„Здраве и изцеление за Кейт и нейното семейство“: мили думи от Меган и Хари след новината за рака на Кейт Мидълтън

„Здраве и изцеление за Кейт и нейното семейство“: мили думи от Меган и Хари след новината за рака на Кейт Мидълтън

В съобщение за пресата херцогът и херцогинята на Съсекс реагираха на новината за рака на Кейт Мидълтън.

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл изразиха подкрепата си за Кейт Мидълтън, която разкри вчера, 22 март, че има рак. В прессъобщение херцогът и херцогинята на Съсекс пожелаха изцелението на принцесата на Уелс. „Желаем здраве и изцеление на Кейт и нейното семейство и се надяваме, че могат да се възстановят (по) частен и мирен начин“, казаха те в съобщение, написано от Калифорния, където живеят сега, пише "Фигаро", позовавайки се на АФП.

В съобщение, записано и споделено в социалните мрежи, Кейт Мидълтън обяви вчера, че има рак и се подлага на превантивна химиотерапия. Неочакваното разкритие дойде след седмици на спекулации за нейното здраве и два месеца след като 42-годишната принцеса на Уелс беше приета в Лондонската клиника за "планирана коремна операция".

„Операцията беше успешна. Изследванията след операцията обаче разкриха наличието на рак. Затова моят медицински екип ме посъветва да се подложа на превантивна химиотерапия и сега съм в ранните етапи на това лечение. В изявление, публикувано от Бъкингамския дворец, крал Чарлз III каза, че се гордее със снаха си.

Дворецът Кенсингтън възнамерява да запази мълчание относно подробностите около нейния рак. „Няма да споделяме друга частна медицинска информация“, каза говорител на двореца, отказвайки да даде подробности за стадия на рака, който засяга принцесата. Въпреки това той заявява, че „принцесата вече се възстановява, след като е започнала превантивна химиотерапия“, и по-точно, че тази химиотерапия е започнала „в края на февруари“.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Няма болест "Рак"

    23 Март 2024 10:31ч.

    Има "Рак на шийката на матката" , "Рак на гърдата" , "Рак на дебелото черво" , "Рак на панкреаса" и т.н. и т.н. Това че не казват никаква конкретика налива вода на конспиративната теория. Кейт може да е жертва на окултистки ритуали на Илюминати в кралското семейство, при което е убита. На подобни ритуали преди години е била свидетел /потърпевша/ и лейди Даяна, но тя остана жива за момента, с травмирана психика... Сега ще крият Кейт уж че се "лекува" , докато подготвят двойник. Променена визуално , смачкана /от "химиотерапията"/ двойничка... И трайно ще я отбият от медиите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МАНОЛОВ

    23 Март 2024 12:03ч.

    И какво ни интересува нас това? Всеки ден хиляди стойностни, важни хора умират и се разболяват от онкологични заболявания. Всеки ден. Учени, художници, изобретатели, обикновени читави хора. За които никой не пише и дума. Но затова пък за измислената принцеса някаква си чаршафи ще изпишем. Да е жива и здрава да се оправи напълно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Doktor

    23 Март 2024 13:34ч.

    Добър коментар!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прости хора сте рубладжиите

    23 Март 2024 14:02ч.

    Най пропадналите хора в България. Цял ден целувате ботуша на военнопрестъпника Путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи