Костадин Паскалев към Нинова: Уволнете незабавно Калоян Методиев

Костадин Паскалев към Нинова: Уволнете незабавно Калоян Методиев

Понеже депутати тази седмица се изказваха срещу президента Румен Радев, искам да подчертая – по отношение на Румен Радев, другарко Нинова, Румен Радев е Вашето отроче, Кирил Петков е отрочето на Румен Радев, значи Вие сте баба на Кирил Петков. В този смисъл, поемете ръководството на внучето си и го вкарайте в пътя.

Искам да ви кажа следното: пълен провал беше това правителство. Единствените достойни министри бяха от БСП. Ако не се бяхте бъркали на Иван Иванов (бел. ред. земеделският министър), той щеше да постигне по-добри резултати.

Вас не Ви коментирам, защото ще ме изключите, но в тази връзка – не допускайте този стил на разговор с президента и един съвет – уволнете Калоян Методиев, незабавно, още утре. Защо Ви го казвам? Такива типове, които са външни за партията, да формират Вашето мнение и мнението на НС на БСП, за мен е абсурдно. Но или всичко на масата, или всичко зад пердето.

По отношение на Македония – с болка искам да съобщя, че всички червени линии бяха прегазени. И трябва да го признаете и кажете. По Македония направихме тотален компромис. Защо? Защото седим в парламента и поддържаме мнозинство, което взима решения, които са против решенията на Националния ни съвет.

 

Източник: che-bg.com

Коментари

  • Каракочев

    26 Юни 2022 22:13ч.

    А бе, Паскалев, как ще уволни Калоян Методиев. Та те са си дружки от Младежкото СДС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Anonimen

    26 Юни 2022 22:43ч.

    Политолог ли е,съветник ли е,но този К.Методиев бе изритан от президента и Нинова го е взела под крилото си.Сега дано послуша Паскалев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Димитър Благоев джуниър VIII

    26 Юни 2022 23:35ч.

    Не е проблема и злото във второстепения фактор К. Методиев. Злото е закодирано в самата нагла , алчна, лъжлива, безкруполна кариеристка, в крушовска селянка! Тя трябва да бъде уволнена и натирена в най-срамните страници на историята! В сравнение с Нинова оня наивен, но сравнително свестен почитател на твърдия алкохол Мишко Миков беше един титан на политическата почтеност!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Напълно подкрепям

    27 Юни 2022 8:26ч.

    мнението на Митето Благоев мл.,защо редовите социалисти не си зададът въпроса откаде цъфна Нинова,кой я предложи за шеф на БСП-то и с какви млади и стари влъхви я заобиколиха?Нинова е чуждо тяло за тази партия и промяната трябва да започне с нейното отстраняване,на Гечев също,както и на оня лигльо Зартов!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георгиева

    27 Юни 2022 9:30ч.

    Ау, каква злоба, завист, мерзост . . . Това идва само от "ангелчетата" на БСП. Дерзайте!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Юристът Михаил Миков беше свален от свинар-капиталиста и масон от Пловдив,

    27 Юни 2022 19:36ч.

    за ръкоположи приватизаторката на Костов Нинова начело на БСП. Самата БСП е освинена анти-комунистическа партия, от създаването си през април 1990 г., след антинародния конституционен преврат на "кръглата маса", която си присвои ролята на Велико народно събрание и промени Конституцията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Михаил

    26 Юни 2022 23:36ч.

    Каква Македония, то не бяха боеприпаси, тежко въоръжения - избихте жените и децата на Украйна. Никой няма да забрави за червените трафиканти на оръжие. Маргинали сте по-долни от останалите в коалицията. Кръвта се плаща с кръв и тази кръв ще е от българския народ. Окончателно се легитимирахте като обикновени бандити като гербавите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Haho

    27 Юни 2022 0:12ч.

    Прав е Паскалев , не че Нинова ще го послуша. Тя се е хванала така яко за кокала, че всичките и червени линии станаха розови. Нали Македония уж ви беше червена? А даже не посмяхте и да гласувате против, да не говорим че ако наистина чеше червена линията, трябваше да напуснете и коалицията. Айде на избори, да ви видим колко ше вземете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уволнявайте

    27 Юни 2022 0:52ч.

    Който си искате. Няма да има ефект. До тук бяхте. Край.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Pontifex Maximus

    27 Юни 2022 7:04ч.

    Паскалев е точен, както винаги. Но, всуе

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много разумен съвет на К. Паскалев -

    27 Юни 2022 8:12ч.

    под влияние на К. Методиев Нинова като че ли изобщо престана да мисли, прегази всякакви принципи и избра губещата стратегия на интригантска конфронтация с президента. Според мен на членовете на БСП може да се изказват само съболезнования - принципите на тази партия се споминаха, с "любезното съдействие" на Нинова и Методиев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Panova

    27 Юни 2022 10:45ч.

    Паскалев е единственият от БСП за когото бих гласувала. Уви, той е бяла врана сред политиците на България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • trassporter

    27 Юни 2022 11:50ч.

    Използването на термина "чуждо тяло в партията" говори за вкоренен доктриниерски синдром в част от членовете на БСП, които виждат партията единствено като наследничка на БКП и ръководена от наследниците на старите комунистически фамилии. Така БСП все повече губи електорална подкрепа, манипулативно прехвърляно като вина на Нинова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи