Тъкър Карлсън: САЩ финансират изграждането на тирания в Украйна

Тъкър Карлсън: САЩ финансират изграждането на тирания в Украйна

Журналистът Тъкър Карлсън каза, че Вашингтон всъщност отделя пари за изграждане на тирания в Украйна, където няма и намек за демокрация. 

"Защо християнските лидери, християнските законодатели в Съединените щати не могат да излязат отпред и да кажат, че това просто е грешно, че няма да изпращаме пари за изграждане на тирания, както те направиха, и за преследване на християните“, каза Карлсън във видео, публикувано вчера в социалната мрежа X (бивша Twitter). Журналистът отбеляза, че в Украйна няма дори намек за демокрация. Той нарече срамно да се отделят средства за подпомагане на страна, чиито власти „преследват християните“.

Според Тъкър Карлсън Вашингтон иска да приеме законопроект за конфискация на замразените активи на Русия, за да ги прехвърли реално в Киев, защото това ще улесни управляващата класа в Съединените щати да ги „открадне“.

„Законопроектът ще позволи на Байдън да постави замразените руски активи в специален фонд за Украйна. Това ще бъдат 8 милиарда долара, които правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съд (...) всички тези пари са насочени към Украйна, защото за нашата управляваща класа е много по-лесно да крадат, когато са офшорни“, каза Тъкър Карлсън във видеото , публикувано вчера в социалната мрежа X (бивша Twitter).

На 20 април Камарата на представителите на Конгреса прие законопроект за предоставяне на военна помощ на Украйна в размер на около $61 млрд. Сега документът трябва да бъде разгледан от Сената, след което ще бъде подписан от американския президент Джо Байдън.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Добре

    23 Апр 2024 8:41ч.

    Че беше Тъкър да ни каже, иначе как да се светнем? Доста ми падна мнението за него след интервюто с Путин. Не можеш да отидеш при държавен глава да го интервюира на дадена тема, и бъкел да не си се осведомил по нея.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карлсон е американец. Няма никакъв начин един американец да е някак осведомен по темите, в които го разходи Путин.

    23 Апр 2024 8:46ч.

    Освен евентуално още като съвсем малък да е бил преселен в страна от социалистическия лагер и да е ходил на истинско училище.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    23 Апр 2024 10:05ч.

    Ех братче къде си ти, къде е този неосведомен американец. Тоя само на образованието не може да ти стъпи, да не говорим за парите, познанствата. Баце, да беше рекъл ти да направиш интервю с Путин какво нещо щеше да е, ама нали си скромен и не искаш да изпъкваш излишно. Ех пуста скромност, ако не ти бъркаше живота, какво щяха да говорят за теб хората...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    23 Апр 2024 10:56ч.

    ВСЕКИ журналист се подготвя доста време преди да вземе интервю от някого. Е, българските журналисти са изключение. Такър се бе подготвил за интервю на Путин, но Путин се отклони и говори за много неща извън въпросите на Такър.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @smb

    23 Апр 2024 13:52ч.

    Докато жълтопаветния организъм си е мислил, че иронизира, той без да иска е написал самата истина. Понякога дори жълтопаветните софияндурници могат да кажат нещо вярно. Наистина, най-често неволно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евроатлантик за колесник

    23 Апр 2024 8:47ч.

    "Той може да е кучи син, но е наш кучин син." Каква беше съдбата на най-известните марионетки на САЩ - Мануел Нориега и Садам Хюсеин!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аква

    23 Апр 2024 8:47ч.

    Тирания- не! Американците градят в Украйна основите на съвременния фашизъм . Но всекиму- своето. Бог забавя, но не забравя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зелените чорапи

    23 Апр 2024 10:22ч.

    Копейкин, ти имаш ли си хабер кои са признаците на фашизма или говориш колкото да не заспиш ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аква

    23 Апр 2024 8:51ч.

    Трябва да престанем с тая антируска истерия - петролът руски, газ руски, въздухът руски. ВАЖНОТО Е - да има и да е евтино. Русия никога не е излизала от България и няма да излезе. Молете се утре да не ни се наложи да внасяне питейна вода. Пак ще е Русия. Просто там има всичко по много. И е на една ръка разстояние.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    23 Апр 2024 8:55ч.

    Услади се на ВПК постоянната война и поръчки

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Услади им се целевата емисия на нов дълг, a.k.a. "печатане на пари", който да наливат на спекулативните пазари

    23 Апр 2024 9:11ч.

    Нови поръчки този т.нар. "ВПК" не е в състояние да изпълнява, поради което две години се събират масовите боеприпаси от всеки ъгъл на света и се возят в бившата УССР. От тази серия бяха доставките на касетни 155мм снаряди и подкалибрени танкови снаряди с обеднен уран - просто нямаха от нормалните в наличност. Новите доставки на ракети ATACMS ще са от същата серия. Изобщо, последната акция в Конгреса на САЩ беше повече PR на администрацията, от колкото реална помощ за фронта. И едно "последно двайсе" за когото трябва накрая на мандата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • лонгър

    23 Апр 2024 9:31ч.

    Ловят украинските мъже като животни по улиците и ги пращат да умират за кефа на наглосаксонските транскорпорации. За какво друго говорим, освен за дивашка военна сатрапия на назначената от США хунта, с хазарски клоун начело?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хей ю, Тъкър, копейка такава,

    23 Апр 2024 9:46ч.

    много евтино се продаде на сатрапите?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В случая изразява мнението на повечето американци

    23 Апр 2024 10:04ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=PWgaBAnb_qc&ab_channel=%D0%A1%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Девет милиона гледания

    23 Апр 2024 10:05ч.

    Има и един български артист в екипа на Зеленски

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Израел също избива християните, бомбардира църкви

    23 Апр 2024 9:58ч.

    Евреите заплюват християните в Йерусалим, отнемат жилищата им и ги избиват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зелените чорапи

    23 Апр 2024 10:20ч.

    Според тоя копейкаджия режима на др. Путин, който управлява от 25 г. Какъв е ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Кук

    23 Апр 2024 10:32ч.

    Ха, добро утро! "Фиансират изграждането на тирания в Украйна". Ама как така? Ама не може да бъде? Ама нали демокрацията е най-, най-, най-... онова де, дето го е казал алкохоликът Чърчил? Кога най-сетне ще си набием завинаги в главите думите на Платон, казани преди 2300 години: "ДЕМОКРАЦИЯТА ВИНАГИ ВОДИ ДО ТИРАНИЯ!" (Диалог "Държавата", книга VІІІ). И не само да ги научим наизуст, но и да започнем да мислим: А ЗАЩО Е ТАКА?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи