Юруков иска вот на недоверие на Мартин Димитров

Юруков иска вот на недоверие на Мартин Димитров
„Маскарадът, който се разигра - с изключване на областни председатели на почти половината партия, естествено, предизвиква да се поиска един вот на недоверие към Мартин Димитров и по този начин да може все пак партията да се яви на тези избори.“ Това заяви легитимният лидер на СДС Пламен Юруков пред БНТ.
<p><strong>Той подчерта, че единственото, което е искал, било СДС да участва под името си на предстоящите избори.</strong> За първи път от 20 години Съюзът на демократичните сили няма да се състезава със собственото си име. Юруков не коментира в детайли снощния опит на бившия главен секретар на СДС Пламен Радонов да регистрира в отново в избирателната комисия СДС. Вписването й е било отказано, говорителят на ЦИКЕП Бисер Траянов заяви, че днес вече е изтекъл крайният срок за това.</p> <p><strong>&bdquo;Аз организирах вътрешнопартийни избори за ръководство и за председател.</strong> Има избран лидер, само че той не може да се регистрира в съда и няма да може да стане това до парламентарните избори. Няма друг, който може да внесе документи от името на партията, освен старото ръководство, каза още Юруков. Той изтъкна, че е дал на бившия главен секретар и избран за зам.-председател на партията Пламен Радоонов пълномощно, като легитимен да се разберат с част от новото ръководство за по какъв начин да направят регистрацията. Единственото, на което държа, е СДС да се яви на изборите със собственото си име, заяви Пламен Юруков.</p> <p>&bdquo;Много от хората, които дори са гласували за Мартин Димитров са крайно разочаровани, защото липсва духът, който беше в СДС", заяви изключената от СДС Дора Христова&nbsp;и подчерта:&bdquo;<strong>Убиецът на СДС е Иван Костов и неговата маша Мартин Димитров.</strong> Това става чрез отхвърлянето въобще на трите букви от регистрацията.Тези хора трябва да оцелеят по някакъв начин, включително и депутати от СДС като водачът на листата. Единственият начин да оцелеят е чрез Синята коалиция.&rdquo;</p> <p><strong>Мартин Димитров интерпретира темата в новия си стил &ndash; с приповдигнат тон: &bdquo;Няма опит за регистрация на СДС, има опит за държавен преврат&ldquo;,</strong> заяви той пред БНТ. Според него&nbsp;&nbsp; Пламен Юруков и Пламен Радонов са обикновени изпълнители, а зад всичко това стоят ДПС и БСП. &bdquo;Те ще се опитат днес да отменят решение на Върховния административен съд. Такова нещо в новата история на България не се е случвало. Такива неща бяха възможни при Тодор Живков&ldquo;, посочи още нерегистрираният председател на СДС.</p>

Коментари

  • Кр.Кабакчиев, дфн

    13 Май 2009 18:51ч.

    Ало, костоседесариата! Къде са вашите двама фюрери - вчерашният и драгалевският, да протестират срещу решението на така наречения съд по случая с убиеца Стависки? Вчера демокрацията беше в опасност, защото некадърниците не си приложили протокола от избора! А днес вече на двамата фюрери не им пука, че един руски пияница е затрил два млади живота! И къде сте вие да протестирате, а?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоя? От къв зор и пуркоа?

    13 Май 2009 19:06ч.

    Вот на недоверие? Айде, молим, та тоя още ли не е разбрал, че е господин никой? никой, с малка буква. Зор голям, аха да прибара ключовете на синята централа и да поскрие документите за золумите си, включително - финансовите, и те го отсвириха. Даже Доган не можа да го спаси среднощно! Като начало - да върне онези петдесет бона, с които уж &quot;регистрира&quot; СДС, че за останалите ще видим. Пита се - от личните си парички ли ще плаща занапред на &quot;обективния&quot; Дачков и останалите идиоти?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кенефчиев, кой те бръсне?

    13 Май 2009 19:09ч.

    Къде били сините лидери ли? Ми отказват да се занимават и да коментират отрепките на Юруков и Явор Дачков,затова ги &quot;няма&quot;. Ей, тов. Кенефчиев, ти да не си Николайчо Гацевич ничтожний?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • g.

    13 Май 2009 19:56ч.

    &quot;legitimnijat lider&quot; hahahah g-n Da4kov ne pylnete glavite na horata s gluposti, obyrkvate gi dopylnitelno, i bez drugo politikata v BG e dostaty4no complicate :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Смърфиета

    13 Май 2009 20:55ч.

    Гаргамел погълна малкия син смърф Мартинчо

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Соло Монов

    13 Май 2009 21:07ч.

    Пичове, оставете форума на Дачков на лицето Кебапчиев, дфн - лика и прилика са си! Решението на ВАС от вчера всъщност реже топките на Юрук ефенди до кръста: http://www.sac.government.bg/home.nsf/0/D85E0306F2BD9DA8422575B4005E0B6D Дерзайте!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гласовит

    13 Май 2009 21:17ч.

    Другарю Дачков, ти ли се криеш зад прякора Смърфиета, а? И защо си занемарил вестника, а? Тази седмица няма нов брой. Май си много ангажиран с Урко и не смогваш или пък спонсорите са те отрязали за лошо свършена работа, в подкрепа на същият Урко? Успех другарю Дачков!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кр.Кабакчиев, дфн

    13 Май 2009 21:42ч.

    Вчера демокрацията беше в опасност, обаче днес вече не е - и всеки идиот може да шофира пиян и да убива свободно и безнаказано! Драгалевският соцполитмислител, хвалил свотолния главорез Ленин и правешкия катил и дебил, не за пръв път мълчи като пън, когато моралът се гърчи заради съдебната система. Драгалевския нямал нищо общо с избирането на един луд за главен прокурор! Е, хората бавно, постепенно, но се учат от историята все пак!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кр.Кабакчиев, дфн

    13 Май 2009 21:46ч.

    Да припомним и как дамата с патладжанения Мерцедес - Надежда Михайлова, днес (добро утро!) отново избраница на драгалевския соцполитасистент, реабилитира полковник Максим! Изобщо костоседесариатът гради държава ... ____ Разбира се, че комунисти, депесари, жълти и други са една некадърна, нагла и крадлива пасмина. Но това не прави костоседесариата невинни агънца.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кр.Кабакчиев, дфн

    13 Май 2009 21:48ч.

    Ако и ви интересува какво имам предвид под патладжанения Мерцедес (и не знаете) - ще обясня.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бедни ми дачков

    13 Май 2009 22:03ч.

    тоя юруков яко ти е влязъл под кожата.с него започва деня ти.само го чакаш да пръдне и хоп-в сайта.остави го вече.той е бита карта.политическа мърша.за каквото можаха,го използваха и сега на бунището.както,впрочем ще стане и с теб

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оля от Франкфурт

    13 Май 2009 23:16ч.

    четях този сайт с интерес от чужбина, но нещо статиите в него така се обезличиха, че човек остава с впечатление за поръчкови материали. Жалко!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до дуета Юруков-Дачков

    14 Май 2009 0:05ч.

    Да продължаваш да лансираш Юруков особено след среднощните му напъни за регистрацията на СДС - това е вече глупост, а не низост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • watmark

    14 Май 2009 3:32ч.

    абе тука били бъкано с костовисти. Незнам за каква съдебна система говорят ама е много подзрителна услуживостта на ВАС към шайкаата на командира. За дава дена две решения. Колко му е стувало на командира това. Бълха го ухапала та нали плаща с нашите пари... Костовисти командира постигна своето. Равайте се, почерпете се ама не си хвърляйте душата из блоговете. Мирише.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • lordcris

    14 Май 2009 3:45ч.

    по-големи глупости не бях чел. поредните комунистически номера. долу юруков!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маjewski

    14 Май 2009 4:28ч.

    Без злоба.Какво наистина се случи на СДС ще разберем след аутопсията.Ако има данни за престъпление,ще търсим убиеца на СДС.Дано стане бързо,защото трупът започва да мирише все по-лошо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Майевски

    14 Май 2009 6:12ч.

    Къде е форума на &quot;Гласове&quot;??? това тука е ужасно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Л. Пушкаров

    14 Май 2009 6:20ч.

    Не мога да разбера. Според депутатът Бакалов - Юруков е „бащата на новата структура СДС”. Което означава, че останалите политически структури(включително и ДСБ) са сходни със структурата на БСП(БКП). Кой е по голям политик и демократ Костов( М. Димитров) или Юруков?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Л. Пушкаров

    14 Май 2009 6:23ч.

    Майевски, подкрепям те. Дачков, къде е форума на &quot;Гласове&quot;, лишени от анонимности??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • оракул

    15 Май 2009 0:08ч.

    манафо-червенобоклукчийският дослук ще надделее над Българите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • полковник (Картечаров:))

    16 Май 2009 12:49ч.

    &quot;Пушкаров&quot;, какъв форум ще да е ако е с &quot;регистрирани&quot; гласове?! Тогава няма да е форум, ами кабинет по колективна психотерапия. Огледай се в интернета бе, човек! Освен в Централна Азия и бивша Бирма (Мианмар) и Буркина Фасо другаде има ли такава щуротия?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ManuelMor

    20 Авг 2015 5:44ч.

    http://activation-driver-update.ru - carambis активация Эта утилита функционирует очень эффективно и уже через некоторое время вы сможете использовать driver updater, активатор подобран таким образом, чтобы вы могли использовать программное обеспечение многие годы. У нас можно загрузить активатор driver updater, который идеально подходит для ежедневного поиска и обновления всех драйверов. Не стоит искать похожие приложения, читая описания разных типов ПО на сотнях сайтов Сети. Гораздо выгоднее сберечь свое время и закачать наш проверенный менеджер обновления с ключом активации. Driver Updater есть лучшим решением для каждого пользователя. http://activation-driver-update.ru - скачать carambis driver updater ключ активации

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи