Samsung ще покаже гъвкавите смартфони Galaxy Fold4 и Flip4 на 10 август

Samsung ще покаже гъвкавите смартфони Galaxy Fold4 и Flip4 на 10 август
Тогава вероятно ще е премиерата и на Galaxy Watch 5

Точната дата на традиционната лятна презентация на Samsung Unpacked беше разкрита от известния Еван Блас (@evleaks). Той публикува изображение на поканата, която очевидно е взета от официалните рекламни материали на компанията. Освен датата, тя показва и размазано изображение на все още необявения сгъваем Samsung Galaxy Flip4, което същият Еван Блас заедно с 91Mobiles показаха по-рано.

Samsung Galaxy Flip4 е един от няколкото очаквани нови продукта, които ще бъдат показани на предстоящата премиера. Това е актуализация на миналогодишния Z Flip3 (компактен смартфон от тип "мида" с екран, който може да се огъва наполовина). Заедно с Galaxy Flip4, се очаква и ново поколение смартфон със сгъваем гъвкав екран Galaxy Fold4. Негови рендери се появиха в мрежата още в началото на май. Предварителните данни сочат, че Galaxy Fold4 ще запази дизайна на своя предшественик, но ще получи подобрени спецификации и редица нови функции.

По-рано Джон Просър - друг известен източник, също посочи 10 август като потенциална дата за следващата голяма презентация Unpacked. Той също така отбеляза, че новите гъвкави смартфони Galaxy Fold може да бъдат пуснати в продажба на 26 август. Сега чакаме официално потвърждение на тази информация от Samsung, но Evan Blas изключително рядко греши.

Наред с Galaxy Flip4 и Galaxy Fold4, по време на събитието се очаква поне още един важен анонс - смарт часовникът Galaxy Watch 5. Новите модели, които ще заменят миналогодишния Galaxy Watch 4, ще трябва да се конкурират не само с Apple Watch Series 7, но и с Google Pixel.

Коментари

Напиши коментар

Откажи