Имало данни за сделки на БСП с режима на Саддам

Имало данни за сделки на БСП с режима на Саддам
Има данни за сделки на БСП с режима на Саддам Хюсеин. Това заяви депутатът от Синята коалиция и бивш директор на разузнаването Димо Гяуров пред ПРО БГ, като допълни, че като директор на службата, той не веднъж е подавал сигнали. Гяуров не уточни обаче, дали е виждал  подпис на Георги Първанов под сделката. Темата за импийчмънт на президента е изкуствено породена от медиите и подета впоследствие от Иван Костов, Волен Сидеров и Бойко Борисов, смята депутатът. Според него за момента няма сериозни основания, за да бъде сезиран Конституционният съд за отстраняването на Първанов. Той  обаче подчерта, че в обществото вече се е насложило морално разочарование от работата на двамата ни посланици в Турция и САЩ.
<p>Народните представители включиха като първа точка в утрешното заседание на Народното събрание <strong>гласуване на декларация с настояване президентът да изпълни конституционното си задължение да отзове посланиците ни във Вашингтон и Анкара.<br /></strong>Предложението за включване на извънредната точка в дневния ред в деня за парламентарен контрол бе гласувано на два пъти и бе прието. От левицата се обявиха против.</p> <p><strong></strong></p> <p><strong>Cпоред Мая Манолова Народното събрание продължава да се държи като последна инстанция, което било неуместно. </strong>Манолова коментира, че е станало практика Народното събрание да взема становище по въпроси, по които не е страна. Спорът е между други две институции &ndash; Министерски съвет и Президентство, подчерта тя.<br /><br /><em>(По агенция Фокус и Дарик радио)</em></p> <p>&nbsp;</p>

Коментари

  • Б.

    12 Ное 2009 17:37ч.

    Кое е важното и изключително важното тези дни: &quot;Спорът&quot; за посланиците всъщност е спор за прекратяване фалшифицирането на прехода. Досега мракобесието беше свикнало да манипулира &quot;демокрацията&quot; в това, в което си иска чрез изборните манипулации. Сега има опит за промяна / може и в преходна /, но при всяко положение не в същата степен мафиотска. И който не го разбира това, и/или работи за разсейването, го прави или от глупост или по убеждение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кр.Кабакчиев, дфн

    12 Ное 2009 18:52ч.

    Правилно! Деянията, осъществени в Турция и САЩ са изключително гнусни по своята неморалност и престъпност! Това е гавра с демокрацията! А виновните за нея трябва да бъдат съдени, не нещо друго!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кр.Кабакчиев, дфн

    12 Ное 2009 18:55ч.

    Добвка. Разбира се, най-големите виновни - наглата криминална, крадлива, варварска &quot;тройна коалиция&quot;, които узакониха безобразното &quot;гласуване&quot;, отново са неподсъдни! Те, моралните престъпници - депутатите, гласували изборните &quot;правила&quot;, трябва да бъдат изправени на съда на морала и историята!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи