Любен Петров пита защо СДС подкрепя за кмет на Разлог агент на ДС

Любен Петров пита защо СДС подкрепя за кмет на Разлог агент на ДС
Голямата си тревога от подкрепата от страна на СДС  на кандидата за кмет на Разлог, който е бил агент на ДС, както и от изключването от партията на бившия областен председател на СДС - Бургас изрази в специална позиция кандидатът за лидер на СДС Любен Петров. Последните няколко дни ставам свидетел на странни събития, за които бях убеден, че са отдавна част от миналото на СДС, изтъква той.
<p><strong>Противоуставният опит за изгонване от редиците на партията на г-н Владимир Павлов е ясен знак за преследване на инакомислието</strong>, а то е основен принцип в една демократична организация като нашата, пише Любен Петров. Той се надява, колегите в Бургас ще намерят сили, за да поправят допуснатата грешка, защото нашият опонент са БСП и популистките партии, а не съпартийците ни. Любен Петров се обръща към председателя&nbsp; Мартин Димитров да се определи спрямо тези действия.</p> <p><strong>&bdquo;Още по-тревожна е подкрепата на сътрудник на Държавна сигурност за кандидат на СДС на частичните избори в Разлог. Това&nbsp;&nbsp; поставя много въпроси пред председателя на партията,</strong> които не бива да се избягват&ldquo;, е позицията на Любен Петров. Той посочва, че при срещите си със симпатизанти е принуден да &bdquo;обяснява необяснимото&ldquo;. &bdquo;Как твърдим, че сме автентична десница след такъв избор? Този знак ли изпращаме 20 години след рухването на берлинската стена? Как е санкционирано решението? Това опит да се помогне на опонентите ли беше или поредно нехайство?&ldquo;, пита кандидатът за председател на синята партия и&nbsp; изтъква, че при&nbsp; всичките си слабости СДС никога не си е позволявал подобен компромис.</p> <p><strong>ГЛАСОВЕ уточнява, че кандидатът за кмет на Разлог и агент на бившата ДС е член на Демократи за силна България на Иван Костов</strong>, то за подкрепата е взето от местната структура.</p>

Коментари

  • Sin

    13 Ное 2009 0:15ч.

    Дачков, нов грандиозен скандал ! Обърни внимание - Алексей Петров ( прекият ти работодател ) вярвал на институциите, но не и на И.Костов !!!! Защо ни е И.Костов изобщо, ако няма да вярваме на институциите ? Каква тема ! И Дърева даже не би могла да сътвори нещо по-скандално ! А тоя дръндьо от снимката по-горе не може и на малкия пръст на И.Костов да се опре. Защо изобщо запълваш Стенвестника с него ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • sin-cherven

    13 Ное 2009 0:45ч.

    Почервенял си от яд, че няма как да го извъртиш - Костов е в ъгъла, защото издига ченгета за кметове. Много те боли, защото няма как да кажеш, че Командира все повече се осира и дрънкаш глупости. По-добре не се обаждай!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    13 Ное 2009 2:16ч.

    Да бе, Костов направо е разкрит ! Ужас ! Дачков на 17-то небе ! Шефовете на Дачков от Ченгеджийницата направо подскачат с г.з към тавана от радост ! Ех , пак успехи ! Даже без петилетки ! После ви извадиха от контактите и паднахте като прани гащи. И пак мъгла ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • sin idiot

    13 Ное 2009 3:13ч.

    Абе, дебил от ДСБ, Костов издига ченгета за постове - каква ченгеджийница те гони!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Д. Райков

    13 Ное 2009 4:13ч.

    &quot;Защо ни е И.Костов изобщо, ако няма да вярваме на институциите ?&quot; Sin На теб ти трябва нещо Костов, усеща се веднага... На нас никак! Ако не си платен, а само заблуден, значи си и доста тъп. Какво трябва да стане още, че да разберете що за боклук е Костов?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вестник &quot;Шепоти&quot;

    13 Ное 2009 4:50ч.

    Господин костур Sin, според нас вместо Костов да се прави на голям борец срещу комунизма и да предлага разни импийчмънти, най-добре е на него да му бъде поискан ингъзмънт. Защо не се заемете с тази задача? :-)))))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    13 Ное 2009 7:02ч.

    Слушайте Костов и се учете. По речника ви личи, че сте много неграмотни и елементарни. Нямате право да пропилявате така живота, който ви е даден. Трябва да се учи човек, да мисли, да работи непрекъснато върху себе си. Успех !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вестник &quot;Шепоти&quot;

    13 Ное 2009 14:03ч.

    Но господин костур Sin, защо този тон?! В политиката не е като в живота. В живога кучето не може да стане касапин само с гледане. В политиката човек може да стане комунистическа курва и само като гледа Костов. Въпросът е дали иска да бъде като него. Отговорът е - не, не иска, не че не може. Когато господин комунистическа курва Костов трябваше да се бори с ченгетата, грижата му беше да прави инпутмънт на друга комунистическа курва, сегашната слугиня г-жа Нейнски. Затова сега му се полага един хубав ингъзмънт за изпроводяк от политиката. :-)))))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    13 Ное 2009 18:39ч.

    Браво, Дачков лично ли те научи на тези простотии, или преди това си беше толкова семпъл ? Ако е Дачков, предай му, че не струва и 5 стотинки вече и комунистите вероятно скоро ще намалят или спрат договорените суми. Мутроерозираните и чалгазираните индивидууми като тебе не могат да четат, а и не трябва да се опитват, защото е пагубно за околните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вестник &quot;Шепоти&quot;

    13 Ное 2009 21:25ч.

    Ние за по-просто и по-нахално от костозомби не сме осведомени да съществува. Кой друг ще хареса такъв претенциозен плужек като нов Стамболов Иван Костов? В нета вече се чувства едно облекчение - с него изчезват и костозомбитата, на които петнайсетте минути слава им бяха: &quot;Да живее Иван Костов, новият Стамболов!&quot;. :-)))))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи