Захарова: Западът се опитва да направи джендър дневния ред доминиращ в Русия

Захарова: Западът се опитва да направи джендър дневния ред доминиращ в Русия

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Западът се опитва да направи джендър дневния ред, доминиращ в Руската федерация и руското общество трябва да се противопоставя на това ежедневно, каза говорителят на руското външно министерство Мария Захарова на сесията „Ролята на жените в оформянето на бъдещето на Русия“ в Петербургски международен икономически форум.

„Върху нас, разбира се, има луд натиск. Там няма да изостават от тази тема, тяхната задача е да ни вкарат в една и съща джендър програма, да се уверят, че в нашите детски градини, училища, университети, социални институции, изобщо в образователната и политическата система тази тема започна да доминира или поне активно да се развива“, каза още Захарова.

Захарова отбеляза, че става дума за "смяна на сексуалната ориентация, извратено насаждане на всякакъв вид мракобесие - някакъв пол, различни несъществуващи форми на битие".

„Нанася се удар върху психологическото и цялостното здраве на населението на планетата“, подчерта Захарова.

Русия, според дипломата, трябва да противодейства на това всеки ден, „запазвайки законите, въвеждайки допълнителни законодателни и административни инструменти, защитавайки образователната сфера и ангажирайки се с възпитанието в семейството и обществото“.

„Всеки ден просто трябва да противодействаме на това в нашия живот, задачата на жената, нейната функция, нейната роля е много важна“, коментира Захарова.

Източник: "Труд"

 

 

Коментари

  • истинага

    14 Юни 2023 20:32ч.

    светлината и надеждата я няма в западния свят, има мракобесие, пошлост, разврат, дрога, омраза към семейството, към децата…..медицинско насилие, забрани…..мрака победи в европа

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    14 Юни 2023 20:32ч.

    Русия се превърна във враг за Гейропа, защото запази традиционните си ценности. В нея живеят нормални мъже и жени, които създават нормални семейства, църквите и храмовете са отворени и се строят нови (докато там те са превърнати в развлекателни центрове), хората се прегръщат при среща и се ръкуват (а в Европа това е забранено, уж заради covid ). В Русия хората празнуват и се забавляват, а в Гейропа масовите прояви са забранени и социалното дистанциране е дълбоко в подсъзнанието... А което най-много плаши европейците – това е да имат собствено мнение, различно от тоталната пропаганда по СМИ. И от руските медии се страхуват, като от чумата...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И баш продънен

    14 Юни 2023 20:59ч.

    кагабеец със златен швейцарски часовник направлява тия "ценности". Отделно вашия късокрак император беше направил ваксинирането с православен Спутник задължително.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • светлината и надеждата я няма в западния свят, има мракобесие, пошлост, разврат, дрога, омраза към семейството,

    14 Юни 2023 20:49ч.

    поради което Маша отиде да се омъжи точно в Ню Йорк и ни остави снимки показващи радостта и

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    14 Юни 2023 21:12ч.

    ти как си с четенето с разбиране на текст? да ти кажа - безнадежден си. или си от носителите на "ония" ценности. което е същото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Джак

    14 Юни 2023 21:53ч.

    Когато се омъжи, Маша беше на работа в Ню Йорк и не е отишла специално за това там. Защо си мислиш, че всички са продажни мекерета като теб?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Господине с двете наглосаксонски имена, извинявай,

    14 Юни 2023 22:23ч.

    но щеше да си по-убедителен, ако не си беше послужил с език като някакъв от дъното на обществото. Не е лесно да надмогнеш произхода и средата си, но направи поне опит.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • сащ е сатана

    14 Юни 2023 21:42ч.

    Подкрепям мнението на жената! България трябва да отхвърли джендер извращенията на агресора сащ! Подкрепяме расизма и отхвурляме категорично лъгъбътъ извращенията! България е християнска страна! В България има християнски и семейни ценности! Които американски агенти и шпиони в антибългарското събрание искат да налагат "евро-джендер атлантически ценности, които заличават християнските и семейни ценности - трибунал и вън от България! Който иска лъгъбътъ извращения - да иска от посланика на агресора сащ виза и да заминава завинаги за страната на сатаната - сащ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само ти не си разбрал

    15 Юни 2023 10:36ч.

    че в съвременното консуматорско общество на хората не им пука за ценностите на православното християнско семейство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • сащ е сатана

    15 Юни 2023 11:34ч.

    Уважаеми, няма такова нещо. Когато имате политици, те трябва да защитават традицията на родината си, а не да се посвещават в извращенията на падналия доминьон!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • BEST

    15 Юни 2023 10:39ч.

    УНИЩОЖАВАНЕТО НА САКСОНСКИТЕ ИЗРОДИ Е ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ НА ГЛОБАЛНИЯ ЮГ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи