БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ: Призоваваме всички партии да се присъединят към нашия протест пред КЕВР

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ: Призоваваме всички партии да се присъединят към нашия протест пред КЕВР
Очакваме всички политически партии, които наистина защитават интересите на българите, да се присъединят към протеста на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ пред КЕВР утре в 12.00 часа. Така ще докажат на практика, че мислят за проблемите на гражданите и че имат реални намерения да ги решат.В противен случай ще приемем, че единственото, което ги вълнува е как да си осигурят повечко депутатски места в новия парламент, за да прокарват личните и тяснопартийните си амбиции за власт.


Още преди дни „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ първи предупредихме, че КЕВР готви „честитка“ като вдигне отново цените на тока и парното. Очаква се токът за бита да скочи с 5 на сто, въпреки че в началото ни залъгваха, че ще бъде „само“ с 3 на сто. Цените на топлото обаче ще скочат рязко – за София се предвижда да е с 20%. Това ще обрече хиляди българи на тотален глад и мизерия.

 

Ние сме категорични, че е крайно време да спре рекетът на монополистите върху обикновените граждани. Още повече, че в момента заради пандемията сме в здравна и в икономическа криза, която още повече утежнява семейните бюджети, а много бизнеси затвориха, други са на ръба на оцеляването.


Няма да допуснем българите да мизерстват! Време е държавните чиновници да помислят за хората, не за монополистите!


Затова ние ще бъдем пред КЕВР, утре, 1 юли, в 12.00 часа.


Припомняме, че освен рязкото увеличение на тока и парното цените на стоките от първа необходимост скоростно поскъпват с всеки изминал ден. Икономически експерти предупреждават, че в условията на КОВИД ни очаква и страховита инфлация.

 

Очевидно е, че успокояването на цените не е приоритет на служебния кабинет на Радев – няма никаква стратегия по такива въжни въпроси. Както вече сме казвали, според нас това нямаше да се случи, ако т. нар. партии на протеста не бяха проявили политическия си егоизъм, вместо да създадат стабилно правителство.

 

За нас, „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“, битката с монополите и картелите е запазена визитка. Доказали сме, че можем да се справим с тези, които ограбват българите! И пак ще го направим!

 


Очакваме Ви на 1 юли в 12.00 ч. на бул. „Княз Ал. Дондуков“ № 8-10

 

 

 

Източник: vmro.bg
 

 

 

 

Коментари

 • брамапутра

  30 Юни 2021 22:34ч.

  отбор б с още по-грозни мъже, че и неприятни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Фъса

  03 Юли 2021 14:37ч.

  И тези търсят "под вола теле". То хората още не са забравили за продадените от ОПГ патриоти документи за български паспорти. Токът се увеличава с 3% - е и?! При разход на ток от 100 лв.на месец - 3 допълнителни лева. Не може горивата в целия свят да поскъпват, а в България енергията да си стои на старата цена. Лошото е друго- производителите на хранителни стоки веднага ще се възползват и ще вдигнат неоснователно цените. Защото тези 3% за ток са 0,3% от цената на хляба или 0,3-0,4 стотинки. Тук държавата трябва да си отваря очите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи