниците, участващи в промоцията има промокод, осигуряващ покупка на половин цена в онлайн магазина на оператора

Всеки от часовниците, участващи в промоцията  има промокод, осигуряващ покупка на половин цена в онлайн магазина на оператора.

Yettel отново предлага отлична възможност за всеки бъдещ и настоящ свой клиент, който иска да се сдобие с нов смартфон и умен часовник в комплект. И през този месец всеки закупил модел от актуалната флагманска серия на Samsung Galaxy S22 може да се сдобие с нов часовник от серията Galaxy Watch4 на половин цена.

За да се възползват от офертата, желаещите могат да посетят някой от магазините на Yettel в цялата страна или да извършат поръчка онлайн от сайта на оператора. Там за всяка от осемте разновидности на умните часовници на Samsung има различен код.

Galaxy Watch4 Classic 46mm LTE - промокод CL46LTE

Galaxy Watch4 Classic 42mm LTE - промокод CL42LTE

Galaxy Watch4 44mm LTE - промокод LTE44

Galaxy Watch4 40mm LTE - промокод LTE40

Galaxy Watch4 Classic 46mm BT - промокод CL46BT

Galaxy Watch4 Classic 42mm BT - промокод CL42BT

Galaxy Watch4 44mm BT - промокод BT44

Galaxy Watch4 40mm BT - промокод BT40

Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic притежават актуалните хардуерни подобрения на южнокорейската компания. Моделите са с по-голям екран и разширена вътрешна памет спрямо предшествениците си. Часовниците работят с 5nm процесор, който е с 20% по-бърз в сравнение с моделите до този момент. Те разполагат с уникалния сензор на Samsung – BioActive, който е с по-малък и по-компактен дизайн, и същевременно по-прецизен в отчитането на резултатите като измерване на телесния състав, сърдечния ритъм, нивото на кислород в кръвта, кръвното налягане, както и ЕКГ.  Това са и първите смарт часовници, снабдени с чисто новата операционна система Wear OS Powered by Samsung, която е резултат на колаборацията между Samsung и Google и гарантира потребителско изживяване от  следващо поколение за приложенията на Google.

Семейството на Galaxy Watch4 е съставено от общо 8 различни часовника. Те имат общи хардуерни възможности, но се различават по типа свързаност - Bluetooth или LTE, външен вид, каишки и размер, както и с по-голямата автономност и живот на батериите при по-големите модели.

След намалението най-скъпият часовник е 324,99 лева, а най-достъпният – 174,99 лева в брой.

От своя страна смартфоните от серията Galaxy S22 са последните членове на известното флагманско семейство на Samsung. Обединени от  стилния си външен вид и Dynamic AMOLED 2X екрани, те се задвижват от високопроизводителен 4nm чипсет – Exynos 2200. Основният за серията Galaxy S22 разполага с 6,1-инчов екран, работещ във FHD+ резолюция и с опресняване до 120Hz. Основният сензор на камерата е 50 мегапиксела. Батерията му е 3700 mAh, като зареждането е 25W с кабел и 15W по безжична технология.

Samsung Galaxy S22+ има екран с размер 6,6 инча и работи също във FHD+ резолюция, поддържайки опресняване до 120 Hz. Смартфонът има тройна камера с основен 50-мегапикселов сензор. Батерията му е с капацитет от 4500 мАh, а бързото зареждане е 45W.

Най-впечатляващият тази година е Galaxy S22 Ultra. Той идва с най-големия екран в серията с размер 6,8 инча по диагонал, резолюция QHD+ и опресняване на картината до 120Hz. Смартфонът е с вграден емблематичния S Pen на Samsung и се отличава с четворната си камера, чийто основен сензор е 108 мегапиксела и създава кристално ясни снимки с Live Pixel технология, както и с множество подобрения с фокус към Nightography нощната фотография. Впечатляващо е наличието и на две телекамери и поддръжката на десеткратно оптично увеличение и стократно дигитално увеличение. S22 Ultra работи с до 12 GB RAM в зависимост от избрания модел, батерия с капацитет 5000 mAh с бързо 45W жично и 15W безжично зареждане. Galaxy S22 Ultra се предлага в четири комбинации – мистично черно, мистично бяло, зелено и бордо.

Коментари

Напиши коментар

Откажи