Руското министерство на отбраната: САЩ са създали вариант на коронавирус с 80% смъртност

Руското министерство на отбраната: САЩ са създали вариант на коронавирус с 80% смъртност

Следвайте "Гласове" в Телеграм

САЩ са създали вариант на коронавирус, причиняващ 80% смъртност, заяви в Telegram канала на руското Министерство на отбраната генерал-лейтенант Игор Кирилов, началник на войските за радиационна, химическа и биологическа защита на въоръжените сили.

 

През октомври Бостънският университет е създал коронавирусен патоген, базиран на щама Омикрон и оригиналния вариант от Ухан. Модифицираният вирус, получен от американците, е причинил смъртта на 80% опитните животни, като е развил нетипични неврологични симптоми и тежки белодробни увреждания", каза Кирилов. Според него защитните свойства на антителата намаляват 11 пъти, когато те взаимодействат с новия патоген, и съществуващите ваксини срещу него са неефективни.

Провеждането на подобен експеримент показва, че в САЩ липсва система за правителствен надзор на научноизследователската и развойната дейност в областта на генното инженерство и синтетичната биология, допълва Кирилов.

"Въпреки високите биологични рискове, изследването е проведено със средства на правителството на САЩ без съответното одобрение на националния регулатор за биологична безопасност", уточнява генералът.
 


Пентагонът разполага със система, която му позволява да следи в реално време местонахождението и употребата на изключително опасни патогени в лабораториите по света, напомни още той. Тя дава възможност за достъп и до резултатите от експерименти, които са "етично и правно неясни". Кирилов посочи създаването на нов щам на коронавирус като една от тях.

По-рано в събота началникът на войските за радиационна, химическа и биологическа защита заяви, че Украйна, която е под контрола на Пентагона, е провеждала или продължава да провежда тестове на агенти на инфекциозни болести върху военнослужещи и психично болни хора. Според заместник-председателя на Съвета на федерацията Константин Косачев парламентарната комисия за проучване на дейността на биолабораториите на САЩ в Украйна ще анализира тази информация.

Източник: ria.ru

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • рукола Z

    26 Ное 2022 18:44ч.

    Ся тук трябва да изкуфендрисаме и да се барикадираме отново по къщята си ли? ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дидич

    26 Ное 2022 19:04ч.

    В конкретния случай това ти е най - малкия проблем. Това означава, че в САЩ няма контрол върху подобни "научни" експерименти. Ухансският вариант не можа да убие достатъчно хора. Продължаваме натататък с опитите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • САЩ трябва да бъдат премахнати, преди да са станали Великия филтър за Хомо Сапиенс

    26 Ное 2022 19:40ч.

    Не просто тази квази-държава е изцяло овладяна от психопати, ами активно инокулира държавните администрации на останалия свят с кирчовци и кокорчовци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дам

    26 Ное 2022 23:26ч.

    ++++++++++++++++++++++++++++++++

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    26 Ное 2022 23:53ч.

    На зеленчуците им трябва само земя, слънце и вода. Не разбирам от какво си недоволен?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • реалността е конвенция, но въпросът е за какво ни е...

    26 Ное 2022 19:07ч.

    Стига сте наричали гринуичкото механично часовниково време "реално време", това прилича досущ на курсовете на валутите спрямо долара. Що се отнася за фабриката за вирулентна смърт, създавана от САЩ - нищо ново и изненадващо, сега ще ви направят ваксина и ще ви накарат насила да си правите основна и бустери, като преди това ще бъдат обвинени китайците, че са пуснали вируса.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • просто трябва да спрем да гледаме с насмешка на китайските предпазни мерки

    27 Ное 2022 18:12ч.

    защото ТЕ ЗНАЯТ от какво се пазят, нали са участвали в създаването му... И д-р Антони Фаучи се оттича от реалната политика (от 1 януари 2023) та какво по-добро от "След мен потоп!" можем да очакваме ....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 143 г руско иго стигат

    26 Ное 2022 19:15ч.

    Валей, този изплиска легена. Също САЩ са създали и бойни комари, хапят само руснаците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефчов, бе,

    26 Ное 2022 19:42ч.

    Откога броиш, че нещо не излиза математиката. "Добре сме си с турците, гледай си кефа" вика един литературен герой, сатиричен образ на обобщения български ибрикчия. А относно информацията: дано се окаже руска пропаганда, ама те обикновено не съобщават факти, когато я правят, а тези тук са доста конкретни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • След турското иго е имало германско, а сега американско робство. И от трите България бива освободена от великата Русия, нашата майка и благодетелка

    26 Ное 2022 19:43ч.

    А вий, вий сте идиоти, другари жълтопаветни реститутски евроатлантици

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каква "майка" ти е Русия бе, нихилист ?

    26 Ное 2022 20:09ч.

    Когато сме имали велика държава и Империя, Русия не е съществувала ! НИЕ сме дали на Русия четмо и писмо, нашето е културното влияние , при създаването на Руската държава ! Русия е наш духовен наследник, дете , а не "майка" ... Баси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Как се казва първият български император?

    26 Ное 2022 21:15ч.

    Въпросът е за не повече от 100лв. Имали сме ний държава, Русия –също. Междувременно станала империя, а ние сме си стояли като рум милиет, даже небозначени етнически докъде Хатипумаюна и Хатишерифа. После идват руснаците. Изнесените с катъри български книги след падането на Търново, за да не ги затрият поганците, безспорно е наш неволен принос в тяхната духовност. После, докато сме поданици на султана, при нас пристигат книги от Русия на един малко по–друг език от този старобългарския и така черковнославянският става съществена част от образуването на новобългарския език. в тази история не става ясно кой е майката, кой детето, а най–неясно е кой е императорът.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Трябва ли?

    26 Ное 2022 22:54ч.

    Хората са "наследници" на маймуните. Трябва ли маймуните да се гордеят с това. И трябва ли ние да се гордеем с "Майната му на Православието"? Слава на Русия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Учен

    26 Ное 2022 23:01ч.

    Съвсем не е пропаганда, а самата истина. Тази информация излезе в бюлетин на Американското общество по химия (American Chemical Society) преди няколко седмици.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българин

    26 Ное 2022 23:06ч.

    Русия е дъщерна държава на България, което означава, че България е майката, а Русия дъщерята, не обратно. Един Българин трябва да познава истинската си история, а не умишлено създадени заблуди!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това не са българи,

    26 Ное 2022 23:20ч.

    а деца на "българосъветската дружба", с майка рускиня и баща циганин продавач на царевици на плажа! След което майката е останала тука и си е снесла кукувичето, да ни учи що е Русия и да й бъдем вечно признателни роби(на крепостните впиянчени колохозници).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българският император

    26 Ное 2022 23:27ч.

    Се е казвал Симеон Велики - император на българи и ромеи. Но не става със сто лева чалгарче, става със солидно начално, средно и висше образование. Става с четене на книги , а не с Азис и пулене в смартфона...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дам

    26 Ное 2022 23:27ч.

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    26 Ное 2022 23:32ч.

    Нещо си в грешка, тази титла е я носил Тервел 100 години преди Симеон велики! Тервел е спасител и покровител на Европа за което носи титлата Кесар! Тогавашните мюсюлмани са били по сериозни дори и от турците на Баязид Ялдъръм...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • E, и Симеон Велики

    27 Ное 2022 1:36ч.

    естествено не е можал да завладее Константинопол-Цариград. Преди него още по дядово му време сме имали (?) административна власт над Влашко, Маджарско... Къде ни е цивилизационния потенциал. Една империя се реализира в него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • паф

    26 Ное 2022 19:57ч.

    това искаха да правят и в украйна, но путин навреме ги удари САЩ са най-голямото зло за човечеството!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има статистика и класиране на най-богатите фирми на САЩ

    26 Ное 2022 19:57ч.

    Много интересна информация е. Преди години най-богати фирми са били производители - тежка индустрия и горива. Преди 20 години бяха .com фирмите - Амазон, Майкрософт и подобни. От две години са фармацевтичните компании. Коронавируса няма да изчезне докато хората не изчезнат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    26 Ное 2022 20:13ч.

    Това е тема която се въртеше и обсъждаше на широко преди месец в западните алтернативни медии! Разковничето е че 80% от опитните МИШКИ са измрели... което по никой начин не може да се съотнесе с човешката физиология! Съвсем друг е въпроса, че това е "удобна новина"- тип стръв за шарани, за да се подържа ковид1984 и безнаказаността на организаторите и братски китай с неговото зануляване! Признавам им на руснаците, че сложиха пауза на пландемията и истерията, и се опитвах да си мълча 9месеца за цялото им безумство и очевадна олигофрения! После се замислих че една жена е бременна 9 месеца, след това гледа детето си още 18 години, докато не дойде някой военкомат и не го изпрати на фронта без никакво обезпечение и екипировка, да копае окопи докато артилерията не го погребе в тях! Кирилов и Бахмут падна, май е време да зарежеш интернет новините, опитните мишки и прелетните птици и да ходиш на фронта да видиш как се копаят окопи в замръзнала земя докато те пердашат със снаряди! Копаенето на окопи е безмислено занимание, точно както е безсмислена цялата СВО, трагедията на руската армия е неописуема, вакханалия каквато не е било, без да знаят от къде им идва!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • XAXA

    26 Ное 2022 20:26ч.

    Братчед, ти по рождение ли си глупав или от как ни сполетя деМОРкрацията ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • rusnak

    26 Ное 2022 20:45ч.

    Ще познаете типичното жълтопаветно просто и грозно лайно по дългите шизофренични постове, които като в размерите на роман искат да докажат цялато им малоумие с претенция за познания! Смешник!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    26 Ное 2022 21:05ч.

    Ей ватник взимай си чемодана и се разкарвай от България, хич не си мисли че ще грабиш на хората пералните и покъщнината и ще ти се размине, ако те пипна да крадеш ще ти счупя мръсните ръчички!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викторе,

    26 Ное 2022 21:25ч.

    Сюжетът с копаенето на окопи в замръзналата земя за украинците се отнася, нали?Липсата на "обезпечение"( има се предвид, предполагм, снаряжение), военкомата и другите реалии съм гледал, човече, в поне 10 видеа в частни телеграмканали на украинци и се отнасят за ВСУ–шниците. Лирическите отклонения с бременна жена и опита да си мълчиш изместват малко фокуса. Искаш да кажеш, че руснаците са олигофрени. Кажи си направо и бегай.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    26 Ное 2022 21:33ч.

    Вчера слушах двама руски патриота и хора директно от Донбас, полковник Гиркин(ФСБ) и полковник Квачков(армеец), (виж потърси в тубата, разговора е невероятен и изключително детайлен от пред два месеца, за проблемите на место и с цялото СВО и неговото провеждане - youtube.com/watch?v=PO17uRp3vG4)! Стрелков ми стана много интересен образ и не бях запознат с него, и сега след присъдата в Хага го разгледах, истински анализатор, човек който е много на дълбоко в цялата ситуация още от 2014! Виж го прегледай вярвам че ще ти бъде интересно, истината е винаги за предпочитане пред самозаблудата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викторе,

    26 Ное 2022 21:37ч.

    "Тея" приказки и тая логорея мяза на характеропатия в най–добрия случай, бе човече. Щом ще раздаваш Божи съд, добре е да се осведомиш за условията на неговото провеждане и за критериите, по които ще бъде отсъждано.В истинския, не в твоя съд, всички ще се намерим задено: ти, аз, ХАХА, Зеленски, Путин, "диванните олигофрени", комунделите, демократите и т.н. Имаме равни шансове да се спасим или да погинем завинаги.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    26 Ное 2022 21:46ч.

    Не разбираш ли, че тези лъжливи пропагандони ви вкарват в ада? С лъжа и самозаблуда за 9 месеца нищо не се постигна, освен излагация пред целият свят! Спри с диагнозите, защото издава много гнусна съветска практика за справяне с инакомислещи и десиденти, като Солженицин и Буковски например... Разбери че руснаците сами се унищожават от вътре, но този път го правят пред целият свят в реално време, по чудовищен начин!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Остави руснаците

    26 Ное 2022 22:05ч.

    да се самозаблуждават и самоунищожават. Светът без Русия ще е много по-добро място за живеене.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    26 Ное 2022 22:23ч.

    По принцип си прав, но съм прекалено голям фен на Достоевски (за мен истински светия) и се чувствам задължен пред него. Въпреки че и той самият предупреждава за рискът от руската лъжа, вакханалия и свинство, заради него ми жал за тях, но няма смисъл в това да съжаляваш чак такива като сегашните...те не са чели Достоевски,а за библията да не говорим!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ей бляд,

    26 Ное 2022 22:43ч.

    Внимавай да не те пипнат украинците, че такива извратени като тебе ги скопяват, за да може после да имат кариера в Болшой театър, като трансджендър балерини.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много злоба, Фиктоочо

    26 Ное 2022 23:02ч.

    Не си добре. Наркотици? Като твоя идол Зеленски?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сталин към своите убийци:

    27 Ное 2022 2:20ч.

    "Вие сте слепи котета. Капиталистите ще ви издавят." След което убийците (сред които и Каганович - хазарска издънка на каган) отровили Сталин и си помислили, че ще господстват в СССР. Но капиталистите ги издавиха, в крайна сметка. Викторчо също е слепо коте. На него комунистите са му виновни. Но комунистите измряха, а слепите котета капиталистите ги давят като ненужни. На всеки 100 слепи котета 94 е планирано да бъдат издавени. Капиталистите-сатанисти са го оповестили на гранита на Georgia Guidestones. А на територията на измислената Украйна е планирана сатанинската държава "Небесен Ерусалим". И както пояснява някакъв равин, на всеки от праведните "евреи" ще робуват по 2800 роби. А "евреите" робовладелци ще бъдат 600 000. Сметката доста набъбва, но като начало може и да я докарат. Само дето истинските еври не съществуват от деня в който предадоха Иисус Христос, единосъщ с Бог, на Рим, за да бъде убит чрез разпъване на римския кръст. След този черен ден съществуват единствено юдаисти, християни и всички останали. Българският и руският народи са Божий народи. А укро-нацистите са руснаците с промитите мозъци и са слуги на своите убийци - сатанистите. Сталин е бил велик човек, кръстен християнин, семинарист, просветен комунист и е знаел какво може да се случи. Затова е оставил в наследство на децата си само собствените си ботуши, 10 000 рубли и една велика държава - СССР. От разгромената Руска империя, опустошена от юдо-болшевишката революция и гражданската война, Сталин създаде втората по икономическа и военна сила държава в света и разгроми враговете на Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    27 Ное 2022 3:11ч.

    Признавам че руската мистика е невероятна, затова така лесно си лепват психиатрични диагнози, които не са далеч от истината(Достоевски ми отвори очите за руската мистика)! Чувал ли си за чудотворната иконата "Богоматери Державной" ако не си да знаеш, че в Русия има много по щурави сталинисти от теб... Иначе съм го водил този разговор за "свети" Коба, ама днес не бива защото се отбелязва годишнина от гладомора(холодомора) в Украйна, украинци палят свещички и ги оставят на прозореца... Така както и руснаците палят свещи на Сталин да ги пази и закриля(от ада)...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • злобата на един седесар

    27 Ное 2022 9:26ч.

    ПсевдоВикторе, много с неграмотен бе, баце! Как да ти вярвам като пълния член го тургаш където завариш, напук на всякакви правила на граматиката? Човек както пише, така и спазва законите. Е, ти не си от умеещите.... На всичкото отгоре и злъчката, ето се лее от устата ми, ожълти всичко наоколо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Колективна МС като диагноза за Украйна

    27 Ное 2022 12:54ч.

    Колективната множествена склероза (тежко социално автоимунно заболяване) е това от което страда Украйна. Провокирана е от отравянето на руския организъм в Малорусия и Новорусия от сатанинската юдео-масонска и хасидско-талмудическа, и кабалистична пропаганда, смесена със западната русофобска и антихристиянска пропаганда. Болестта протича тежко, на етапи и е разрушителна. Голодоморът и липсата на ток са последствия на болестта. лечението може да е успешно само в случай, че се отстранят причинителите на тежкото социално автоимунно заболяване. Германия, която лицемерно се кани да обяви голодомора за геноцид, след като е първа причина за него и след като причини фашисткия и нацистки геноцид в СССР, и в цяла Източна Европа, ще получи това наказание, което по право й се полага.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    26 Ное 2022 20:24ч.

    Не е нужно да ни го казват руснаците, след като самият Бостънски университет се похвали преди месец! Къде е оон-то, къде е международният съд, къде са европесйките марионетки, начело с фондер лайняна?!? Спят зимен сън и преяждат! Сякаш тия престъпници не са сътворили смъртоносна опасност за цялото човечество, а някакви дечица си играят безобидни игрички!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • сащ са сатанисти

    26 Ное 2022 20:28ч.

    Браво! Казва се истината за тумора на планетата - извергът сащ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вуйчето

    26 Ное 2022 20:46ч.

    Къде се размина дипломацията?? Ние искахме зелени карти, а ни дадоха вируси...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • трий дачков, трий

    26 Ное 2022 21:29ч.

    не може да се пише срещу сатанат. Ти от кои си? Маскирян?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • twelve monkeys

    26 Ное 2022 21:29ч.

    Само да не стане сценария на "12 маймуни" , че тогава ще е интересно. Новите откачалки от "последното поколение" приличат на зомбита и се проявяват като такива. Стряскащото е , че шефовете открито говорят за зануляване на човешката раса !!!, рестарт !!! , и куп подобни тъпотии с което подготвят стадото за ликвидация. Звучи като откачена конспирация , но следите на разсъжденията водят натам - заличаване на човешката раса до 1 милиард най много, на господари и роби. Дано да не им се получи сценария на лудите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    26 Ное 2022 22:37ч.

    1.Oще по време на пандемията в Китай в институт край Пекин направиха същото.И тогава и сега особенно не са крили резултатите 2.Върви ''лов'' на изчезнали вируси в Антарктида 3.МОНОПОЛЪТ,МОНОПОЛЪТ,МОНОПОЛЪТ върху изследванията е на фирма ''Илюминати'' тясно свързана с известен Хедж фонд и Рокфелер.4.Фармацията като такава в днешният вид я дължим на Рокфелерови.И антибиотиците вкл.пеницилинът.ЯнФлеминг го открива но п.технология се създава с пари на Рокфелерови.Спасява милиони през 2та св война

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    26 Ное 2022 22:45ч.

    СССР е тясно свързан с Рокфелерови.Процес от 1965г насетне.Продажба на нефт,газ и т.н. на СССР минава през тях.След 1990г се забелязва и възтановяване на позициите на Ротшилдови/Тотал например/.Двата основни клана в Русия днес.Странната война /СВО/ се дължи на тези факти.В Украйна влиянието на богоизбраните е ясно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    26 Ное 2022 22:51ч.

    3тата световна война ще е биологична./Институт Курчатов/.Изоставането на Русия е потресаващо/10ки години/.Да напомня изоставането в ядрената област е било година две.За наваксването/45-55г/ също дял имат Рокфелерови и еврейското лоби в САЩ и Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    27 Ное 2022 11:26ч.

    Споко бе, славно трябва да се мре! Русия, като първа в Арктика, да вземе да модифицира някой мамутски вирус, дето ще унищожи коронавируса и леко да то пусне на американците, докато прескочи континента, ще бъде създадена сигурна ваксина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    27 Ное 2022 13:07ч.

    Което се пише тук за вирусите се знаеше, сега само се потвърди. Който е нормален да не чака друго от Империята на злото отвъд океана! Много коментари, особено на Виктор преливат от едностранчивост и липса на познания, и понеже не може нищо смислено да кажат отпраща другите в Русия. А какво е положението в Украйна която още през Април бе победена и сега Русия воюва с НАТО мнозина забравят! Четене и учене трябва и реализъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи