Захарова: Западът адаптира лозунга за „стратегическото поражение“, вече е "няма да позволим на Русия да победи"

Захарова: Западът адаптира лозунга за „стратегическото поражение“, вече е "няма да позволим на Русия да победи"

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Западът адаптира лозунга за „стратегическото поражение“ на Русия, осъзнавайки безполезността му,  написа в своя канал в Telegram говорителят на руското външно министерство Мария Захарова.

„Западът адаптира лозунга „Ще нанесем стратегическо поражение на Русия“. Сега техният девиз е „Няма да позволим на Русия да победи. Както се казва, почувствайте разликата и нашата любов".

Според нея западните пиари сега „се борят как, предвид неизбежната реалност, да формулират стратегия за следващия етап“.

Говорителят на руското външно министерство предлага помощ за измислянето на нов слоган на западните действия в Украйна: 

"Можем ли да помогнем? Какви са вашите варианти?", иронично пита Захарова и сама предлага новата сентенция: "Да не даваме на Русия".

 

 

 

Коментари

  • Тихомир Томов

    20 Яну 2024 14:37ч.

    Никой не може да обясни на майките за каква кауза умират стотиците хиляди обикновени мъже и къде се крият синовете на властниците !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моите имена

    20 Яну 2024 15:39ч.

    Тихомире, разбирам, че си миролюбец - което, разбира се, е много хубаво! Само че - на карта са заложени цивилизации. Човечеството, в своя устрем напред, нагоре, повече и по-много, стигна дотам, може би - защото устремът му беше повече (да не кажа - само) към материалното, а не към духовното. От такава гледна точка, не считаш ли, че съхраняването на източната, славянската, православната цивилизация (в която - интересно - принадлежим и ние), изисква и струва тези "стотици хиляди обикновени мъже"? Ето - това би могло да е оправдана кауза, нали? Или - оправдана жертва, за да избягаме от прекрасната "българска" дума кауза.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • истината

    20 Яну 2024 15:58ч.

    не си струва и една болка! Нашите деца няма да умират заради тези психопати, педерунгели и педофили! Търтеите чиновници и всякаква тагарешникова сволоч и евроатлантическа такава може да се гръмне на момента! Просто не ви е ясно, какъв ураган могат да бъдат майките!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Западът ще се върне в калта при бълхите, въшките и глада, където му е мястото

    20 Яну 2024 14:46ч.

    Възхода му след Черната чума е временна аномалия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Пут Ин

    20 Яну 2024 18:51ч.

    Ти се моли в С. Корея да има добра реколта на ориз като си там, че казват, че много обичали да похапват бели хора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЪЪЪ

    20 Яну 2024 16:24ч.

    Западът може да бъде върнат в 19-ти век от хуситите. Те сами си го казаха, намеквайки за оптичните кабели по дъното на Баб ел-Мандебския пролив. Но едва ли ще посмеят, защото после няма да могат да гледат Тубата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи