Журналистка от CNN се извини за информацията за обезглавените израелски бебета

Журналистка от CNN се извини за информацията за обезглавените израелски бебета

Сара Сиднер, съводеща на сутрешното издание на CNN News Central написа следното в X:

Вчера, докато бяхме в ефир, кабинетът на израелския министър-председател заяви, че има потвърждение, че Хамас е обезглавила бебета и деца. Днес израелското правителство заяви, че не може да потвърди, че бебета са били обезглавени. Трябваше да бъда по-внимателна с думите си и съжалявам.

Свързани текстове-Тагарев: Израелският военен министър ни показа ужасяващи кадри на избити деца, отрязани глави

Коментари

 • Николай

  13 Окт 2023 22:26ч.

  Не ме интересува кво са казали по ЦиеНеН и Израел. Тагарев каза, че е вярно - "Доктор сказал в морг, значит - в морг."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  14 Окт 2023 15:37ч.

  Еврейката Сара много добре знае как се манипулират малоумниците на евро атлантическия Запад !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ?????(бивш Гост)

  13 Окт 2023 22:26ч.

  А Тагарев?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Делта

  13 Окт 2023 22:44ч.

  И каква стана сега? Киртака вярва на CNN или на Тагаренко?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • зелен чорап от нато

  13 Окт 2023 22:50ч.

  Щом професионалните лъжци и манипулатори от CNN се извиняват значи може и да е вярно... В америка вече почти никой не гледа тия палячовци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лъже? Следва ли оставка?

  13 Окт 2023 22:50ч.

  Или той не е такъв човек?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Но тук няма кой да го попита Тагарски

  13 Окт 2023 22:54ч.

  потвърждава ли въпреки официалните отричания

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Относно Тагарев, Запетайката е сложена така, че май не е казал същото като CNN

  13 Окт 2023 23:00ч.

  Но така или иначе стандартите на медиите са вече много ниски

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • malart

  13 Окт 2023 22:58ч.

  Мадам, ама то това вашето не е журналистика

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Това е офанзива

  13 Окт 2023 23:09ч.

  От типа ко-вид. Нито очевидците звучат убедително, нито обясненията са коректни, да не говорим за обещанието на мин.председателя да направи път през Газа, с нагледна карта в ООН на 22.9.. Не са толкова глупави, колкото искат да се изкарат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • русский "освободитель"

  13 Окт 2023 23:10ч.

  рашистките дебили да спят спокойно, няма обезглавени, само убити и изгорени: https://meduza.io/feature/2023/10/12/v-sotssetyah-binyamina-netaniyagu-opublikovali-fotografii-mladentsev-ubityh-hamas-eto-ochen-strashnye-kadry-podumayte-hotite-li-vy-ih-uvidet

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А евро-атлантическите дебили обратно:

  14 Окт 2023 1:03ч.

  сън не ги хваща да доказват недоказуемите си лъжи. Като тая, че Путин стоял зад удара на Хамас. Последното бе наречено от самите израелци "невероятна глупост". На нашите еврасти обаче, това не им стига. "Татко Байдън" трябва да им го нареди отгоре.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • русский "освободитель"

  14 Окт 2023 16:48ч.

  до дебила "14 Окт 2023 1:03ч."-първо, ти не си стоял в БГ до 1 часа през нощта за да го напишеш, нито до 2 часа през нощта в най-близката часова руска зона, ти си от онези тарикати, които са си паркирали гъза на запад и оттам хвалят терористите от РФ. Второ, темата, доколкото разбирам, е за убити деца в Израел, ти не пишеш за тях, а ти бягаш по тъчлинията с нова тема. Трето, за това как израелците казали, че Москва няма общо с нахлулите терористи от ХАМАС-защо ли досега Израел не иска да помогне на Украйна с оръжие? Те директно си го казаха, че са заобиколени от 100 млн араби, които им искат унищожението, и като добавка руснаците са до тях в Сирия, и за израелците е въпрос на сигурност да имат някакво примирие с руснаците. И затова, когато са получили от щатите само военна помощ от 107 милиарда долара от 1946г до 2021г, на молбата на Байдън те не искат да дадат на украинците някаква остаряла ПВО система от 50-те години. Даже след като бяха тотално изненадани от ХАМАС и разузнаването им проспа организирането на терористичната акция преди седмица, израелският посланик в Москва, ПОНЕЖЕ ВСИЧКО МУ Е ЯСНО, веднага заяви, че Москва няма нищо общо.Поне досега такава беше политиката спрямо Москва, дали ще е така занапред не е много сигурно. Защото когато Исмаил Хания, лидерът на терористичната организация ХАМАС всяка година е в Москва(а ако не е той, то там е другия дебил от политбюрото на ХАМАС, Муса Марзук), явно не отиват там за да коментират времето. Освен това, напоследък много съвпадения за отклоняване темата за Украйна-РФ- преврат с помощта на Вагнер в Африка, втори преврат пак в Африка с вагенровци, сръбските терористи навлязоха в Косово и имаше военни действия и убити, Нагорно Карабах, където руските "миротворци" де факто оставиха азерите да изгонят арменците, сега в Израел- аз не съм любител на конспиративни теории, но изведнъж толкова много съвпадения не са случайност.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нова Буча

  13 Окт 2023 23:50ч.

  След тая нагла лъжа зпочвам да си мисля, че Буча е сътворена от еврейски либерасти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нова Буча

  13 Окт 2023 23:50ч.

  След тая нагла лъжа зпочвам да си мисля, че Буча е сътворена от еврейски либерасти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  14 Окт 2023 5:40ч.

  Излъгала по телевизията, извинила се в канала си, който никой не гледа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • зелен чорап от нато

  14 Окт 2023 6:12ч.

  То и CNN вече никой не гледа....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател 13

  14 Окт 2023 7:16ч.

  Някой да не си мисли, че Квартал 95 е измислен в Киев? Преди време попаднах на карикатури от времето на 1СВ където брадати руснаци вдигат на щиковете си пеленачета. Когато започнаха да се бият в Донецк руснаците пуснаха и те май нещо подобно, някакво дете убито и сложено на кръст или колело не си спомням. Ся, каквото и да се говори англосаксонската преса има традиции в лъгането и извиненията.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @Наблюдател 13 14 Окт 2023 7:16ч.

  14 Окт 2023 8:08ч.

  нека си припомним как дъщерята на кувейтския посланик в ООН в Ню Йорк със сълзи на очи обясни в ефира на ЦНН как иракски войници са влезли в родилен дом и са изтърбушели всички новородени барабар с родилките до крак. По-късно сенатори, гласуващи "ЗА" военната операция в Ирак са признали, че точно този репортаж е наклонил решението им в тази посока. На англо-ционист-саксонците това им е коронния номер - как беше "Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват." - цитат на немски "политик" - поне така в последно време е представян в Уикипедиа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • а и

  14 Окт 2023 9:20ч.

  А защо трябва да се извинява,след като има черно на бяло-снимките се разпространяват?Мургавата и муцунка май е за терористите!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стефан

  14 Окт 2023 9:46ч.

  Нагледно за двойните стандарти на сремглаво упадащия запад: https://politikus.info/events/156341-dvoynye-standarty-zapadnyh-smi.html

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  14 Окт 2023 10:02ч.

  снн е на демократите всичко е лъжа и измама затова не гледам и не слушам

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • опровержението

  14 Окт 2023 10:47ч.

  Независимо от опровержението, тази лъжлива информация продължава да се повтаря тази сутрин от Георги Любенов по БНТ. Повтори я и включилият се дистанционно в предаването музикант Етиен Леви, който емоционално попита нормално ли е в 21 век, да има избити деца с отрязани глави.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Джак

  14 Окт 2023 11:21ч.

  Ммм, че то журналистката е еврейка, какво друго да каже, освен лъжа в полза на Израел?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Християн-ционист

  14 Окт 2023 11:23ч.

  Да де, но тази сутрин юдаистът в София - Етиен Леви - каза друго по БНТ. Хамас били рязали детски глави и което е по-важно - от Хамас са извършили криминално престъпление (което е вярно), но израелтяните били добри, защото хвърляли листовки над Газа, че ще бомбардират и изводът е, че израелтяните не вършат криминално престъпление, когато убиват палестинските деца, а палестинските деца са си виновни, че не се пазат. И най-важното, което ни каза Етиен Леви (левитите са проповедниците на юдаизма и затова на тях Бог не е дал от обещаната земя на ханаанците, но от всичките израилови колена са длъжни да ги слушат и следват), каза ни, че който е срещу Моя народ (избраният от Бога), той е срещу Мен (Бог). Тоест, според Етиен Леви, всички сме чада на Бога, но юдаистите като него са от Божия народ и са по-чада! То такива като него и като масовия убиец Лев Троцки (почитан приживе като месия от юдаистите в Ню Йорк) имаха и такава "комунистическа" практика - всички хора са равни, но под водачеството на по-равните - тези които приватизираха и съсипаха комунистическата идея - пак юдаистите. Впрочем, юдаистите напълно незаслужено се наричат "евреи", защото евреите наистина са били Божият народ, но преди да предадат Бог, преди да осъдят Бог (на позорна смърт на позорния римски кръст) и преди да са изгаврят с Бог по пътя Му за Голгота. От тогава евреи са само онези, които останаха с Бог - християните, - а такива като Етиен Леви са юдаисти от баща дявола. >>>>>>>>> "42 Исус им рече: Ако беше Бог вашият Отец, то вие щяхте да Ме любите, защото Аз от Бога съм излязъл и дошъл; понеже Аз не съм дошъл от Себе Си, но Той Ме прати. 43 Защо не разбирате Моето говорене? Защото не можете да слушате Моето учение. 44 Вие сте от баща дявола, и желаете да вършите похотите на баща си. Той беше открай човекоубиец, и не устоя в истината; защото в него няма истина. Когато изговаря лъжа, от своите си говори, защото е лъжец, и на лъжата баща." (Библия, Йоан, 8 глава). <<<<<<<< Юдаистите упорито отказват да приемат Новия завет на Бог - прошката и обичта към другите чада на Бог. Те смятат, че са по-по-най-прави и отказват да поемат отговорност за касапницата (от техните деяния) в земите на Ханаан - внук на Хам, който е проклетият от тримата синове на Ной (от нашите балкански земи, който засажда лозе, прави вино, опива се и ляга гол, а Хам му се подиграва, докато другите братя Сим и Яфет покриват голотията му с дреха). ====== Известно е, че Ной най-напред е избран от Бог. ====== Крайно време е юдаистите в държавата Израел да поемат отговорност и да предложат на палестинците създаването на реална държава Палестина, в границите от 1967 г. Впрочем, държавата Палестина, в границите от 1967 г. е призната от ООН, от България и от около 90 държави, членуващи в ООН. Време е и Израел - създателят на Хамас - да я признае за държава и да използва ООН за посредник, за спиране на криминалните престъпления, както от палестинска, така и от израелска страна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • русский "освободитель"

  14 Окт 2023 17:29ч.

  израелците са лоши, а ХАМАС са по-праведни и от Майка Тереза, така си и мислех:-) Процесът беше насочен към примирие между Израел и водещи арабски държави, със следваща стъпка две държави , т.е. официално признаване на Палестина. Някои торпилираха процеса, саудитите замразиха нормализирането. Дали ще е по-добре след като има де факто държава Палестина-според мен няма да стане по-добре, като има Иран и той си има политика за изтрие Израел от земята и там ли има онеправдани иранци? След това ще има официално 2 държави със същата политика. А за Палестина, там няма нефт, ако очаквате как изведнъж палестинците ще започнат да работят и да си плащат сметките, вие сте наивници.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да бе, дьонме,

  14 Окт 2023 17:46ч.

  да бе, Сюлейман (Соломон) безумний, пак си писал глупости!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • русский "освободитель"

  14 Окт 2023 19:21ч.

  до "Да бе, дьонме, 14 Окт 2023 17:46ч"-ти, понеже няка какво да напишеш по темата, пак си във форума за да се насереш публично

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Айде къш

  14 Окт 2023 14:44ч.

  УжасТ! Пропадна и се дискредитира най-важният източник на разузнавателна информация на Кртака! Ам сега? Айде Киртак къш в Канада.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЕдНа

  14 Окт 2023 15:18ч.

  И? "Новината" ѝ обиколи 3 пъти света и тотално превърна палестинците в извънземни по своята жестокост към невинни бебенца!Вече никой, никога няма да повярва, че са движени от стремеж да намерят земя и за своите деца, като за всички останали.Под това слънце трябва и може да се открие кътче и за Палестина, както се намери и за Израел! Просто трябва да се мисли , а не да се стреля! Дали ще се намери Соломон сред днешните политици?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Какво да откриват, какво да намират?

  14 Окт 2023 18:08ч.

  Палестинците са на земята си, изкупена с измама, открадната с лъжа, заграбена с война от юдаистите, които се наричат израелци. Ние българите, като народа от който е Ной, трябва много да внимаваме с цигани, семити, турци, гърци, румънци и тем подобни производни народи на нашия Божи народ, за да не попаднем в положението на семитите-палестинци и за да не останем като тях без собствената си земя, че отново ще паднем в положението на роби. Войната между израелците-юдаисти и семитите-палестинци, с мюсюлманско и християнско вероизповедание, е едновременно религиозна война и война за правото на живот в Палестина, в земята на Ханаан. Ханаанците още в дълбока древност са избити от семитите и следователно, войната е между самите семити. Докато израелци и палестинци се придържат към Вехтия завет - зъб за зъб и око за око - мир няма да има.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • CMEXXX

  14 Окт 2023 20:54ч.

  Aльооooo, къде са тукашните "фактчекъри" ? Що не блокирате CNN бе, капути родни ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коментар

  14 Окт 2023 21:10ч.

  Време украинския министър на отбраната Тагарев да се маха от България. Сериозно! Да си отива при Зеленски, а още по-добре при евреите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи