Зеленски отвърна на критиките на Берлускони: Домът му никога не е бил бомбардиран

Зеленски отвърна на критиките на Берлускони: Домът му никога не е бил бомбардиран

„Г-н Берлускони... Мисля, че домът му никога е била бомбардирана с ракети ежедневно", каза Зеленски.

Украинският президент Володимир Зеленски упрекна бившия италиански премиер Силвио Берлускони, който преди неотдавна се изказа критично за Зеленски, че „домът му никога не е бил бомбардиран“. На шестгодишна възраст Берлускони, който е роден в Милано през 1936 г., става свидетел на бомбардировките на града след влизането на Италия във Втората световна война, посочва обаче ТАСС.

„Г-н Берлускони... Мисля, че къщата му никога не е била бомбардирана с ракети всеки ден. (...) Мисля, че г-н Берлускони не се е будил в три сутринта поради спирането на тока и не започвал да пере дрехите, да готвиза децата си за два дни напред“, каза Зеленски на пресконференция в Киев след среща с италианския премиер Джорджа Мелони, помолен да коментира скорошните критики на Берлускони.

На 12 февруари бившият италиански премиер се изказа критично за Зеленски, който по думите му „вкара страната си във войната, въпреки че беше достатъчно да спре атаките срещу двете автономни републики на Донбас“. Силвио Берлускони каза, че "оценява много негативно действията" на Зеленски и няма да разговаря с него. Според Берлускони украинският президент трябва да спре да стреля в замяна на голям пакет парична помощ от САЩ за възстановяване на страната. Това не е първият път, когато Берлускони критикува подходите към украинската криза.

Източник: ТАСС

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Ама нали Зеленски има гаранции от Путин,

    22 Фев 2023 8:38ч.

    че няма да бъде ликвидиран? Израелският екс-премиер Нафтали Бенет настоя и получи гаранции лично от Путин, че Зеленски няма да бъде тепан! Затова и Зеленски джитка по целия свят, понеже знае, че ще му се размине.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • споко,

    22 Фев 2023 9:47ч.

    всичко е до време... Ще дойде и неговия ред. Просто, към момента, Зелето е идеалния "полезен идиот", който идеално развързва ръцете на Путин да довърши започнатото!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От всички нас са откраднати парите, с които наркозависимият Зеленски си е накупил имотите в Израел и Европа

    22 Фев 2023 10:06ч.

    И тези имоти никога не са били бомбардирани. До сега.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    22 Фев 2023 8:41ч.

    Aма и такива работи никога не е правил https://www.yapfiles.ru/show/2707141/e4e221b5824d58c26ed01677ffc58bca.mp4.html ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    22 Фев 2023 8:49ч.

    Всъщност думите на Берлускони бяха: "Ако би мирно седяло, не би чудо видяло". Но явно стискенто за топките е било доста силно, а белото вече си е свършило работата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    22 Фев 2023 8:51ч.

    Ама Берлускони никога не се е дръвчил на руснаците и не е гонил украинците с руско самосъзнание! Та като ще правиш нещо помисли какво ще е последствието?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    22 Фев 2023 8:58ч.

    Панаирджия! Никой засега не е бомбардирал твоя дом - бункера! Само ти бомбардираш граждански обекти, оправи си кривия мерник ,сбърканяко изпържен !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йосарян

    22 Фев 2023 9:04ч.

    жуженцето зе да си беше задало въпроса - а защо е бомбардиран "домът" му.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • топ 10

    22 Фев 2023 9:11ч.

    Тази нощ хунтата на Зеленски пак е бомбардирала с ракети Хаймарс (този път с радиус 150 км) мирни квартали на Донецк, Дебалцево и дори Мариупол. Нека някой да ми даде доказателства, че Русия някога умишлено е бомбардирала цивилни местообиталища, само за да направи мръсно на противниковата страна. Русия започна тази СВО не защото чак толкова искаше да воюва, а за да защити своите сънародници от Донбас срещу тероризма на прозападния режим в Киев, който от 2014 г. избиваше собствения си народ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И да ти дадем доказателства,

    22 Фев 2023 9:35ч.

    полза няма да има. Безвъзвратно увреден си от руската пропаганда. В следващите месеци просто ще страдаш, наблюдавайки бавното, но безвъзвратно зануляване на Русия, което руската пропаганда ще представя като успех, но всички ще сме наясно, че става дума за поражение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ./.

    22 Фев 2023 9:43ч.

    Не той, а ти си увредения, но понеже ОЧЕВАДНО си глупак, няма как да го проумееш...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бацето с липсата на доказателства, чий го дириш у сий форум!

    22 Фев 2023 10:04ч.

    За тебе, баце, са пик, капитал, медиапул и другата остальная сволочь! Тука сме хора миролюбци, назоваваме нещата с реалните им имена, а не както джендърската простотия искат да ги наричаме! И, козяк, незачет! Опорките и днес много нефелни, бе! Като всеки друг път! Не може ли нещо по-друго! Или, казвате, че за евротлантическия, каквото и да означава това, планктон, е супер, че даже и дупер! И, бацко, днес козяшки лебец нема да има за тебе! Анадънму??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доктор

    22 Фев 2023 10:06ч.

    "В следващите месеци просто ще страдаш, наблюдавайки бавното, но безвъзвратно зануляване на Русия" - това... звездите ли ти го говорят? не сте много тия, които чувате гласовете им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • предстоящо полудяване - да сте готови сороспиите

    22 Фев 2023 10:12ч.

    Аз съм като трагическите поети - непрекъснато душевно страдам, така че страдания не могат да ме уплашат. Виж, тия, които паразитно са търсели и намирали само удобствата и изгодата за сметка на други, за тях наистина ще настанат времената на Страшния съд и няма да издържат противоречията, които се задават.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бурната ви реакция на моя пост

    22 Фев 2023 10:16ч.

    показва съвсем реалния ви страх, че след една година ще обсъждаме една много по-слаба и по-бедна Русия, изправена пред неизбежното разпадане. Историята с провала на СССР се повтаря, за съжаление с много повече кръв и страдание за обикновените хора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бе реактивни сме ние, ама знаем и какво е да сме активни

    22 Фев 2023 10:24ч.

    Русия не е СССР, големите противоречия разпадат мъртвите проекти, какъвто беше късният СССР. Онова, което е живо и от Бога, то черпи сили от противоречията, както растението израства върху хвърлената тор. Историята се повтаря като фарс, а ти си задремал някъде в началото на 90-те и мъртвите ти представи няма как да променят световното ставане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абе какво зануляване на Русия ви гони це, нещастни глупаци?

    22 Фев 2023 11:26ч.

    Не виждате ли че приключва 500 годишния "европейски" период на историята? Европата ви пред очите ни се връща където е била преди Голямата чума. В калта и болестите, при бълхите и въшките. Същото се отнася за колониалните и производни, особено англоезичните, които сега кой знае защо са решили да унищожат собственото си население. Побъркани хора и глупави колониални марионетки под тях. Щял да ми занулява Русия той, келеш с два гранта биография и спомени само от епохата на Бойко Борисов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    22 Фев 2023 9:40ч.

    Е, Зелето пак се изказа неподготвен... Както обикновено. Вече сме свикнали на наркоманските му малоумия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    22 Фев 2023 9:59ч.

    Това смело момче брани родината си, нейната свобода, независимост и демократично бъдеще в рамките на ЕС и НАТО. А Берлускони е предател на демокрацията и глашатай на кремълския диктатор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фъркатичко, баце, евроджендърче недоклатено, жълтопаветниче некъпано!

    22 Фев 2023 10:08ч.

    Имаш си "крилца", отлети далеко, молим те, от сий форум! Мястото ти не е тук! А в пик, дир, медиапул и вся остсльная сволочь! Козяк, незачет! Опорките днес много нефелни, бе! Или и "так сойдет"! Анадънму??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    22 Фев 2023 10:16ч.

    Това не е подходящ тон към дама, особено пък нежна и ранима, каквато съм аз. Но комунистите откъде да знаете правилата на възпитаното и добро поведение. Наследници на шумкари, изполичари и ратаи. Срамувам се за вас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ентелегент

    22 Фев 2023 11:13ч.

    Плоско... Много даже.. А уж сте потомък на префърцунени интелектутки...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Последен потомък

    22 Фев 2023 11:27ч.

    Родът му ще свърши с него

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • няма бомбени килими

    22 Фев 2023 10:53ч.

    в Украйна. Това е щатски метод на воюване. Руската армия не бомбардира домове, а инфраструктурата и военната индустрия и складове.Виж "героичната ." укр .редовно обстрелва всякакви селища в Донбас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Още нищо съществено не сме видели да бомбардира руската армия.

    22 Фев 2023 11:02ч.

    Логистичната инфраструктора на бандерщадт е почти непокътната, транспортните пътища за доставка на танкове, хаймарси и джавелини са непипнати, а в незалежната още имат даже ток, вода и храна. Когато руската артилерия натика цялата (цялата) фашугерска гмеж в землянки и хралупи, когато цялата им железария се превърне в обгорял и разтопен скрап, тогава чак ще може да се отбебележи успех. Дотук - нула.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рене от съпротивата

    22 Фев 2023 11:02ч.

    Укрофашистите в продължение на осем години избиваха и бомбандирахте свойте сънародници от Донабас и Луганск, президента на Украйна Порошенко официално заяви в свое изказване, че украйнците с руско съмосъзнание в Донец и Луганск ги очаква само и единствено унищожение от ВСУ и националистическите/нацистките доброволчески батальони. Всичко това се извършваше с подкрепата и под благия поглед на евро-атлантиците който широко си затваряха очите за извършените зверства и престъпления от надигащата се фашистка хунта в Украйна. Понеже сеехте вятър, сега ще пожънате буря и се надявам скоро укрофашистката хунта да бъде смазана, и унищожена от Русия и когато войната свърши всичките тези нацистики престъпници които са оцелели включително, и подръжници евро-атлантици да бъдат изправени пред трибунал и обесени публично.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жена

    22 Фев 2023 13:18ч.

    Интересно какво знае Зеленски за живото в ЕС - България. Аз и сега чакам да стане 23ч, заради лятното време тъй като електромерите не отчитат тази промяна, да пусна пералнята, а после в три през ноща да ставам да пусна сушилнята. Относно готвенето коя жена не готви дни напред, за да има време за децата след работа???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи