Борисов "се извини" на БСП, че е арестувал Сретен Йосич

Борисов "се извини" на БСП, че е арестувал Сретен Йосич
"Вчера лицето Кутев ме призова да се извиня за това, че съм екстрадирал лицето Сретен Йосич. Извинявам се, че арестувах и екстрадирах едно лице, търсено от различни служби, тогава бяхме помолени да направим този арест от тях и ние го извършихме перфектно." Това заяви с подчертана ирония министър-председателят Бойко Борисов пред Би Ти Ви в отговор на депутата от БСП Антон Кутев, който вчера заяви, че е много важно Борисов да се извини за Сретен Йосич, за това, че е бил съдружник с хора от престъпния свят и заради "жена си".
<p><strong>"Не може един депутат да ми иска извинение, че съм го арестувал, след като четири години преди да стана главен секретар, Йосич си е живял спокойно в България",</strong> добави премиерът. Според него Кутев не случайно използва името на Йосич преди избори.<br /><br /><strong>&bdquo;Само преди десет дена лицето Станишев излезе и каза &ndash; "защо Борисов не се яви като гражданин на разпит в Белград?"</strong> по времето, когато вече съм премиер. Коя страна ще си прати премиера на разпит като гражданин срещу задържан от него човек в друга държава?&rdquo;, попита Борисов риторично.<br /><br /><strong>Относно излязла публикация в печатна медия, че е направен опит за ликвидирането му по поръчка на лица от БСП месец преди парламентарните избори, министър-председателят заяви: &bdquo;Статии във вестници няма да коментирам.</strong> Преди няколко години дойде официален сигнал, че се готви такъв атентат, официално, от партньорски служби, не от вестници, не списания&rdquo;.</p> <p>&nbsp;</p>

Коментари

  • водач на МПС

    14 Ное 2009 18:06ч.

    Сега БСП и ДПС са в паника и търсят... Търсят като обезумели някой с когото да заменят Борисов! Някой който няма да им дири сметка за безобразията които сътвориха по време на управлението си! Някой който вече го е правил... Само че не са познали! Всичко ще излезе наяве! Та хората да видят! И да знаят какво е било досега! И оттук нататък да разберат какво значи върховенството на закона! Така както е навсякъде из белите държави... А не някакви партизани да подменят други партизани... Да изгоним чуждите за да дойдат нашите. Свърши тая! Не сте познали! Браво на Бойко!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи