Божков: Имам опасения, че партията на Слави вече не принадлежи на Слави

Божков: Имам опасения, че партията на Слави вече не принадлежи на Слави
"Българско лято" спокойно ще влезе в парламента. Целта е да сме първа политическа сила или поне във първите три минимум. Така че гласът ви няма да изгори. Слави направи партия, постигна висок резултат. А дали тази партия е негова? Имам опасения, че партията на Слави вече не принадлежи на Слави." Това заявява в ново видео във Фейсбук Васил Божков от Дубай.

Кадрите показват изявление на Божков пред активисти на неговата партия "Българско лято" от Перник и предизборни събития, организирани от тях.

 

"Всички ги е страх от нас, защото сме единствените, които ще донесем промяна. Ще се приеме закон за физическия фалит на гражданите, за да не бъдат преследвани от банки и ЧСИ-та", казва още бизнесменът, който е с 18 обвинения от прокуратурата.

 

"Полицаите трябва да спазват най-строго законите. Ще направим заплащането им по-високо, но наказанията при нарушаване на закона по-тежки. Мафията в България знам коя е и ще я унищожа, като се върна. Който спазва законите, ще бъде недосегаем", заявява още Васил Божков.

 

 

 

 

Вчера, отново във Фейсбук, той направи изненадващо признание:

 

"Преди да замина, със Слави започнахме интересен разговор за бъдещето на България в офиса ми."

 

"Поради стеклите се обстоятелства, предлагам да завършим този разговор публично. Готов съм да го проведем в рамките на следващата седмица", написа още Божков.

 

"Бойко вече го каних на дебат. Скри се. Ако е набрал смелост - поканата е в сила", пише още Васил Божков, който стои зад проекта на партия "Българско лято" и е водач на две листи.

 

Преди около две седмици Божков обяви, че ще се върне в България най-късно няколко дни след изборите, но е напълно възможно да стане още преди изборите. Той не уточни кога точно от съображения за сигурност.

 

 

 

Източник: epicenter.bg

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • ...

  30 Юни 2021 18:24ч.

  Органзираното търкане на билетчета бе в мащаб тежък криминал. Самото присъствие на г-н Божков, признал плащане на такса спокойствие (подкупи) в размер милиони, би трябвало да е унизително за гражданите. Никакви грижи за съкровища не могат да компенсират мащаба на гнусния хазарт, организиран от него.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  30 Юни 2021 18:26ч.

  Българи, които биха причинили на своите деца, родители, нещастието да бъдат управлявани от мафиот, не заслужават да бъдат наричани българи. В тази държава не живеем сами, живеем като общност, затова имаме отговорност към останалите и какво им причиняваме. Който иска Божков лично да го управлява него, да кандидатства в някоя от фирмите му, ако не го е страх, че ще се превърне в тема на 18-тото обвинение и поредно име в статистиката от пострадали. Така хора да се навират сами между шамарите, направо не е за вярване. „Аз познавам мафията,“ много ясно, че я познаваш, като си част от нея, а кой ще арестува теб? Как става „справянето с мафията“, само защото я познаваш, в шерифски стил? Вадим ги на площада и на бесилото? Ама пак е ставало със съд, свидетели и доказателства трябват, къде са свидетелите и доказателствата? Божков все едно казва, нека мафията да ви смуче кръвта, аз няма да дам доказателства и свидетели, докато не стана политик, по гангстерско изнудване няма на къде. Изобщо целият протест има този мафиотски почерк на разчистване на сметки. Божков от друга страна на независим ли се прави, нали за него извадиха информация че ще прави руски канал за влияние. Чудно дали за това са си говорили с Трифонов... Знаем и как руснаците го спасиха от екстрадиране, извадиха го от затвора и го направиха ВИП персона там, където се подвизава сега, ние ги тачим като спасители, но те днес спасяват българи преследвани от закона.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kubis

  30 Юни 2021 18:56ч.

  Не знам защо, от простотия ли, по поръчка ли винаги“умни“ хора говорят за 18 обвинения на този Божков. Защо 18, може и 180 да изкара Мафията, и всички без доказтелства! Но това не смуущава дебилите и те си го повтарят. Други дебили постояно натякват за “търкане на талончета“ и случайно забравят, че и сега се търкат талончета, а и във всяка държава от ЕС това е така. Има и такива екземпляри, които не забравят да напомнят, че божкв е плащал, но забравят да споменат, че който не плаща е “аут“ ине само Мафята му готви затвор, но и преселване в “свят иной“. Не говоря само за Helleborus, той по рождение си е повреден!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до Kubis

  30 Юни 2021 19:45ч.

  Ами замисли се малко! И вчера излезе информация, че Черепа е получил всички поръчки, свързани с...тотото! Та, как тъй "хунтата го мачкала", след като правителството на Борисов му е дало всичко, което е поискал?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иванка

  30 Юни 2021 20:00ч.

  "Божков: Имам опасения, че партията на Слави вече не принадлежи на Слави"! - Божков явно чете Форума на "Гласове"!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кубиса май май е търкал талончетата,

  30 Юни 2021 21:27ч.

  та сега му е жал и се обяснява.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хортензия Колищъркова

  30 Юни 2021 21:59ч.

  "Българи, които биха причинили на своите деца, родители, нещастието да бъдат управлявани от мафиот, не заслужават да бъдат наричани българи." Съгласен съм с Helleborus, макар да ми се види малко крайно. Трябва ли да обявим всеки, който е гласувал за ББ или го е подкрепил по какъвто и да е начин, за не-българин?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Христо

  30 Юни 2021 22:12ч.

  Евалата, бате Божко...гоуем си! Влезеш ли у параламенто, да е*ба държавата, да ти е*ба народа... П.П. Просто не е истина...това е няква антиутопия!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мда

  30 Юни 2021 22:25ч.

  Доста наркоманчета и незряли марихуанчета гласуваха и отново ще гласуват за този шибан.к, защото им общеал легализиране на леките наркотици. Това е резултатът от абдикацията на родителите им от възпитание и изграждане на ценностна система. Този затова е и толкова уверен, че ще влезне в НС, защото последователно и системно 30 години това население беше опорочавано и не оказа никаква съпротива на опростачването, чалгата, хазарта, продажността, проституцията, наркоманията, консуматорството, шуробаджанащината, законът на силата, заобикалянето и нарушаването на законността, въобще каквито и да са пороци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  01 Юли 2021 10:41ч.

  Kubis на 30.06.2021 в 18:56 Не заблуждавай хората, че Божков няма да получи справедливо правосъдие и затова се крие от закона, де що има престъпник твърди това. С неговия ресурс, нямай съмнение, че ще се защити, ще бъде изслушан и няма да бъде осъден без доказателства. Да не говорим, че правосъдието вече не означава България само, има и европейски институции, хора с такава видимост няма да се изгубят в навалицата нечути и неразбрани. Същото важи и за Цветан Василев. В коя друга демократична държава големите клечки си позволяват да избягат от правосъдието, то никъде не е съвършено, но няма такъв филм. С подобно поведение и отношение превръщате България в бананова република. Застанете си на страната на собствената държава и институции, не на страната на мошениците. Точно това е корупцията, че няма неосъдени от тези, големите и после те влияят на политиката, точно така мафията обхваща всичко. Без страх от закона и без да влезе в ума на престъпника, че може да стигне до затвора, обстановката няма да се нормализира, ще се влошава. Какъв сигнал е това към останалите разбойници у нас?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Божков: Имам опасения, че партията на Слави вече не принадлежи на Слави

  01 Юли 2021 15:27ч.

  Запомнете добре тази реплика. Тя обяснява и мълчанието на Слави и дава отговор на много бъдещи въпроси.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kubis

  01 Юли 2021 16:55ч.

  Тук мнозина говорят за “престъпленията“ на Божков. Не става дума само за Кукурячката, която винаги е защитавала престъпленията на ГЕРБ, тоест тя е на страната на мафията, а не на държавата, но тя по рождение е сбъркана или другия вариант е на хранилка, знаете на кого. Но в правото има един древен постулат – всеки е невинен до доказване на противното! Той в България доказано не се спазва и затова могат да се изброят цяла поредица такива нарушения, последвани от заплащане след осъждане в Страсбург! За тях по принцип се премълчава. Така е и с Божков, или дебили, или хора на заплата при /знаете кого/ упорито говорят против него и така зашитават основния корумпиран играч! Надявам се да се появи една справедлива съдебна система, до сега я няма!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Непоискано

  03 Юли 2021 14:33ч.

  Все си мисля, че не съм чакала досега този субект да ми прави изводи, мога да чета и да мисля, дано и другите могат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи