Тошко Йорданов: С ДБ и "Изправи се! Мутри вън" приоритетите ни се припокриват, Слави иска резултати, а не власт

Тошко Йорданов: С ДБ и "Изправи се! Мутри вън" приоритетите ни се припокриват, Слави иска резултати, а не власт
"Слави Трифонов не е човек, който персонално иска власт, той е човек, който иска резултати". Така Тошко Йорданов отговори на въпрос на Мария Цънцарова в "120 минути" дали Трифонов би станал премиер, ако ИТН имат възможност да излъчат кабинет.

 

Ще реализираме тези неща, на които хората казаха „да“ на референдума през 2016 г. Отделно има други проблеми пред държавата, които трябва да бъдат решавани

 

В отговор на въпроса дали ИТН иска да управлява, Йорданов заяви: „Не е до искане, в случая има проблеми за решаване“.

 

"Ако се стигне дотам, ИТН ще представи своите кандидати за министри и премиер, но все още е рано за това и сега се говори наизуст", каза Йорданов.

 

Според него „хората не гласуват за министър-председател и министри, те са служители, хора на работа, парламентът ги назначава.  това е сбъркано, те гласуват за парламент. Важен е парламентът, а не премиера. Това, което наблюдавахме като министърпредседателска република, е някаква извратена форма и нарушение на Конституцията, която беше наложена през последните години. Хората гласуват за програма, за промяна, а министерски съвет са изпълнители на политики“.

 

„Слави не е човек, който иска персонално власт, той е човек, който иска резултати. Министерски съвет ще бъдат внимателно подбрани изпълнители на политики", каза Йорданов и допълни, че той няма желание да влиза в правителството.

 

Не може да става въпрос за сравнение между лидерът на ИТН и Бойко Борисов, смята Йорданов: „Слави Трифонов не може да го сравните с Борисов – единият е бил премиер, другият не. Слави не иска да казва: "Аз, аз, аз. Аз направих това и онова“. Според него, въпреки че и Слави общува основно чрез "Фейсбук", не се крие от въпроси и е готов да отговаря за разлика от Борисов.

 

Йорданов не знае какво е намекнал Борисов в своето изказване за посещението на Учиндол със Слави, но заяви, че след като лидерът на ГЕРБ е станал кмет на София, те са му били опозиция и няма значение дали са имали преди това приятелски отношения.

 

По неговите думи в служебния кабинет има министри като тези на икономиката и финансите, които се справят добре, но дали ще бъдат част от правителство на "Има такъв народ", все още е рано да се каже.

 

Евентуални партньори за съставяне на правителство на ИТН са т. нар. партии на протеста - "Демократична България" и "Изправи се! Мутри, вън!", с които "има препокриване на приоритети, това са нещата, които хората искат", заяви Йорданов, но в отговор на въпрос дали в името на сформирането на кабинет партията му ще отстъпи от искането си за въвеждане на мажоритарна избирателна система, беше категоричен, че "дебатът за мажоритарния вот трябваше да се проведе преди референдума през 2016 г., народът реши и трябва да се изпълни желанието на хората".

 

"Има много варианти (за съставяне на правителство), трябва да минат изборите, всичко в момента е говорене напред и наизуст", заяви политикът от ИТН.

 

"Има такъв народ" е за засилване на пряката демокрация. Законът за референдумите такъв, какъвто е, е отвратителен", заяви Йорданов.

 

Неговата партия иска пряк избор на главния прокурор от хората, а също така избор на директорите на ОДМВР. Йорданов не смята, че подобна практика би довела до това хора като Ценко Чоков да станат шефове на МВР в Бяла Слатина, ако има законност.  

 

В отговор на въпроса защо Слави Трифонов не иска да се яви на дебат с Бойко Борисов, Йорданов повтори тезата си, че "ГЕРБ са терористи на политическото поле", "има сблъсък на идеи, които са известни на всички, а останалото е сеир".

 

Що се отнася до поканата за дебат от страната на Васил Божков, политикът от ИТН заяви: "Той е в списъка по закона "Магнитски" това изчерпва всичко". Йорданов е категоричен, че не знае за какъв разговор със Слави Трифонов говори Божков и трябва за това да бъде питан шоумена.

 

Все още е рано да се каже дали "Има такъв народ" ще подкрепи Румен Радев за втори президентски мандат, каза политикът.

 

 

 

Източник: бТВ

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • ха ха ха

  04 Юли 2021 18:41ч.

  Интересно, преди не ви ли се припокриваше или трябваше да надуете на дпс? Тоше, изчакайте първо да минат изборите и после се покривайте, че и без това фунтите отсекъде бате ;)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  04 Юли 2021 18:42ч.

  Копи пейст на вижданията на най-крайното и екстремистко американско ляво. Най-упадъчната идеология, анархистка, за управление през улицата. При което всички ставаме жертва на нашите най-глупави съграждани, обратното на което е да управляват повече елитите и да се слушат водачите и лидерите на обществото. В ДЕМОКРАТИЧНА конкуренция помежду си. Улицата демокрация няма, тя има сопи. Идеологията на тези анархисти е отричане на лидерството, идеология за тотално рушене и разграждане на авторитети, обезсилване на институции. Особено на останалата единствена институция неподвластна на неолибералите и на Радев - на главния прокурор. Това е не просто американски проект, това е червея на американското общество, който му вижда сметката, американското ултра ляво. През всичко това се стига до уличния терор и до тълпата, която ще започне да блъска по вратата на всеки, ще е готова да линчува всеки, като по времето на праведния Лот! Упадъкът, мръсотията, която е запазената марка на шоуто им, е неизменния съпътстващ елемент на всичко това, заедно с омразата към всяко лидерско управление, каквото е нужно, за да говорим изобщо за НАРОД. Щетите, които ще бъдат нанесени, може да задминат щетите от тоталитарния режим на БКП. Не ви ли омръзна „народна“ власт, реализирана от мошеници?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Охххх

  04 Юли 2021 18:44ч.

  Много сте си повярвали май. Значи тези, които ходят по кабинетите на Борисов и Божков, не били статукво, а? Министри били някои от тях в правителство на ГЕРБ, ама не били статукво, нито "терористи". И какво ви е общото с тях? Либералните тъпотии? Дано прогледнат заблудените и да си получите заслуженото! Гледайте си шоуто и си постигайте резултатите, които иска Слави, оставете политиката на политиците.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мирандола

  04 Юли 2021 18:46ч.

  Този ще е следващият парламентарен циркаджия. В отговор на реплика, при дуплика ще каже: Шъ, алоу, пич. ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Атанасов

  04 Юли 2021 18:53ч.

  Език мой, враг мой...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Христо

  04 Юли 2021 18:57ч.

  оохххмамооо...какво я чака България!? да пази Господ тези да се докопат до властта!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Фукарата

  04 Юли 2021 18:57ч.

  Славчо не искал власт, а резултати! Дали? Та той от години прави едно и също и получава един и същ резултат, който го доведе до там да иска не просто власт, а цялата власт! Другата седмица трудно изтрезняващи отрепки и лумпени ще го направят първа политическа сила!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • какви са ви приоритетите?

  04 Юли 2021 18:59ч.

  “Ами, приоритетите са точките от референдума.” Честно казано, на никого не му пука какви са били точките в някакъв невалиден референдум. Едва ли някой си ги спомня. Това си е жива простотия и подигравка с хората. Направете едно бързо социологическо изследване и вижте, дали хората се интересуват от това и кои са техните актуални приоритети. Ще се изненадате от резултата. След като всички разбрахме, че авансово са раздадени осем милиарда срещу несвършена работа, а няма пари за актуализация на пенсиите, в условията на нарастващи цени на ток, газ, парно и растяща инфлация, дали пък точно мажоритарната изборна система или прекият избор на шефовете на районните управления на МВР са меродавни приоритети. Много ядове ще берем с тия чукундури!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  04 Юли 2021 19:02ч.

  Навремето точно тия създадоха гроб, които сега създадоха хвърчаща партийка на славуца... пишеха за него, че бил супермен на Балканите, слагаха го в медийни класации и разни анкети, а той беше НИКОЙ!!! Сега се получава същото, партия на някой си Слави, който обаче няма да поемел отговорност за нея, влизаше в разни анкети с партията си, която още не съществуваше в регистрите, говори се за това къв "спасител" бил - това е дъното! Ще "изберем" да ни управлява НИКОЙ! Толкоз!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  04 Юли 2021 19:27ч.

  Сценаристите за Усрайна и България са едни и същи, само дето този тук не ще и отговорност да поеме, за разлика от Зеленски... гледай ти :DDD Иначе се наредил барабар Петко с мъжете! Не мога да повярвам, че олигофрените ще гласуват за тоя де духа!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мильо Лудия

  04 Юли 2021 19:28ч.

  Слави много бързо е разбрал, че не е важно какво той иска, а какво иска Радев.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уточнение

  04 Юли 2021 19:33ч.

  Под резултати, разбирай пари, т.е. те не са за властта, а "само" за парите... Властта отново ще е у ДПС, което мощно ще застане "отзад" на новата "тюрлю гювеч" коалиция с участието на Генерал Гном, бившия правосъден министър на Боко - другарят Бойкикев, бившият му омбудсман - другарката Манолова (издигнала навремето кандидатурата на Пеевски за шеф на ДАНС и крънкала пари от Черепа), както и на по-предишното острие на БСП и адвокат на Мултигруп...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OLD

  04 Юли 2021 19:47ч.

  Да си повторя отношението, след като българската народна песен" Кацнал бръмбар на трънка, пък захванал да дрънка", беше изтрита! Това ми беше постът! Ех, страх лозе пази, А? https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3D0EVL5J6f9_M&ved=2ahUKEwjTiPjH7snxAhVF_rsIHekWDQMQ3ywwAnoECAYQAg&usg=AOvVaw1FMP2D2ODoUvWTipuK7Xmi

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kubis

  04 Юли 2021 20:03ч.

  Тошко ти още ли не си разбрал, че ДБ и “Изправи се Мутри вън“ са партии от статуквото. Засега виждам само БСП която не е партия от статуквото. Те повече от 4 години като опозиция се противопоставяха на ГЕРБ и Борисов. Много се опитва Борисов да ги купи, но успя да купи само 8-10 човека които бяха изгонени. А партиите ДБ и Изправи се Мутри вън през това време си кротуваха и се спотайваха. Затова ще подкрепя БСП въпреки, че не ми допадат, поради липса на друга партия извън статуквото!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Емил Боев

  04 Юли 2021 20:10ч.

  ИЗБОРИ? В СТРАНА, ЧИЯТО КОНСТИТУЦИЯ, ИКОНОМИКА И АРМИЯ СА ОФИЦИАЛНО ПОДЧИНЕНИ НА ЧУЖДИ СИЛИ?! ТОВА Е НЯКАКВО ИЗВРАЩЕНИЕ! https://afera.bg/%d0%b8%d0%b7%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8-%d0%b2-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d1%87%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%be-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%82%d1%83%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%b8%d0%ba%d0%be/ Избори. Избори? В страна, чиято конституция, икономика и армия са официално подчинени на чужди сили?!… Не, това е някакво извращение! На много места по света демокрацията се е гътнала. От време на време излагат тялото ѝ на показ пред публиката, колкото да демонстрират, че е налично… Ала клетницата не шава, останала е без дух. И тайно и полека прищевките на определени индивиди вземат връх над интересите на обществото. У нас такова некрофилско представление е планирано за 11 юли. Вероятно то ще се превърне в катастрофа, защото депутатите от предишното Народно събрание и президентът разрешиха на неживеещите тук, да гласуват. Не е редно хора, които не плащат данъци в българската хазна (мнозина от тях дори не говорят български) да определят живота ни. Тъгуваш за родината и политическата ѝ система – моля, върни се! Добре си дошъл! Живей, помагай с труда си за развитието на държавата и след две години заслужи правото да отидеш пред урната! Вотът е преди всичко отговорност Явяването пред урните е акт на самоунижение. На фона на разрухата се гласува за чуждите подлоги… Кои ще са повече в колониалната администрация: туркофилите или американофилите? Или привържениците на брюкселските малоумници? Николай Николов

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • N.B.

  04 Юли 2021 20:22ч.

  Емил Боев, ако искаме да четем Афера, ще намерим и пътя, и начина! Ако може без препратки!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  04 Юли 2021 20:32ч.

  Точно точките на референдума му са анархистки. Това е управление, каквото няма дори в природата, където също има някакъв ред в... стадото. Никога в цялата история не е имало общество без водачи и лидери. Демокрацията като идея търси да постави в конкуренция най-добрите лидери, но все пак лидери и водачи, някакъв интелектуален елит. Уличната власт, крайната западна форма на комунизъм е просто липса на каквото и да е издигане над общата маса. Единствено и само задкулисието, олигарсите и хората, които държат медиите, ще управляват.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • махайте се!

  04 Юли 2021 20:43ч.

  Слави ако си мисли, че ще го търпим три мандата като Борисов, яко се е объркал. Той ще оплете конците още по средата на първия. Това безкусно шоу е омръзнало на всички!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дреалист

  04 Юли 2021 20:48ч.

  НОМЕР ЕДНО по нахалство :) "Засега виждам само БСП която не е партия от статуквото. " БРЕЙЙЙЙ... аферим!.... Бра'а... такова дълбоко гърло.... заслужава подкрепа!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • каква ви е програмата?

  04 Юли 2021 21:07ч.

  “Ами четете я на сайта”. Какво ще четем, ти самият не си я чел, та ние сега да ходим на сайта да я търсим. Писали са я някои наемници, срещу заплащане, а вие самите не знаете какво пише там. Много лошо. Когато не знаеш къде отиваш, ще стигнеш там, където не искаш!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • значи ИТН са за гей-паради и са русофоби и приватизация и ниски заплати

  04 Юли 2021 21:28ч.

  На 8 декември 1991 г. в предаването, посветено на студентския празник, се появава ново лице, студентът от консерваторията Станислав Трифонов. След години приятелства, раздели, скандали и сдобрявания, Любен Дилов описва спомена си за първата поява на Слави така: "Влади Въргала го доведе в „Ку-Ку". В едната си ръка държеше виола, в другата топуз с верига от кантар, а на гърба му имаше закачено желязно тоалетно казанче. Снимахме скеч за някаква траш-банда, свързана с бизнеса с цветни метали." .. "Бедни са глупавите" - фраза изричана и от Иван Костов, и която е главната философия на дясното. Ето защо наричат нацизмът и фашизмът, крайно дясно. Преди дни, институтът за пазарна икономика - ИПИ, доказваше това, като заявиха - че само 2% от висшистите са бедни. Който мисли - че са прави, значи е десен, ако не - значи е ляв. Георги Ганев – доктор по икономика, Център за либерални стратегии и ДБ:"когато извадиш пари от ръцете на предприемачите, а те основно харчат за инвестиции и създаване на нов произодствен капацитет. Когато обаче ги дадеш в ръцете на работещите, те най-вероятно отиват, както обичам аз да казвам - в крайна сметка в тоалетната." - ЦИТАТ ОТ ГАНЕВ .... призив за ниски заплати! ... Ганев мисли работниците за глупави, и значи те тъй или иначе трябва да са бедни и ще са бедни. Тоест, според дясната идеология, бедните - тоест глупавите, не подлежат на еволюция, нито те нито децата им, и не са им нужни пари за образование и инвестиции. ............... Що не се решат да измерят интелектът по квартали, беден квартал и богат квартал. ..... ... за да докажат идеологията си?! ... ... .. А нали в България дипломите се купуват, и образованието изобщо не е безплатно, както в САЩ и транспортът е осигурен, и униформа и храна, и всичко, така - че образованието да е достъпно за всеки. Но щом, излиза, че почти 100% от висшистите не са бедни, значи трябва да имат над 1000 лева в банките. А в банките само 500 000 българи имат спестявания, като 450 000 от тях имат спестени до 1000 лева - средно 140 лева. Демек висшистите са 50 000 човека.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Превод: Някой иска резултати от Слави

  04 Юли 2021 21:37ч.

  И е ясно, че властта не е за него, поръчителите ще я осребрят. ...... Пази Боже България, какво става, що за идиоти пъплят все към властта?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Новият кмет на Благоевград е Илко Стоянов от ИТН

  04 Юли 2021 21:44ч.

  Досегашен зам. Кмет от ГЕРБ. Страхотна промяна, няма що!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тези са по-нахални и от предишния

  04 Юли 2021 21:53ч.

  България няма време за повече грешки! Чупка у Сектор Г, и това ви е много!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ганьо

  04 Юли 2021 22:09ч.

  Чета коментарите и виждам само много, ама много пропиляна енергия, ако можеше да произвежда някакъв продукт, щяхме да сме на едно от първите места в света. Какво имам предвид - всичко казано до момента са само предположения, слухове, но не и факти! Не случайно навсякъде в демократичните държави дават 100 дни на всяка една власт, на итн засега не сте дали и една секунда! Другата глупост е, че бсп не е партия на статуквото...това даже не заслужава коментар. И не, не съм гласоподавател на итн или на бсп. Мислете бе хора, за това ги носите тези глави на раменете си!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Петър Волгин

  04 Юли 2021 22:16ч.

  Дилов описва спомена си за първата поява на Слави така: "Влади Въргала го доведе в „Ку-Ку". В едната си ръка държеше виола, в другата топуз с верига от кантар, а на гърба му имаше закачено желязно тоалетно казанче. Виола=ИТН, топуз с верига от катинар = "Изправи се! Мутри вън", желязно тоалетно казанче = ДБ. Тошко Йорданов: С ДБ и "Изправи се! Мутри вън" приоритетите ни се припокриват, Слави иска резултати, а не власт. Значи ИТН са за гей-паради и са русофоби и приватизация и ниски заплати. ДБ политиците работят за Сорос НПОта и почитат Айн Ранд. Айн Ранд е за пълна ликвидация на държавните услуги и помощи, и е за пълна плутокрация, като смята работниците за маймуни. На 8 декември 1991 г. в предаването, посветено на студентския празник, се появава ново лице, студентът от консерваторията Станислав Трифонов. След години приятелства, раздели, скандали и сдобрявания, Любен Дилов описва спомена си за първата поява на Слави така: "Влади Въргала го доведе в „Ку-Ку". В едната си ръка държеше виола, в другата топуз с верига от кантар, а на гърба му имаше закачено желязно тоалетно казанче. Снимахме скеч за някаква траш-банда, свързана с бизнеса с цветни метали." .. "Бедни са глупавите" - фраза изричана и от Иван Костов, и която е главната философия на дясното. Ето защо наричат нацизмът и фашизмът, крайно дясно. Преди дни, институтът за пазарна икономика - ИПИ, доказваше това, като заявиха - че само 2% от висшистите са бедни. Който мисли - че са прави, значи е десен, ако не - значи е ляв. Георги Ганев – доктор по икономика, Център за либерални стратегии и ДБ:"когато извадиш пари от ръцете на предприемачите, а те основно харчат за инвестиции и създаване на нов произодствен капацитет. Когато обаче ги дадеш в ръцете на работещите, те най-вероятно отиват, както обичам аз да казвам - в крайна сметка в тоалетната." - ЦИТАТ ОТ ГАНЕВ .... призив за ниски заплати! ... Ганев мисли работниците за глупави, и значи те тъй или иначе трябва да са бедни и ще са бедни. Тоест, според дясната идеология, бедните - тоест глупавите, не подлежат на еволюция, нито те нито децата им, и не са им нужни пари за образование и инвестиции. ............... Що не се решат да измерят интелектът по квартали, беден квартал и богат квартал. ..... ... за да докажат идеологията си?! ... ... .. А нали в България дипломите се купуват, и образованието изобщо не е безплатно, както в САЩ и транспортът е осигурен, и униформа и храна, и всичко, така - че образованието да е достъпно за всеки. Но щом, излиза, че почти 100% от висшистите не са бедни, значи трябва да имат над 1000 лева в банките. А в банките само 500 000 българи имат спестявания, като 450 000 от тях имат спестени до 1000 лева - средно 140 лева. Демек висшистите са 50 000 човека.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Голяма промяна!

  04 Юли 2021 22:31ч.

  Зам. Кметовете на ГЕРБ стават кметове. Това е голямата промяна и “изчегъртването” на Слави. Олигофрените нека да гласуват пак за ИТН. Те си мислят, че отиват на концерт.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дано не съм прав

  04 Юли 2021 22:42ч.

  ама като ги гледам “новите” май ще плачем за старите. Изприщвам се. Невероятно,но винаги може да е по-зле.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • стига толкова

  04 Юли 2021 22:43ч.

  БСП не трябва да се натиска да подкрепя никого, нито ИТН нито Радев. Нея никой не я подкрепя и всички я плюят. Нека сами да си решават въпросите, без нея.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Петър Волгин

  04 Юли 2021 23:01ч.

  Човекът на Слави в Благоевград – лихвар въртял бизнес с „Градус“, минал през 5 партии: https://www.nbox.bg/2021/06/човекът-на-слави-в-благоевград-лихвар/ Всички най-важни хора на ИТН са свързани с правителството на Костов, с Христо Бисеров или Йордан Цонев. Избираш Слави получаваш Костов-ДПС-СДС.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ГЕРБ-ГЕРмания-за-България

  04 Юли 2021 23:04ч.

  СОРОСНИТЕ МАШИНИ ЩЕ ДАДАТ ДОСТАТЪЧНО ГЛАСОВЕ НА ИТН-ИМВ-ДБ. ЗА ДА СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО БЕЗ ВЪНШНА ПОДКРЕПА.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тошко Йорданов: С ДБ и "Изправи се! Мутри вън" приоритетите ни се припокриват, Слави иска резултати, а не власт

  05 Юли 2021 7:00ч.

  Това не е добре, защото от страни приоритетът на ДБ и "Изправи се! Мутри вън" изглежда да е Истанбулската конвенция, която г-н Ердоган наскоро денонсира.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Ганьо

  05 Юли 2021 9:56ч.

  ....бай Ганьо си сниши главата и с един таинствен глас се обърна към другарите си: - Мълчете си! Това диване до самия ден на изборите ще го лъжем, че ще го направим депутат, ще напишем колкото за лице няколко бюлетини с неговото име, а другите бюлетини ще ги напишат писарите в Градския съвет и от Окръжното управление. Сега чувайте ме: министърът иска аз непременно да бъда депутат. Ако не беше тъжно, щеше да е забавно....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ганьо на 04.07.2021 в 22:09

  05 Юли 2021 10:06ч.

  Добра орисница сте имали, с името!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Слави иска!?

  05 Юли 2021 11:00ч.

  Опа, намерихме си поредния демократ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дима

  05 Юли 2021 11:27ч.

  И децата знаят, че кукувицата снася яйцата си в чуждо гнездо. Има дори наблюдения, че избутва птичката за да и подложи яйцата си да ги мъти. ИТН са като кукувицата, начело с една гологлава и една качулата кукувица. Без да си мръднат пръста се готвят след седмица да избутат партиите на протеста, които в ХХVI НС и на улицата направиха изчегъртването необратимо. Какво ще се излюпи от тези яйца никой не знае. Дори и Зайкова.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  05 Юли 2021 12:07ч.

  Дима на 05.07.2021 в 11:27 Не ви ли омръзна да наричате адвокатите на мафията партии на протеста? Де що имаше мафиот и застрашен от преследване, влиза в политиката към този момент! Само остана да сложат ръка и на прокуратурата и мафията наистина ще си има държава. Гражданското управление какво е, управление на мафията, която е най-силния гражданин, ами мафията е част от народа, най-мощната му част! Ако между гражданите и мафията не стоят институциите, включително силна прокуратура, ако не стоят силни не какви да е, а лидерски партии, със силни лидери, тогава си оставаме ние и мафията. Нещо като малките рибки от рифа и големите акули, в обща народна власт, без нищо помежду тях. Акулите точно по тази причина настройват малките рибки против техните защити, горе долу това е протестърската култура в крайния й вид. Дай да дискредитираме полиция, армия, политическа система, партии, сдружения и гледай какъв рай ще настане... за акулите. Пряк избор на главен прокурор, на директор на полиция, на местен политик... защо не разсъждавате изобщо? Кой ще се опре на мафията, когато тя каже кой ще е кмета или главния прокурор, ако няма лидерски партии с тяхната обединена сила? Не ми пречи, че ще управлява Трифонов, ако не беше краен анархист, да, можеше да бъде някой шоумен и да има мозък в главата, но ако имаше мозък в главата, той нямаше да е толкова краен и озлобен. Всъщност самата ИДЕОЛОГИЯ превръща тези хора в зверове, тя ги кара да освобождават, да чупят, да трошат, докато не строшат реда, който ни дава поне малко сигурност. Ще изпотрошат всичко и ще кажат, вече сме свободни и равни - акулата и нейната плячка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Далаверата между двете голи и празни кратуни

  05 Юли 2021 12:27ч.

  е ясна от първия ден, също и на т.нар. протестърски партии. Само не ми е ясно как последните ще гледат хората в очите, след като първата им работа в злополучния 45-и парламент беше да си увеличат заплатите, втората - да приемат нефелен Изборен кодекс, третата - брутално да прекратят актуализацията на 2 милиона българи, на чийто гръб живеят охолно повече от 30 години!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дима

  05 Юли 2021 13:05ч.

  „Ивайло не трябваше да става цар. С това даде много лош пример. От една страна, силно западна свиневъдството, а от друга – управлението. Нещата и до днес не могат да си дойдат по местата.“(Станислав Стратиев) Helleborus, писна ми: Тошо, Боко, Мая, Тошко, Славчо..... Само може би чалгата няма да западне за сметка на управлението.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лицето Трифоноф и да иска да управлява

  05 Юли 2021 15:24ч.

  НЕМОЖЕ,поради простият факт че физически е БОЛЕН и то тежко болен,на памперси,в инвалидна количка с катетар между краката и вие мислите че той прави някакъв исторически жест слушайки брътвежите на Тошко АФРИКАНСКИЯ-не се подвеждайте Пт поредната гадост на тия които 30г. ни правят сполучливо на идиоти!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи