Зеленски на дискусия в НИМ: Намалихме мащаба на войната заради оръжието, което получаваме

Зеленски на дискусия в НИМ: Намалихме мащаба на войната заради оръжието, което получаваме

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Повече от 140 хиляди души са получили защита в България. Вие ме аплодирате, искам да аплодирате себе си за всичко, което направихте за нашите хора.  Това заяви президентът на Украйна Володомир Зеленски в Националния исторически музей на дискусия, организирана от премиера Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел.

Ние се стараем нашите хора да могат да се върнат вкъщи, в домовете си в Украйна и тя да стане безопасна, каза Зеленски. Това е много необходимо и усещаме, че може да стане възможно, добави той. Всичко зависи от мощността на тази важна подкрепа, която използваме за отбрана, посочи украинският президент. 

Премиерът Денков заяви в началото на дискусията, че не случайно Зеленски е поканен сред безценни артефакти от българската история.

"Не случайно сме именно в Слънчевата зала, в която централно място заема едно от безпорните доказателства за стародавната връзка между земите на днешна Украйна и България - съкровището от гроба на Хан Кубрат в село Мала Перешчепина. Сред красотата около нас искаме да говорим не за войната, а за мира. За онзи устойчив и справедлив мир, към който се стремим всички. Който ще донесе спокойствие и по-добър живот, несамо на украинския, но и на руския народ и на цяла Европа. Убеден съм, че той е реалистична цел, ако всички ние не само вярваме в него, но и полагаме необходимите усилия да го постигнем", каза той. 

"Искам да изразя благодарността си днес да бъдем с вас. Този ден изпраща много силно послание за Европа и целия свят. Благодарение на вас ние изпълваме със съдържание тази думичка - демократични ценности". 

С тези думи се обърна Мария Габриел към украинския президент Володимир Зеленски.

"Всички знаем, че когато има война, най-високата цена я плащат гражданите. Искам да продължим всички да не продължим да губим погледа към човешкото измерение", каза още тя. 

Володимир Зеленски сподели, че има сред присъстващите на дискусията и го усеща. "Позволете ми така да се обръщам към вас", каза той.  

"Искам да благодаря на всички в България. Хората, които намериха убежище във вашето общество. Искам да аплодирате на себе си за всички, което направихте за нашите хора. Ние се стараем те да се върнат. Ние усещаме, че това е възможно. Всичко зависи от един фактор - мощността за тази важна подкрепа, която използваме за отбрана. Подкрепа за санкциите срещу Русия", каза Зеленски. 

"Абсурдни са твърденията, че помощта с оръжия ще удължи войната. Успяхме да намалим мащаба на тази война и заради оръжието, което получаваме. Близо 1900 града и села от украинската земя са вече освободени. Отбихме руските атаки против северните райони, осигурихме значителни територии на изток и юг, създаваме мощен въздушен щит, вече доказахме, че Русия вече няма такива ракети, които да не могат да бъдат свалени", категоричен е той. 

"Сегашният руски режим е последният поробител в Европа. Той трябва да загуби, както на бойното поле, така и в политиката", каза още той. 

"Винаги помнете за единството, единството е много важно. Съвременната Европа не може да си позволи разкоша на вътрешното разделение", допълни украинският президент. 

"Смятам, че грешат някои представители на властта у вас, или поне аз не съм съгласен - не войната създава енергийни и продоволствени дефицити. Сигурността на Черно море е един от аспектите, които говорихме - те не могат да вземат нашата Одеса, но блокират Одеса, защото не могат да направят десант там. Целта е да създадат изкуствен глад по света, особено в Африка. Нашите фермери бяха готови да раздават безплатно продоволствена продукция. Ако не можеш да го изнесеш, къде можеш да съхраняваш тази продукция, когато навсякъде е блокирано? Какво направи Путин - изнасяше своята продукция, намали конкуренцията и вдигна цените", заяви Володимир Зеленски.

Той даде пример, че когато Украйна има излишък на електоенергия на евтина цена, те са се включили в мрежите на ЕС. "Те превзеха Запорожката АЕЦ - какво направиха, изключиха я, за да създаде дефицит. Това не е войната, а един човек го предизвика. Такива кризи има много", заяви още украинският държавен глава в рамките на дискусията.

Зеленски коментира и за впечатленията от срещата си на Радев.

"Днес общувах с президента Радев. Във всички други аспекти, енергетиката и формулата за мира, ние имахме пълно единодушие. Имаме различни виждания с военната помощ за Украйна - той смята, че това е ескалация, а аз смятам, че не е, а е защита. Това е абсолютно различна философия. Няма да критикувам президента, аз съм на гости. Уважавам вашата държава и избор. Струва ми се, че това е най-важното - че общуваме, независимо че аз съм дошъл по покана на министър-председателя, и въпреки това се срещнах с всички, защото уважавам всички ваши институции и лидери. Радев, като върховен главнокомандващ, ми каза, че не може да допусне да се намали въоръжението на Българската армия. Ако Русия продължи напред, вашето оръжие няма да стигне. Не подценявам армията на България и не я омаловажавам. На нас също не ни стигна въоръжението, на нас ни помагаха партньорите. Русия имат огромни запаси и затова е трудно да се бориш", заяви още украинският президент.

Източници: БТА, dariknews.bg

 

 

 

 

Коментари

  • софиянец

    06 Юли 2023 21:47ч.

    Моля за списък на аплодиращите, както и списък на мобилизираните украинци с български корени от хунтата на наркомана военнопрестъпник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Естествено,

    06 Юли 2023 21:50ч.

    че са по списък. То цяла София затвориха, ти искаш спонтанност. Даже си мисля, че американските нпо-та са били по-представени от местната "украинска общност"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    06 Юли 2023 23:20ч.

    хайли лайкли да е точно така. днес по обяд срещнах трима жовто-блакитни, отиваха в посока "дондуков". и това беше всичко. останалите сигурно се страхуват да не ги натоварят директно за фронта. но пък срещнах и хаджииванчо хаджикръстевич. верно вчера. :D а тази... особа со.росоидална, да я наречем, никъде не се появява току така.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 5 наакани

    07 Юли 2023 0:50ч.

    Пенсионера сте, бе копейка. Има видео в тубата. То и тука сте 15 зелени чорапа с по 10 ника.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много груб език 21:50ч.

    07 Юли 2023 1:32ч.

    Ако е вярно това, което казваш, защо си губиш времето тук.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маймуната Дарвин

    06 Юли 2023 21:49ч.

    Стига си рИвал бе ! Защо не изпълни 5те точки от Минските споразумения ? Защо дълги години води война срещу източната част от страната си ? Нападнат бил докато си дърпал пушилиста и бил ама много изненадан. Приказки под шипковият храст.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дяволът се казва путлер

    06 Юли 2023 23:03ч.

    Велик ден за България.Приехме Зеленски само ние в Източна Европа освен Полша.Ударихме в мутрата путинските фашисти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моите съболезнования за простотията ти

    07 Юли 2023 2:59ч.

    Съчувствам ти. Не е лесно да си прост. Особено трудно е да си мнооого прост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • зеленски Олеся

    06 Юли 2023 21:53ч.

    Една наша мисирка не събра смелост и не попита Zellнаркомана за тез въпроси: Единадесет въпроса към атлантистите. 1. Каква е разликата между намесата на НАТО в Югославия и руската намеса в Украйна? 2. Защо Косово има право на автономия, а Донбас не? 3. Защо Източна Германия може да избере да се обедини отново със Западна Германия, а Крим не може да избере да се обедини отново с Русия? 4. Защо Украйна има право да се присъедини към НАТО, а Соломоновите острови нямат право да разполагат с китайски военни бази? 5. Защо САЩ, Франция и Израел могат да бомбардират Сирия и ако Русия направи същото в Украйна е престъпление? 6. Защо НАТО може да бомбардира Либия и ако Русия направи същото в Украйна, това е новият Хитлер? 7. Защо САЩ и Великобритания могат да водят превантивна война срещу Ирак, но Русия не може да я води срещу влизането на Украйна в НАТО? 8. Защо Словения и Хърватия могат да обявят независимост от Югославия, докато Крим и Донбас не могат да обявят независимост от Украйна? 9. Защо нападението срещу Капитолийския хълм е атака срещу демокрацията, докато превратът на Евромайдан е демократична революция? 10. Защо Израел може да наруши суверенитета на всички свои съседи и ако го направи, самата Русия е Империята на злото? 11. Защо не изпратим оръжия в Йемен и не наложим санкции на Саудитска Арабия?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпрос

    06 Юли 2023 22:00ч.

    Защо Кърджали не може да обяви независимост и да се присъедини към Турция!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Щото няма граница с

    06 Юли 2023 22:05ч.

    Турция, например? Други въпроси имаш ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отговор

    06 Юли 2023 22:06ч.

    Най-малкото, защото никога не са искали, малоумнико

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • за _ Въпрос 06 Юли 2023 19:00ч.

    06 Юли 2023 22:08ч.

    А циганските махали дали да не се обединят с Индия?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпрос

    06 Юли 2023 22:12ч.

    Много нефелни опорките!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “ 3. Защо Източна Германия може да избере да се обедини отново със Западна Германия”

    06 Юли 2023 22:17ч.

    Крим се присъедини след референдум. Източна Германия след аншлус. Никой не ги попита.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защото не са идиотите

    06 Юли 2023 22:28ч.

    като северноазиатските варварски народи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До тъпия соросоид:

    06 Юли 2023 22:29ч.

    "Защо Кърджали не може да обяви независимост и да се присъедини към Турция!?" ------------- -------------- Ако Кърджали обяви независимост за да се присъедини към Турция, ти наистина ли предлагаш Българската Армия да започне да обстрелва жилищните квартали на Кърджали с тежка артилерия, минохвъргачки, ситеми за залпов огън Град, авиацията да бомбардира тези квартали? Също президента Радев сигурно трябва да обяви, че спира всякакви държавни заплатии, пенсии, а също започне да се гаври, че докато българските деца ходят на училище, децата от Кърджали ще стоят в мазетата със страх за живота им? ---------- Сигурен ли си, че всички тези мерки ще убедят жителите на Кърджали да се върнат в България? ----- Много сте жалко-тъпи и обидно-елементарни в "опорките" си! Гнусар!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До русороба

    06 Юли 2023 22:41ч.

    Как един невинен въпрос, създаде такава буря в дребните русоробски душици дето искаха да ни правят 16та република. За един въпрос почнаха да обиждат и псуват, а искат да задават 11!? Много сте елементарни драги.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "До русороба" 06 Юли 2023 19:41ч.!

    06 Юли 2023 23:02ч.

    Що не се завреш там, дето слънце не огрява, жълтосиньо евроатлантическо едноклетъчно?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой на дедо ти

    07 Юли 2023 4:07ч.

    с руските пагони...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Трябв а да се отбележи и

    06 Юли 2023 21:54ч.

    че на горната сбирка е присъствал и премиерът в сянка. Е, той не е в сянка, ама така му викат...по евроатлантически

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Кук

    06 Юли 2023 21:54ч.

    Да се яви по износена тениска е очевидно неуважение към домакините; но какво да искаме от един нашмъркан, паникьосан и невротизиран наркоман?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоя забрани ли да се учи български език в Бесарабия?

    06 Юли 2023 21:57ч.

    Какви са тия наши полтици? Неграмотни? Прости? Лизачи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В Украйна никога не е забранявано да се говори на който и да е роден език на над 100 нац. етноса

    07 Юли 2023 12:29ч.

    Вкл. и българският език не само не е забраняван, но украинската държава издава учебници на български език за средни образователен курс до 8-ми клас, без българската общност там да е задължена да плаща за това!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • RomDen

    06 Юли 2023 21:58ч.

    Много клюмнал клоуна. Живее живот под наем, той и смотаната му фашистка държавичка. До края на лятото ще подписват капитулация при подаден лист с условия от Русия. И ще аплодират през сълзи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитулация няма да подписва

    06 Юли 2023 22:00ч.

    само укрофашето. Подобна чест ще имат и триморските пудели, щото ще са санитарна зона

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще му видят сметката на зеленото

    06 Юли 2023 22:09ч.

    Скоро! И той го знае! Охраната му не е украинска, и в кенефа свпбода няма!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    06 Юли 2023 22:02ч.

    "Целта е да създадат изкуствен глад по света, особено в Африка"? Затова ли при зърнената сделка основната част от зърното отиваше на Запад, a не към Африка? https://pogled.info/svetoven/provalat-na-zarnenata-sdelka.146135 И Путин не обеща ли на африканските държави безплатно зърно, ако зърнената сделка спре? https://www.investor.bg/a/520-zemedelie/371494-putin-obeshta-bezplatno-zhito-za-afrika-ako-zarnenata-sdelka-blokira-prez-may "Нашите фермери бяха готови да раздават безплатно продоволствена продукция"? И от какво ще живеят тези фермери, ако не получат пари за труда си? Или в Украйна на човек не му трябват пари? И прочие глупости, които този надрънка. Тоя лъже та се къса. Държавата му е в практически фалит от времето на Янукович, тоя само я дозакопа, и без помощ отвън няма да има пари за заплати и пенсии. А твърдението, че "Успяхме да намалим мащаба на тази война и заради оръжието, което получаваме" клони към клинична лудост, защото доставките на оръжие само увеличават мащаба на войната и броя на жертвите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мълния!

    06 Юли 2023 22:02ч.

    Ято диви гъски атакува правителствения A319, борд LZ-AOB. Няколко от тях попадат в двата двигателя на Еърбъса и предизвикват спиране на турбините. В този момент самолетът е в зоната на подход към международното летище в Кишенев. Машината е на височина 3900 м, скоростта й е 340 км/ч, курс 116. Ситуацията веднага е докладвана на лтещето. Бързо е решено, че самолетът, макар и със спрели двигатели, ще успее да се добере и кацне в Кишенев. Екипажът следва схемата за аварийно кацане. На около два килиметра от пистата самолетът влиза в остър отрицателен тангаж, който пилотите не успяват да парирт. На 800 метра от от началото на пистата лявото крило среща земята. Какво става с екипажа и 30-те пътници? Ще се окажат ли дивите гъски, шпиони на ГРУ. Всичко това ще научите от вечерните новини. Засега само е известно, че оцеляват две кучета, оказали се на борда и трима от охраната на президента, като единият от тях е ранен от изстрел на свой колега, приозведен от оръжиете му в момента на съприкосновението със земята.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    07 Юли 2023 4:01ч.

    Част от гъските, обаче, попаднали не в двигателя, а проникнали в кабината. Наложило се е някои от тях да бъдат вадени с форцепс от седалищните части на пасажерите. Една от тях се отличавала с особено дълга шия. Не е ясно дали това й е било по рождение, или се е получило в следствие на операцията. Факт е обаче, че след изваждането тя е каканижела несвързано за европейски ценности. Друга гъска, също спасена с форцепс, носела очила. Тя протестирала бурно, че съгласно договорката за ротация, на нея въобще не й се полагало да се намира там, откъдето била извадена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    06 Юли 2023 22:05ч.

    Нормален човек в цялата история на света би си помислил, че когато групата, племето, царството, държавата, империята ти престанат да имат хора и оръжия, с които да се бият тия хора, то обяваяваш капитулация или продължаваш с това, което имаш до последния човек. Тоя прошляк се уби да проси оръжие. Ми като няма, няма,бе! Остави си някой украинец ей така за резерва. Избори идат. Кой ша те избира, бе майна? Няма да дойдат германци или поляци да ти гласуват на изборите, бе. Ако не ти е мило за народа ти, поне помисли за преизбирането си. Ти приличаш на треньор по бокс, който моли съдията да брои до 60 след нокдаун, после при следващия нокдаун, влизате с помощниците да изправите вашия боксьор пак на крака, после след поредния нокдаун направо го носите, а при поредния нокдаун вече някой дори му държи главата да не е клюмнала, за да може да изгллежда жив и опонента да продължи да го млати. Ми в един момент се превръщате в садисти, бе боклук!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “ Кой ша те избира, бе майна?”

    06 Юли 2023 22:41ч.

    Няма да има избори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гошо

    06 Юли 2023 22:07ч.

    този от украина е саде вода, кал по гърба и цаца в джобовете!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Златка

    06 Юли 2023 22:08ч.

    Войната е като ритник в задника на заспали народи като българския. Последните 78 години България дреме блажено , докато наоколо се трепят . Не че е добро нещо войната , но е неизбежна . И е полезна, защото изчиства боклука в народите и нациите. И е стимул за индустрията , науката , търговията. Най големия стимул, без него сега човечеството още щеше да бъде по клоните. Войната е жестока , но справедлива.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бе аз нямам нищо против

    06 Юли 2023 22:11ч.

    да се изрине боклука ни, ама той надъхан с евроатлантически ценности не ще да ходи на източния фронт. Иначе няма лошо да го натоварим и да го натирим натам. Хем ще си изпълним и натувските ангажименти

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не си ли на гръцкия плаж?

    06 Юли 2023 22:11ч.

    Пожелавам ти справедливост!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Като нямаш против

    06 Юли 2023 22:14ч.

    Какъв го чиниш тук? Взимай калашника и на западния фронт да защитаваш марушка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сега действията са на изток,

    06 Юли 2023 22:17ч.

    ваш ред е. Като дойде насам изтокът ще дойде и нашият. Това вече се е случвало, плазмодий. Сметките ви още не са закрити

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За едни на изток

    06 Юли 2023 22:43ч.

    За матушка е западен фронт. Ама как да го разбереш, такъв е матриала.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой им вярва?

    06 Юли 2023 22:15ч.

    Нахални манипулатори и зловещи схеми. А българите, които подкрепят тази лъжа, рано или късно ще свалят маските. Украински деца, били изнасилвани пред родителите им от руски войници. Лъжа. На 4.07. беше премиерата на американски филм Sound of freedom, посветен на спасяването на деца от педофили. Е, свържете двете, и проумейте най-накрая, че за украинците важи поговорката- крадеца вика дръжте крадеца. Президентът Радев беше твърде безхарактерен с тези лъжци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евроатлантик

    06 Юли 2023 22:36ч.

    С получената военна помощ наесен да сте пред предградията на Москва, успех!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кво правиш,

    06 Юли 2023 22:42ч.

    когато наесен Москва дойде до твоите предградия? Пъхаш се под кревата или се строяваш с китки на орлите?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много ми е любопитно

    06 Юли 2023 23:10ч.

    как ще прекоси Румъния, ония такава любов таят към подчовеците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Както и преди

    06 Юли 2023 23:22ч.

    80 години. Ще премине през нея

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Родолюбиви българи сърцето ни боли!

    06 Юли 2023 22:45ч.

    Родолюбиви българи сърцето ни боли! Но ако посетите тези дни НИМ носете по едно шишенце със светена вода и поръсете навсякъде, където този укрофашист е стъпвал и се е докосвал! И историята ни омърсиха негодниците. ... Иначе всичко е ясно - подложени сме на небивало унижение и унищожение с подмяна на историческата гордост и достойнство на един от най-древните народи на Планетата. Енергийни вампири лочат жизнената сила на българската нация и ген. Анатема.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Pontifex Maximus

    06 Юли 2023 22:57ч.

    Просто губиш войната и си дошъл да просиш последните останали оръжия, които са ти понятни, на теб и твоите мужици...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жорката

    06 Юли 2023 23:08ч.

    Зеленский на багажнике краденого автомобиля подписал с болгарскими цыганами документ о вступлении в НАТО. После подписания документа у членов украинской делегации пропали часы, бумажники, золотые цепочки и мобильные телефоны. Это того стоило! - успокоил своих людей Зеленский. https://t.me/proofzzz/12199

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Galatianec

    06 Юли 2023 23:49ч.

    Мария Габриел и Денков в ролята на граф Потьомкин…. BTW, той създаде Одеса. България е стара държава, имаше освободително движение, Украйна е някакво недоразумение на амбициозни люде, дали не на Ленин?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “ дали не на Ленин”

    07 Юли 2023 1:38ч.

    Украйна е проект на АвстроУнгария.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    06 Юли 2023 23:49ч.

    "Ето кои политици се срещнаха със Зеленски и си щракнаха селфита (СНИМКИ)." https://pik.bg/ето-кои-политици-се-срещнаха-със-зеленски-и-си-щракнаха-селфита-снимки-news1183565.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ....

    06 Юли 2023 23:51ч.

    Позорна картинка

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Манол Кехая

    07 Юли 2023 0:23ч.

    Ние, българите от Русия не се боим, палячо такъв. Дори чакаме да дойдат и да ни освободят отново от такива изроди като теб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “ българите от Русия не се боим”

    07 Юли 2023 1:40ч.

    Това е вярно. “ чакаме да дойдат и да ни освободят”. Свърши се с освобождаването. Няма да идват. Сегашното робство е доброволно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    07 Юли 2023 0:37ч.

    трябваше да пуснете видеото на порошенко 2014 г и наркоманът да коментира какво вижда и чува

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • окото на Гео Милев

    07 Юли 2023 1:04ч.

    Даже Хитлер не е въвеждан там, където въведоха това уродливо зелено нещо . Онодиха и се изхрачиха на историята ни. Позор за новите богданфиловци. С празни ръце ли го проводиха или го харизаха с няколко сандърка зооморфни ритони от плячкосаната колеция на Черепа?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • божке

    07 Юли 2023 1:37ч.

    Този актьор си живее в художествена измислица. И мисли, че му верваме. ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отврат

    07 Юли 2023 1:37ч.

    Отвратително беше да се гледа, как под погледа на американския посланик марионетните премиер и вицепремиер се доказват във вярност към посолствотО. Отвратително беше поведението на слугинските телевизии - БНТ, БТВ и Нова, които не задават неудобни въпроси на укронациста Зеленски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За пари.

    07 Юли 2023 1:43ч.

    От родолюбие не се печели. Печели се от предателство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Байгън

    07 Юли 2023 1:50ч.

    Чета в украйски телеграм канал за посещението на Зеленски - характеризират го като пълен провал: никой не го посреща, летището празно, не са могли да съберат украйнци за пред камерите. Интереснето обаче за свещенник, които причаквал кортежа на Зеленски и му предал АНАТЕМА. Има и видео, интересно е. Това не бях го чул в нашите медии. Видеото е тук - https://t.me/ZE_kartel/7380

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чичо Джо

    07 Юли 2023 2:12ч.

    Браво , само правоверни журналисти и соломо паси...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тази вечер Президент Зеленски беше в Чехия по покана на Президент Петър Павел

    07 Юли 2023 3:53ч.

    В Прага Зеленски се срещна с 14-годишен украинец, който се лекува там. Момчето мечтаеше да се срещне с Президента. "Антон, аз много се радвам да се срещна и да говоря с вас днес. Благодаря ви за силната ви вяра!" - написа поръчителят. Той подари на момчето печат с изображението на кучето Патронус с надпис "По-силни заедно ". Антон подари на поръчителя тениска със своя рисунка и надпис "Заедно сме силни", сувенир във формата на сърце и фигура на богинята на правосъдието Темида. "Много ви благодаря, че поведе Украйна към победа. Искам да ви дам богинята на справедливостта Темида, така че честността и неподкупността да процъфтяват в Украйна и всяко зло да бъде справедливо наказано. Виждам в тази богиня това, което показвате на света всеки ден. Гордея се с вас и с цяла Украйна!", каза момчето. ---> https://t.me/uaobozrevatel/82502?single

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И какъв извод

    07 Юли 2023 14:21ч.

    следва да си направим от тоз препечат, ще споделите ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    07 Юли 2023 9:32ч.

    Пълни глупости! Няма желаещи да умират за краварски интереси!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    07 Юли 2023 9:34ч.

    На тази снимка виждал Луи дьо Финес и персоналът му... толкоз! Колкото и да продават българските интереси, като стигнат до жива сила ще увиснат!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи