Здравните власти в САЩ: Двувалентната ваксина на "Пфайзер" срещу Ковид може да е свързана с мозъчни удари при възрастни хора

Здравните власти в САЩ: Двувалентната ваксина на "Пфайзер" срещу Ковид може да е свързана с мозъчни удари при възрастни хора

Подобрената двувалентна ваксина срещу КОВИД-19 на "Пфайзер"/"Бионтех" може да е свързана с вид мозъчен удар при възрастни пациенти, сочат предварителни данни, които се анализират от американските здравни власти, съобщи Ройтерс.

Здравните власти се позовават на една от базите данни за безопасност на ваксините на американските Центрове за контрол и профилактика на заболяванията, според която хора на възраст на и над 65 г. са изложени на по-висок риск от исхемичен инсулт 21 дни след прием на двувалентната ваксина на "Пфайзер"/"Бионтех" в сравнение с периода 22-44 дни след ваксиниране.

Тези данни изискват повече изследвания и е малко вероятно да представляват реален клиничен риск, казват здравните власти.
От двете компании производители на ваксините посочиха в изявление, че знаят за ограничен брой съобщения за исхемични инсулти при хора на и над 65 г. след прием на тяхната двувалентна ваксина.
"Нито "Пфайзер", нито "Бионтех", нито Центровете за контрол и профилактика на заболяванията, нито Агенцията по храните и лекарствата на САЩ не са наблюдавали подобни данни чрез множеството други системи за наблюдение в САЩ и по света и няма доказателства да се заключи, че исхемичният инсулт е свързан с употребата на КОВИД-19 ваксините на компаниите", се посочва в съобщение на "Пфайзер".
Двувалентната ваксина, която атакува оригиналния коронавирус и подвариантите на Омикрон, е разрешена за употреба в САЩ и при деца на и над 6-месечна възраст.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Завършен Ковидидиот

    15 Яну 2023 13:17ч.

    Ах, ах, ах ! Потресен съм ! Не съм очаквал такъв приятелски огън ! Какво става ? Какво Става ?? Хюстън... скюз ми , Фаучи ! Имаме проблем ! Буа ха ха ха ха ха

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    15 Яну 2023 13:28ч.

    Очакваме коментар от госпожа Урсула-Minor von der Leichen. Също така очакваме ефективни присъди.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хаха, оптимист

    15 Яну 2023 13:55ч.

    Най-вероятно, вместо присъда, ще получиш нещо такова: https://www.asktheeu.org/en/request/ms_von_der_leyens_sms_exchanges Case closed!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    15 Яну 2023 13:53ч.

    Какви престъпници, нямащи страх от нищо! Агитации, агитации - да се ваксинират хората, а сега какво се оказа! Иска ми се да чуя коментара на нашите "корифеи" професорката Христова, Аргирова и компания!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • как да го наречем

    15 Яну 2023 14:00ч.

    А защо принуждават тогава хората да се самоубиват?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защото е в ход

    15 Яну 2023 16:07ч.

    и то не от вчера, координирана в целия свят, политика по намаляване на населението. В някои държави тя придоби изключително брутален вид /Австралия, Австрия, Украйна, Канада/. Капиталът придоби абсолютна власт. Технологиите замениха човека почти изцяло в производството, но тъй като капиталът няма интерес от плащане на данъци, с които да се провеждат социални политики - като: здравеопазване, образование, пенсии, подпомагане на безработни, за това и огромна част от населението на планетата става излишно /за капитала/ и за това трябва да бъде "утилизирано". Иначе ще се превърне в реална заплаха за капитала - на първо място за собствеността му, а след това и за неговата власт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпрос към Прокуратурата в РБ !

    15 Яну 2023 14:03ч.

    Мутафчийски, Кунчев, Кантарджиев, Гломб, Радка, сатистиците ... ??? Нали знаете какъв е ВЪПРОСА НИ спрямо тези престъпни твари ??? На първо време проверка на личните им доходи за изминалите близо три години !!! Г-н Гешев, действайте ! Имате "вятъра на промяната" от към отвъд океана !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • докаро членуваме в СЗО

    15 Яну 2023 16:59ч.

    НИЩО не можем да направим. Те определят действията и политиките, протоколите за лечение и т.н. Имаше една пролука да се откажем от членство, но я пропуснахме. Затова сме задължени да изпълняваме всичко. Нашите политически лидери смятат че сме задължени да се стараем, защото това е въпрос на престиж... Затова докато пенсионерите ни мръзнат в недоотоплените си жилища, България отдела 30 милиона лв. за Ремдесевир, фатален за вътрешните органи особено бъбреците, предписан ни от СЗО за борба при следващата "буря" на Covid-19 пандемията, а пренебрегваме профилактика с Vit D3, който е ефикасен ВИТАМИН!!! в същата борба... И е евтин, полезен и безопасен. Да не говорим за Ивермектин, благодарение на профилактиката с който държави Индия и Мексико намалиха заболяеваемостта си от Covid-19 с 97%!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма

    15 Яну 2023 19:14ч.

    Такъв вирус. Не се филмирайте. Няма !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аз, бе

    15 Яну 2023 14:18ч.

    Нагъл, по-нагъл, най-нагъл... наглосаксонец!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    15 Яну 2023 14:21ч.

    А какъв шум се вдигна срещу руската ваксина "Спутник", че била всъщност животинска.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • вой да, но и СЗО не я одобри за "валидна" ваксина

    15 Яну 2023 16:06ч.

    така че ако си ваксиниран с нея - смятат те за неваксиниран, и не можеш да пътуваш, докато не те надупчат с истинска ваксина, Пфайзер. И това е защото и СЗО, и ООН, и WEF са различни "отдели" от изпълнителната власт на т.н. Дълбока Държава...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами не им пътувайте в осрания свят

    15 Яну 2023 17:04ч.

    Може да се живее и без шматкане по пътищата за кефа на банки, застрахователи и презастрахователи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не пишете глупости

    15 Яну 2023 21:48ч.

    От пролетта на 2022 навсякъде се пътува абсолютно свободно. Все едно че не е имало К 19. Ни лук яли, ни лук мирисали ! Това е още едно потвърждение че "Вирусът" е 100 % ЛЪЖА. Абсолютна басня за глупаци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От пролетта на 2022 навсякъде се пътува абсолютно свободно

    16 Яну 2023 8:54ч.

    Пробвай ей сега да влезеш в САЩ без КуАр код за прясно набождане, да видим как ще стане. :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Модерен Фазер

    15 Яну 2023 15:26ч.

    Дъ ние е от запотлистиката!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    15 Яну 2023 15:28ч.

    Здравните власти в САЩ: Двувалентната ваксина на "Пфайзер" срещу Ковид може да е свързана с мозъчни удари при възрастни хора Здравните власти в САЩ: Двувалентната ваксина на "Пфайзер" срещу Ковид може да е свързана с мозъчни удари при възрастни хора Автор: БТА 15 Яну 2023 576 10 Подобрената двувалентна ваксина срещу КОВИД-19 на "Пфайзер"/"Бионтех" може да е свързана с вид мозъчен удар при възрастни пациенти, сочат предварителни данни, които се анализират от американските здравни власти, съобщи Ройтерс. Здравните власти се позовават на една от базите данни за безопасност на ваксините на американските Центрове за контрол и профилактика на заболяванията, според която хора на възраст на и над 65 г. са изложени на по-висок риск от исхемичен инсулт 21 дни след прием на двувалентната ваксина на "Пфайзер"/"Бионтех" в сравнение с периода 22-44 дни след ваксиниране. Тези данни изискват повече изследвания и е малко вероятно да представляват реален клиничен риск, казват здравните власти. От двете компании производители на ваксините посочиха в изявление, че знаят за ограничен брой съобщения за исхемични инсулти при хора на и над 65 г. след прием на тяхната двувалентна ваксина. "Нито "Пфайзер", нито "Бионтех", нито Центровете за контрол и профилактика на заболяванията, нито Агенцията по храните и лекарствата на САЩ не са наблюдавали подобни данни чрез множеството други системи за наблюдение в САЩ и по света и няма доказателства да се заключи, че исхемичният инсулт е свързан с употребата на КОВИД-19 ваксините на компаниите", се посочва в съобщение на "Пфайзер". Двувалентната ваксина, която атакува оригиналния коронавирус и подвариантите на Омикрон, е разрешена за употреба в САЩ и при деца на и над 6-месечна възраст. Източник: БТА

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хайдукът Софиянски, Стефан

    15 Яну 2023 15:31ч.

    Гьобелс за пропагандата: „Лъжата може да бъде поддържана само толкова, колкото държавата може да скрие от населението нейните политически, икономически и военни последствия. Поради това е жизнено важно държавата да използва всичките си сили за потискане на недоволството, тъй като истината е смъртен враг на лъжата, а от това следва, че истината е най-големият враг на държавата… Гледайте на пресата (TV) като на клавиатура, на която свири правителството.”

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всичко е игра на пари

    15 Яну 2023 15:42ч.

    https://www.bitchute.com/video/bCOLjAaZw3Zn/ Междувременно над 20 милиона човека в световен мащаб умряха само през 2022 г, и други над 2, 4 милиарда се оказаха с тежки последици за здравето НЕПОСРЕДСТВЕНО свързани с mRNA ваксините! По официални данни раждаемостта в Австралия е спаднала с 63 %, благодарение на масовото ваксиниране и промените в стила на живот (лок-даун, работа от в къщи...)! Сега се опитват да "нормализират" смърт на деца от инфаркт, миокардит и др. болести на сърцето! Бройката на заболелите от рак е невъобразима...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • няма данни, няма клиничен риск

    15 Яну 2023 15:53ч.

    само инсулти и инфаркти, нищо особено....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ирония, бе хора

    16 Яну 2023 13:23ч.

    Ирония - как да не е нищо особено, не разбирате ли, ирония

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нищо особено, бе,

    15 Яну 2023 16:09ч.

    но задължаваха хората доброзорно да се ваксинират, а сега ни лук яли, ни мирисали... Парите не миришат!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • tihbqldunav

    15 Яну 2023 16:35ч.

    Браво, Ганя! Отличен!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • :-(

    15 Яну 2023 16:55ч.

    Това е един от огромните, както и изключително важни въпроси, за които науката, престъпно мълчи а пък медиите престъпно усложливо не ни уведомяват за постигнати резултати в отговор на въпросите. Защо нямат данни???? Вируса предизвикващ Ковид, естествен ли е или е подобрен лабораторно???? Няма научни доказателства, че се заражда и се разпространява от животни!!!! На къде ни води извода, че не е известен друг вирус, който да е устойчив на тези температури???? Въобще резултата от пандемиятя Ковид, толкова ли е маловажна, че НАУКАТА не дава отговори а и обществото не търси????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • това с температурите за съхранение

    15 Яну 2023 17:59ч.

    е много интересно, и е може би причината някои от ваксинираните да не са чак пък тъй лошо засегнати - https://www.bitchute.com/video/SXXfcCmyJhPH/ "Kъсметлиите" са онези, при които са употребени неправилно съхранявани ваксини...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Друг Доктор

    15 Яну 2023 21:54ч.

    Абе човече, на какъв език да ти го напишем ? Ползвам литературен български и се изразявам пределно ясно. Такъв вирус не съществува ! Не разбирате ли че две години бяхте правени на пълни идиоти ? Какво повече искаш ? Такъв "вирус" никога не е бил изолиран, никога не е наблюдаван на електронна микроскопия в клетки от "болни от Ковид 19" , никога не е бил доказван по тетрадата на Кох-Пастьор ! Лъжата лъсна , та чак блести ! Вие слепи ли сте ??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Благодаря, Друг Доктор!

    16 Яну 2023 13:19ч.

    Благодаря! Чета вашите изказвания и те ми дадоха надежда - Надежда в мрака. Много съм благодарен за Вашето участие в този форум.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карачибук

    15 Яну 2023 17:09ч.

    За същата двувалентната ваксина на "Пфайзер" има индикации, включително и в България, че отключва канибализъм при пациенти над 65. Пресен пример. Преди три дни проф. Радка Аргирова, рекламно лице на Пфайзер в България е била нападната от своя съпруг - 79 годишния доц. Спиридон Барбулийски. Случката е станала, докато двамата средобедно са играели домино в кухнята. Спиридон внезапно изпада в амок. Обръща кухненската маса и като куче се нахвърля върху левия крак на съпругата си прф. Радка. Отхапва част от прасеца й. Та успява да се се спаси, удряйки го с черпак по главата. Доц. Барбулийски три пъти е ваксиниран с Пфайзер и два пъти с Модерна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сабрутко Сабрутев от сабрутчетата на киро и кокоро

    15 Яну 2023 18:06ч.

    Нема такова нещо! Баба Рада, любимата на простия киро, канадския нерез, ни убеждаваше че всичко е ОК.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    15 Яну 2023 19:24ч.

    Когато трябваше да се предупреждава и говори за този чудовищен експеримент с препаратите от ново поколение, цензурата беше брутална, но тогава трябваше, преди да се счупила стомната с мРНК инакулата... Сега и да се пише и да се брише, най много някой набоден хипохондрик да развие ноцебо ефект и да се поболее! Надявам се Господ да съди и да раздаде на всекиму заслуженото, от международен съд най много да направят нова над национална юрисдикция пак към СЗО! Определено обаче света вече не е същият, на всеки набоден гледам като на изнасилен и ми е много неудобно дори да повдигам темата, може пък и да са късметлии, света стана силно неприятен за живеене!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • на всеки набоден гледам като на изнасилен

    15 Яну 2023 22:02ч.

    Точно ! По-точно като на мозъчно изнасилен. Но тук има загадка в бъдещето... Освен сега разболяващите се и умиращи - лавина от внезапни смърти на млади - спортисти, артисти, фотомодели, "кардиак арест" , мозъчни инсулти и т.н. да не изброявам /мога/, какво ги чака набодените с мРНК инокулата до 1-2-3 години ? Дали тези които сега са клинично здрави /изнасилени но здрави/ , няма да станат първите жертви на следващата сатанистка иновация ? Например SPARS 2025, което може вече да е истински вирус ? Дали няма да чисти точно набодените за К 19 чрез някаква сенсибилизация у "ваксинираните" ? To be continued ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • което може вече да е истински вирус

    16 Яну 2023 9:09ч.

    Oрганизаторите на тия неща са, първо, страхливци, и второ, много стари. А от вирус не можеш да избягаш, така че вероятността да пуснат нещо наистина опасно клони към нула. Обаче в момента вървят договорките (тайно, разбира се) едновременно и на пандемичното споразумение, и на международните здравни регулации в СЗО. А им трябва май месец (ей този май, след 4 месеца) да прокарат само едно от тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    15 Яну 2023 19:53ч.

    Ма не мой да бъде тва ва! На запад таквиз работи ни мой да са случват! Ма там постоянно някой мисли за благото на ората ва! Ма туй ден и нощ има дежурни дет мислят само и само как да напраят на ората по-добро и по-добро! Ма туй сий жива лъжаа, ша знайти!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Благодаря на Друг Доктор

    16 Яну 2023 13:21ч.

    Благодаря! Моля не спирайте да говорите истината. Моето семейство и аз сме благодарни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи