Томислав Дончев: Борисов е в добро здраве – физическо и политическо

Томислав Дончев: Борисов е в добро здраве – физическо и политическо
„Бойко Борисов е в добро здраве – физическо и политическо“, отговори Томислав Дончев в предаването „120 минути“ на въпрос дали той или Даниел Митов ще наследят партия ГЕРБ. Дончев добави, че е прекалено рано да се води този разговор.

 

Относно работата на служебното правителство, Дончев го определи като „машина за ПР“.

 

Той добави, че разкритията на служебното правителство са по-скоро само твърдения. Според Дончев е невъзможно да се изготвят подобни проверки за толкова кратко време.

 

„Не можем да си позволим да загубим себе си. Знам, че победата е важна, но освен нея е много важно да съхраниш себе си“, каза Дончев на въпрос дали се очакват рокади в партията.

 

Той определи срещата между Бойко Борисов и Реджеп Ердоган като съвсем в реда на нещата – „Лидерът на най-голямата партия да се срещне с президента на съседната държава ми се струва нормално“.

 

Дончев каза още, че в политиката „освен да се скараш, да обидиш някого, добрата стара игра предполага да се свърши някаква работа“.

 

Относно решението на Конституционния съд, че гласуването с машини е законно, Дончев коментира, че няма как да е обратното, щом решението идва от КС.

 

 

Източник: бТВ

 

 

 

Коментари

 • ха ха ха

  04 Юли 2021 19:04ч.

  Че кво значение има, той нали вече не е лидер на партия ГРОБ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OLD

  04 Юли 2021 19:17ч.

  Голям шегобиец, излезе, човека от града на Рачо Ковачо!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • София

  04 Юли 2021 19:24ч.

  Човекът очевидно е луд , но ние сме за трепане , че го търпим толкова години да съсипва прекрасната ни страна! А ГРОБ отиват в небитието при НДСВ !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • С боклук си се хванал и

  04 Юли 2021 21:41ч.

  боклук си станал, нещастника! Напъващата те обяснителна и оправдаваща те плащеница те издаде що за вмирисан Борисов боклук си!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ганьо

  04 Юли 2021 22:15ч.

  Време е да влезе д-р Гълъбова!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Шопен

  04 Юли 2021 22:41ч.

  Мен лично ме безпокои психическото здраве на този недостоен човек, осъден клеветник и патологичен лъжец, който беше министър председател защото той представлява опасност на общественото здраве. Посещението при Ердоган е поредния аргумент, освен ежедневната му публична лъжлива логорея. Отстраняването от политическия живот ще бъде добро средство за лечение на този болен екземпляр.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Себастиян Макинтош-Копоев

  05 Юли 2021 1:35ч.

  Този "господин" с физиономията си, много ми напомня за някои от геройте описани, така живописно от великия Ф.М. Достоевски в романа "Записки от мъртвия дом". Един прекрасен документален роман, детайлно описващ четирите години каторжническо заточение в каторгата в Омск, Сибир, където самия Ф.М. Достоевски попада през 1850 г.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Ландо

  05 Юли 2021 3:01ч.

  Френологията говори много за характера на всеки от нас. Явно за този случай, от снимката, на приридата доста и се е досвидяло да използва по-качествен материал, така да се каже за по-благовидно. Няма да се спираме на примери, но само им вижте физиономиите на преобладаващата представителна извадка от всичките бивши управници и сегашни кандидати за власт и ще разберете за какво става дума. Алчност, ренегатлък, арогантност, бездуховност, злоба, аналфабетлък, горделивост, гьонсуратлък, бъкат от всякъде...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Христо

  05 Юли 2021 10:21ч.

  Да повторя изтритото (08:36). Доктор-Генерал Методиев: "Сега съм скопен"..."Ние В ГЕРБ сме, виж, колко жени, само жени… Дет’ се вика тук-таме мъж, ма и той – жена. Мода! Така ще я караме! По малко, по малко", "Раздуйте, че ще му размажа физиономията", "Тука сички парле ву франсе", "Джентълменството не ми позволява да кажа коя е Мата Хари..." Преди време един джентълмен нарече една жена "проста кърджалийска п--ка". А пък друг политик с политическо възпитание "таковаше" колегите си от Европа с 200. Накратко. Методиев не е с ума си. Трудно е вече някой да сложи ред в хаоса в главата му.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи