Зеленски отхвърли възможността за краткосрочно примирие с Русия

Зеленски отхвърли възможността за краткосрочно примирие с Русия

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

Украинският президент Володимир Зеленски отхвърли възможността за "краткосрочно примирие" с Русия, аргументирайки се, че това само ще влоши обстановката, предаде Франс прес.

"Русия вече иска краткосрочно примирие - пауза, за да прегрупира войските си. Вместо да видим края на войната, подобно примирие само ще влоши обстановката", каза вчера украинският лидер във видеообръщение към участниците в международен форум за сигурност в Халифакс, Канада. "Един наистина реален мир, който да е траен и честен, не може да настъпи преди пълното спиране на руската агресия", заяви Зеленски.

Белият дом отбеляза по-рано вчера, че само от Зеленски зависи да одобри започване на преговори между Украйна и Русия и отхвърли всякакви твърдения, че САЩ може да са оказвали натиск на Киев в това отношение.

Източник: БТА

 

 

Коментари

  • Схемата

    19 Ное 2022 14:11ч.

    Всичко в поведението и приказките на този човек е пропито от пропагандни акценти. Незапознат с действителното състояние на нещата, би рекъл убедено, че Путин му звъни настойчиво всеки ден и моли за примирие. Пък Зе се дърпа и настоява, че разговори могат да започнат едва след изтеглянето на последния руски войни от у. територия към 2013.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Славо

    19 Ное 2022 14:14ч.

    Този идиот наркоман, на когото краварите са дали зелена улица да прави това, което си иска може да подпали света. И никой от партьорите на амитата не гъква. Остава руснаците да ударят по центъра на вземане на решения в Киев, та да свърши тази вахканалия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Схемата

    19 Ное 2022 14:23ч.

    Да, неизбежно иде момент на ожесточаване и озверяване. Войната е същество, което се храни с човешка плът и кръв! Само не е известно дали може да бъде спряна на решителния праг. Имаше един начален момент, в който западна телеком. технология очевидно беше пробила някакви руски линии и няколко руски генерала заминаха. Това ще се върне, няма как!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Илия П.

    19 Ное 2022 14:43ч.

    Имам подозрение, че неудрянето по центъра за вземането на решения в Киев е някакво споразумение между Русия и САЩ. Може би някаква червена линия. Значи войната трябва да продължава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Схемата

    19 Ное 2022 14:15ч.

    Положението е точно обратното! Страната, която не е постигнала обявените намерения на тази СВО и съответно няма интерес да търси примирие е именно Русия. Ако мелницата продължи да работи, неизбежно и скоро ще дойде момент, в който на фронта от у. страна ще има предимно наемници и натовския вариант на Их Там Нет. Как Русия послеща своите мъртви не мога да знам, доколкото във военно положение има разбираемо затъмнение по линия на информацията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Схемата

    19 Ное 2022 14:18ч.

    Нещото, което не подлежи на никакво съмнение, че западното общество - особено европейското, категорично не е готово да посреща забележим брой ковчези на редовни военни, които са били в "дълга отпуска". Не говорим за откачалки и маргинали, които просто търсят адреналин и вероятно нямат семейства и всичките им социални контакти се ограничават до хора като самите тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Батьки говорять погане на Зеленского

    19 Ное 2022 15:04ч.

    Страничен елемент от това как демократична Украйна събира данни за цивилни мислопрестъпници - картинка от класна стая на първия учебен ден в Одеса: https://pbs.twimg.com/media/FdDvRlhXkAAoAMm?format=jpg&name=large

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами това е пътят

    19 Ное 2022 16:05ч.

    Наглостта на този да дойде до козиркака на целия свят и то така, че хората да дадат на т.н. си елити да разберат, че щатското васалство си има граници!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Име

    19 Ное 2022 18:23ч.

    Зеленски това, Зеленски онова?! Чудех се как така, комедиант спечели изборите, а то менторите му от Вашингтон, готвели супер "хорър комедия", на територията на Украйна и са се нуждали от артист, който правилно да изиграе сценария - те му подават реплика, той я произнася с патос и чувство - аха да повярваш, че той взема решенията...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това същество няма право на мнение

    20 Ное 2022 0:41ч.

    Марионетките еничари не им се позволява да мислят. Имат право само да изпълняват "благословията" на АМЕРИКАНСКИЯ СИ ГОСПОДАР , докато не се намери някой да им приключи мизерния предателски вреден живот.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи