Зам.-министърът на енергетиката Станислав Тодоров оглавява КЕВР

Зам.-министърът на енергетиката Станислав Тодоров оглавява КЕВР
Заместник-министърът на енергетиката Станислав Тодоров е предложен от "Продължаваме промяната" за председател на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР). Това потвърди председателят на ресорната парламентарна комисия Радослав Рибарски.


Той очаква Тодоров да оглави регулатора съвсем скоро. "Това е предложението и очаквам до седмица, десетина дена тази процедура да може да мине", каза Рибарски.

 

По-рано днес парламентът гласува членовете на КЕВР да бъдат намалени от 9-ма на 5-ма.

 

Станислав Тодоров бе назначен за зам.-министър само преди седмица. Той е бил сред учредителите на партия "Да, България" но в момента се води номинация на "Продължаваме промяната".

 

Източник: OFFNews.bg

 

 

 

 

Коментари

  • софиянец

    27 Яну 2022 15:20ч.

    а идеално, сега му прочетете"кевалификациите, пък и "стажа", та си дайте елементарна равносметка какво идва, направо хънтър да го бяха сложили на поста, тамън хероиновата да не и се налага да им спуска инструкциите на изтривалката на козяк сикстийн, тия ще ни затрият, при това скоропостижно, благодарете сега на генерала от нато... навремето по латинска хамерика военните хунти освен, че бяха на килимчето на цру, правиха и финансирането си за сметка на специалните пратки на шефовете, май-май му взеха на тиквоча прозвището "Бял Генерал", ама това ни е най-малкият проблем, абсолютни палячовци, тотално неграмотни и напълно зависими на 1000% от посолството (става въпрос за бай-джон, бинарно оцветеният портиер, дето им хвърля инструкциите на тия техни си на войната сънс ъф ъ бичес... Вкратце, следващата евтина Енергия за бизнеса и мат'ряла се предвижда за 2159-2348-мо лето господне, от летоброенето с начало другарката мустафа (да се свети името и - да се кълнат индианците пред лика на чехлите и).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Напрежението се вдига, но не бих казал, че в момента "дрънчи на експертиза"

    27 Яну 2022 15:38ч.

    Станислав Тодоров има девет години мениджърски опит в сектор енергетика по време на работата си в AES Марица Изток 1. През последните години е ръководил отдели за търговски договори, доставки и логистика в частния сектор. AES Марица Изток 1- указва всичко необходимо по казуса

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    27 Яну 2022 17:11ч.

    Добре са го написали и двамата колеги по форум, от 15:20 и 15:38. Ще ревем по липсата на предните, колкото и парадоксално да звучи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мамут

    27 Яну 2022 18:57ч.

    интерсно, очаквам реакцията на президента дали ще подкрепи изменението на закона, а и на този дихател ясно ли му е в какъв батак го набутват., доста реформи ще трябва да се правят и то непривлекателни за общестово но трябва да се направят и всичко това ще го отнесе той. Особено ми е интересно, как ще направи цените на регулирания сектор и кога ще изкара битовите на свободен пазар и как ще защитят енргийно бедните. Първото което ще направи е да промени правилата за търговия с ел.енергия в часта за балнсирането , че протежетата на "Дайбългария" реват от измененията като им спря иванов далаверата да заобикалят продажбата на цялата енергия на борсата става впърос за около 300 мил.лв. , а я връткаха през балнсиращите групи .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи