Костов и Сидеров се съревновавали за титлата „Петър Танчев на годината“

Костов и Сидеров се съревновавали за титлата „Петър Танчев на годината“
Свидетели сме на разгръщане на съревнование между Волен Сидеров и Иван Костов за титлата „Петър Танчев на годината“, каза в кулоарите на парламента депутатът от "Коалиция за България" Петър Курумбашев. С това си изявление г-н Костов безспорно спечели една точка в това състезание. Така той коментира предложението на Иван Костов, Емилия Масларова вече да не е председател на парламентарната комисия по социална политика, защото главният прокурор Борис Велчев поиска имунитета й миналата седмица.
<p><strong>ГЛАСОВЕ уточнява, че до вчера за приза&nbsp;"Петър Танчев" се бе преборила само "Атака"</strong> с безрезервната си подкрепа на правителството. Танчев ръководеше казионния БЗНС по времето на комунизма и беше част от властта, а България претендираше да има двупартийна система.</p> <p><br />Веднага след изявлението на Костов от левицата дадоха нарочна пресконференция. "<strong>Мина времето, в което Иван Костов раздаваше правосъдие в България. Мина времето, когато му казваха Командира, защото олицетворяваше всички власти в държавата</strong>. Вярно е, че идеологически и организационно той продължава да ръководи мнозинството, но все пак искаме да припомним, че българският съд е този, който раздава присъди, и който казва кой български гражданин е виновен и кой български гражданин е невинен", каза Мая Манолова.</p>

Коментари

  • Кр.Кабакчиев, дфн

    11 Ное 2009 21:26ч.

    Абе, тая ли физиономия мисли, че може да раздава акъл и оценки?!? Стига, бе!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    12 Ное 2009 0:44ч.

    Всеки комунист тук е добре дошъл. Даже и най-простият. Който плаща, той наглася статиите. В случая това прави една от главните мутри на БКП и ДС Алексей Петров чрез плужека си Дачко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @@@

    12 Ное 2009 3:41ч.

    Евалла,SIN!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи