Захарова за протестите във Франция: Либерализмът демонстрира противоречия, несъвместими с живота

Захарова за протестите във Франция: Либерализмът демонстрира противоречия, несъвместими с живота

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Говорителят на Министерството на външните работи на Русия Мария Захарова коментира протестите във Франция в своя канал в Телеграм. В началото на поста си тя припомня изявление на полицейските синдикати в Париж, в което те нарекоха протестиращите "дивашки орди" и "паразити".

Френските полицейски синдикати Alliance Police Nationale и Unsa Police: „Пред лицето на тези диви орди вече не е достатъчно да искаме спокойствие, трябва да го търсим със сила. На нашите колеги, както на повечето граждани, им е писнало да страдат под диктата на тези агресивни малцинства."

Това е всичко. Въображаемата толерантност се руши пред очите ни. Либерализмът демонстрира противоречия, несъвместими с живота. Френското външно министерство просто е длъжно да вземе всички свои минали "мемета", адресирани до Русия, Китай, Иран, и да ги прочете на себе си. Бон шанс!

 

 

 

 

Коментари

  • Всеволод Капустин

    02 Юли 2023 20:32ч.

    Разбираме, че либерализмът се превърна в олицетворение на злото, в противовес на вертикаль власти и духовные скрепы. Питаме се обаче, къде е либерализмът в убийството на младия френски арабин от полицията, в безчинствата на арабската общност и в полицейското насилие?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Кук

    02 Юли 2023 20:46ч.

    Обяснявам за бавномозъчните: убийство на млад френски арабски престъпник от полицията, безчинствата на арабския анклав, който прераства постепенно в халифат и полицейското насилие са в условията на либерализъм, в които условия такива неща УЖКИМ не би трябвало да се случват, защото там има връх на благополучието, щастливи ЛГБТ+няколко още азбуки и въобще е построен краят на историята - също както ние едно време строяхме комунизма!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всеволод Капустин

    02 Юли 2023 21:06ч.

    Нищо подобно, тук става въпрос за рефлекси от колониализма, също като присъствието на френски армейски части в бившите им колонии. И още, в дискусията грубият език не е аргумент.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    03 Юли 2023 10:58ч.

    "тук става въпрос за рефлекси от колониализма" -- очевидно ги разбираш нещата... ще бъдеш ли така добър да разясниш защо това се случва сега, при цъфнала и вързала либ.ерастия? намирането на удобни и единствени(!) обяснения е една от причините последната да стигне до тук.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • „Пред лицето на тези диви орди вече не е достатъчно да искаме спокойствие, трябва да го търсим със сила. На нашите колеги, както на повечето граждани, им е писнало да страдат под диктата на тези агресивни малцинства."

    02 Юли 2023 20:37ч.

    Колониалният нагон на франсетата се пробужда? Когато ги внасяха, за да им вършат мръсната работа всичко беше тип-топ, но когато вчерашните слуги/роби започнаха да се еманципират изведнъж станаха лоши.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нагонът на глупостта не заспива

    02 Юли 2023 20:55ч.

    След 5 дена дращене по форумите и франкофобски плюнки, храчки , цигански клетви и подскоци … не научихте ли в крайна сметка ? 99 % от вилнеещите млади арабета НЕ СА “ВНЕСЕНИ”. Родени са си във Франция и са френски граждани “par le sol natal » ?Така че няма проблем от внос/износ, а проблем на светогледна несъвместимост ! Различни генетични кодове ! Същият проблем който в България са циганите. Това във Франция са второ и дори вече трето поколение родени на место , но с магребски корени. Логичният въпрос - а кой е отговорен, кой е виновен , бащите и майките на тези диваци да бъдат допуснати във Франция ? Кой е “разтворил вратите” ? Има много точен хронологичен период - социалисто/комунистът Франсуа Митеран ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой им разтворил вратите?

    03 Юли 2023 5:57ч.

    Когато Франция и други държави колонозират с векове чужда земя и държави може, сега пък кой им бил отворил вратите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В тази задочна полемика

    02 Юли 2023 20:40ч.

    Абсолютна подкрепа за френската полиция ! ?Маша да не ехидничи щото същите проблеми тлеят и в Москва, СПБ ,Нижни …Да каже колко хиляди таджики щъкат из Москва ? С какво се занимават ? Тероризират ли често московчани, закачат ли рускините ? Смеят ли обикновените руснаци да им се опълчат ? А когато дойде московската полиция да им прави проверки по пазарите , колко често фуражките си тръгват “сити”, без да констатират нарушение ? Така че да си гледат вътрешните проблеми, че никак не са малки…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Кук

    02 Юли 2023 20:50ч.

    Може и да си прав. Но сега говорим за щастливия див Запад. Недей да отклоняваш темата! Щото нали ТАКИВА НЕЩА в щастливия див Запад, накъдето се бутаме и ние, не биваше да има по презумпция именно, щото е ЩАСТЛИВ и либерален?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дирексион Моску

    02 Юли 2023 21:03ч.

    Защо да отклоняваме темата ? Коментираме какво е казала говорителката на РУСКОТО външно по събитията с вандалите във Франция. Щом Захарова е взела отношение, тя очевидно го прави от позицията на страна за пример !?? А не бардак като Франция… Но така ли е в действителност ? Пример ли е Русия ? Може много да се припомня с примерите…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Хук

    02 Юли 2023 21:09ч.

    Никой не говори за щастливия див запад, освен теб. И то защото така не се отклоняваш от клишетата на пропагандата

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Хук

    02 Юли 2023 21:09ч.

    Никой не говори за щастливия див запад, освен теб. И то защото така не се отклоняваш от клишетата на пропагандата

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всички многознайничете а трябва

    02 Юли 2023 21:25ч.

    само едно да се запише: Подкрепям твърдите мерки на френската и други полиции и само бой и изритване в родните им страни на всички арабески и негри!Това е!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лидия

    02 Юли 2023 22:39ч.

    Ти кога последно си ходил в Русия, бе тъпак? И дали изобщо си ходил някъде, освен в съседното село, че да даваш примери и оценки?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аз пък искам

    02 Юли 2023 22:47ч.

    Арабетата да унищожат държавата на содом и гомор .Не зависимо кое поколение са родени във франция . И защо трябва да съм солидарен със френските меки китки . Като те помагаха на Турците цели пет века да колят нашите деди . Та затова изпитвам истинска радост ,като виждам как така наречените арабета ,вече имат и оръжие и бият френските розови джендъри . както им се полага . Браво н арабетата показаха ни как се отстояват истинските свободи .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун

    02 Юли 2023 22:55ч.

    Единствената държава, която в момента умира това е Русия. Даже Венецуела излезе по умна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун

    02 Юли 2023 22:58ч.

    Кат знам, че в тур. Агенциите се върти само 1 екскурзия до Матушката ти И то само до двата града и пак няма желаещи ми е интересно.есно като как си отишла там.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФРЕНСКА ОБИЦА НА ЕВРОПЕЙСКОТО УХО

    02 Юли 2023 22:58ч.

    Всички тези имигранти, с които белите хора са се съгласили да наводнят своите страни, безмилостно ще ги разрушават. Изметта на света, с която искаха да си играят на мама и татко са възмездието, което дойде във Франция. По-рано тази седмица полицаи убиха арабски „младеж“, който „бягаше от полицейска проверка“. Инцидента бе заснет и неговия етнос поиска революция от колективното мургаво население. Факт е че около предградията на Нантер са открити огнища на палежи и разрушения, целият град е обхванат от огън, който вече не може да се нарече протест, а терор. Имигранти убиват полицаи и им отнемат оръжията. Това вече е война. Разбира се, ние сме в епохата на политкоректността и тотална цензура, така че не можем да знаем какво точно се случва, освен това, което виждаме на десетките видеокадри в социалните мрежи. Световните мейнстриийм медии до голяма степен отказват да коментират, показвайки само предварително одобрени клипове, насърчавайки идеята, че жертвата е новия Джордж Флойд от Франция. Много прилича на случая с Джордж Флойд в смисъл, че е расова измама, създадена, за да разкрие разпространението на престъпността сред мигрантите. Но мюсюлманите във Франция не са като американските чернокожи. За разлика от тях те са способни на високо ниво на организация. Негрите ще извършват насилие само защото им е лично забавление, те ще грабят за лична изгода. Арабите във Франция имат ясна цел. Да завладеят Франция и да принудят белите да им се подчинят. От това, което виждаме, това е най-лошият „расов бунт“ досега, тъй като арабите се организират директно срещу ченгетата и тъй като имат ясна военна цел, това е много по-близо до военна битка. Горящите втобуси са основното нещо, което арабите изглежда посочват на пироманинте чернокожи, защото създават безкрайно разсейване, докато арабите получават оръжия и друго оборудване директно от ченгетата. Имат вече полицейски коли. Грабят полицейско оръжие. Въпреки че някои от чернокожите несъмнено са замесени в насилие, много от тях са ангажирани с нещо друго. Сега ченгетата бягат от цветнокожите. Те са хукнали с патрулките си, за да напуснат града в пламъци. Съвсем сигурно е, че никой от тях не иска да бъде обвинен в расизъм за използване на смъртоносна сила, единствената сила, която могат да използват в такава ситуация. Но те също така просто нямат ресурсите да водят градска война с многохилядна армия, въоръжени със собствените си оръжия. Арабите са друга работа – няма да им омръзне и да се приберат, както правят негрите в Америка. Тъй като в частта на градовете, където се води войната, не са останали полицаи и журналисти, никой не знае колко са убитите. Съдейки по видеоклиповете, по това време трябваше да има такива. Най-удивителното в това е разказването на истории в медиите. Расовата война изобщо не е изненадваща. Всеки със здрав разум би очаквал това. Не можете просто да интегрирате насила две напълно различни популации и да очаквате те да съществуват съвместно. Вече всички знаят, че това са просто идиотски глупости. https://pogled.eu/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • те помагаха на Турците цели пет века да колят нашите деди

    02 Юли 2023 23:01ч.

    Няма начин да не си същия олигофрен с "десетките милиони избити туземци от французите". От къде ви копат такива образователни фекалии ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • единствената държава която умира

    02 Юли 2023 23:05ч.

    Е англосаксонският ЕС .Арабите ще пометат содомитите и зоофилистиците .Както лавината помита всичко по пътя си .Това е началото на смъртта на англосаксонския свят . Всичките католици , протестанти и англикани ще бъдат избити до крак от хилядолетният арабски свят . Преди хиляда години нашият Кан Тервел спаси европейските боклуци от арабите . .Но сега няма кой вече да ги спасява и тяхната цивилизация ще бъде унищожена .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не можем да знаем какво точно се случва

    02 Юли 2023 23:11ч.

    Що да не можете да знаете ? Има 40 000 българска общност във Франция, неколцина българи списват и тук , дават ви от "извора". Проблемът ви е не че "не можете да знаете", а че НЕ ИСКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ. Вие си имат идеологемите в главите, имате си щампите и представите. И какво и да ви разкажат, го интерпретирате по Мирча Кришан и - краставицата е 99% вода. Например разказът ви за арабите във Франция, тяхната "висока организираност" , аха и ще завладеят Елисейския дворец, и ще подложат французите на обрязване, а французойките ще забабулят , и "никой не знае колко са убитите" ... е толкова абсурдно глупав и фантастичен, толкова скъсан с реалността, че просто буди съжаление. За вас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ти си продажния олигофрен

    02 Юли 2023 23:11ч.

    Боклук мръсен .Какво ме интерсуват туземците , Мен ме интересува България отрепко продажна . Я си спомни кой е Балдуин Фландърски .дето искаше да коли Българите .Та се наложи цар Калоян да му взима главата . Та ти си продажния бурен който трябва да бъде изкоренен от Българската нива и никога повече да не се раждат такива безродници като теб .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    03 Юли 2023 11:13ч.

    "имате си щампите и представите" -- доста удобно. но и толкова неверно. някои все пак сме били и зад оградата на територията. тук и там. сигурно не са организирани ар.абелите, сигурно няма да превземат двореца... поне не и този път. но ще стават все повече, проблемите от такова естество ще нарастват. и вероятно един ден ще се стигне до наистина сериозни сътресения. какво ще излезе от тях, едва ли някой може да каже. но че францата няма да я бъде в този ѝ вид - почти сигурно е. а ти лягай на амбразурата, щом те тегли.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леко да не спукаш жлъчката

    03 Юли 2023 11:47ч.

    Че като знаем нивото на медицината в БГ, дотам си…?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Френското външно министерство просто е длъжно да вземе всички свои минали "мемета", адресирани до Русия, Китай, Иран, и да ги прочете на себе си. Бон шанс!"

    02 Юли 2023 20:40ч.

    Хехе, добре казано, но колективният Запад е с толкова тежка форма на хуцпа, че надали ще опита дори да разбере какво му е казала жената.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун

    02 Юли 2023 20:41ч.

    Оправете си кочината, не се занимавайте със световни проблеми, които не са лъжица за вашата уста. Благодарение на либерализма в икономиката сега китайците прибавиха и пържола към ориза, а вие след края на войната ще глозгате кокалите на китайската пържола.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Ир Сен

    02 Юли 2023 20:52ч.

    Внуче глупаво и недорасло, не отклонявай темата и не се изказвай по въпроси, които не са за тъпичката ти глава!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Може ли Великият вожд Ким Ир Сен

    02 Юли 2023 21:12ч.

    да е по-прост от своя внук, покорител на космоса и ядрената енергия?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бензинджия

    03 Юли 2023 11:16ч.

    "Може ли..." -- може. но не е. малкото кимче е уникат. като голф тройка на горубляне е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Начи, таз тряъ устай мусюту Макарарон нъ миръ

    02 Юли 2023 21:20ч.

    сас високътъ му мисиа дъ сваля глалабалнътъ тимпирътура с Гретиту и дъ съ бори с рускътъ икзистялнъ упаснус зъ Ивропъ. Ко гу мущрувъ с некви граждънски мурабетъ и санкилоти у задниа му двор!?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Захариева да си гледа проблемите на

    02 Юли 2023 21:28ч.

    недругарят ни Путин,включая и тия с тамошните разюздени средноазиатски гастарбайтари а не да плюва в чужди чении!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    02 Юли 2023 21:43ч.

    С каквато мярка мерите (Запада за Русия), с такава ще ви се мери ( Русия за Запада). Матей 7:2

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    02 Юли 2023 21:50ч.

    Изтрезняването от либералното опиянение започва от Франция. Това по отношение на малцинствата. Интересното ще е като започне и по отношение на шарените... Отвори бузиии, затвори бузииии, водиии в плен !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • inferno

    02 Юли 2023 21:54ч.

    Още в далечната 1974 г. Кърт Вонегът беше казал пророческите думи: "Мисля, обаче, че ще продължим да избираме свадливи, невежи и инатливи хора, за да ни управляват. Техният сляп ентусиазъм, най-често усвоен на коленете на майка им, ще ни донесе още благородни експерименти.Човечеството пак няма да помогне, защото експериментите ще се непонятни за повечето човешки същества, а също така болезнени и прахоснически. На "благородните експерименти" човечеството ще им заприлича на дефектирала машина. Ще наредят на нашите полицаи и войници да я удрят здравата, за да заработи гладко." Доживяхме!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    02 Юли 2023 21:56ч.

    Мария да си гледа варварската православно славянска клоака. И да си резервира хотел в Сочи за лятото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    02 Юли 2023 22:06ч.

    Варварска и Източно Православна е оксиморон за всеки нормално мислещ Християнин, Източно Православен! Но не е оксиморон за жълтопаветните лигльовци и новоизлюпени либерали! Между другото Еврокомисар напълно се съчетава с начина Ви на мислене!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун

    02 Юли 2023 22:53ч.

    Свободната икономика направи и мужика малко по богат, но сега импортозамещението и самодостатъчността ще го превърне в бедняка на Европа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виж в YouTube стоката в руските магазини

    03 Юли 2023 0:57ч.

    Чужденци снимат клиповете и не могат да се начудят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чичко Адолф

    02 Юли 2023 23:22ч.

    Момченца, ха сега прочетете внимателно моята расова теория и кажете не съм ли прав.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • паф

    02 Юли 2023 23:32ч.

    изглежда че маркс и енгелс са били прави - капиталът е загниващо общество, само ще се изяде!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Според расовата теория на Маркс и Енгелс

    03 Юли 2023 13:59ч.

    руснаците за нищо не стават. Теория, която им беше грижливо спестена. И така паметниците им още се издигат в Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Urbi et orbi

    03 Юли 2023 3:40ч.

    Френският и арабският цивилизационен и културен код са различни. Като се смесят се получава отпадък. Българският и циганският цивилизационен и културен код са различни. Като се смесят се получава отпадък. И така нататък със смесването и опитите. В Индия различните касти също не се смесват въпреки , че са близки и съвместими . В САЩ опитват вече над 200 години да смесват черни , бели и латино и се получава гнус директно за боклука.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КОГАТО ТЕ СА НА ВЛАСТ

    03 Юли 2023 15:02ч.

    Путин е гей педофил, имащ много гей клубове в Русия, и мафии. пРИГОЖИН РАБОТИ за руският ЧЕРЕПЪТ-БОЖКОВ, СЪДРУЖНИК НА ПУТИН, после само за Путин.. етто руският божков: С началото на Перестройката в средата на 80-те години Михаил Михайлович Мирилашвили се заема с предприемаческа дейност и постига успех [3] . Заедно с брат си Габриел (Константин) Мирилашвили притежаваше Гостиния двор, голям търговски център в Санкт Петербург, и беше съсобственик на руската видео компания. Той беше един от спонсорите на предизборната кампания на лидера на партията "Демократична Русия". [6] От 2003 г. той е президент на корпорацията Conti, която се състои от шест казина, председател е на борда на директорите на холдинга Petromir и е член на ръководството на LUKoil-Severo-Zapad- компания "Нефтепродукт". Притежаваше дял в петербургския клон на Союзконтракт . Gazeta.ru оцени годишния му доход на 40 милиона долара.. wiki/Михаил_Михайлович_Мирилашвили

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    03 Юли 2023 16:35ч.

    Малцинствата са целенасочено настройвани против мнозинствата; поначало във всеки човек има склонност да се озлобява, когато не се справя, да си търси оправдания и да обвиняна някой друг. Много е важно такива хора, за да излязат от дупката, в която са зациклили, да бъде поощрявана вярата им в собствените усилия, които да са постоянни, упорити и човек да се задоволи с това, което в крайна сметка постигне. С малцинствата се работи в друга посока, внушава им се, че каквото и да правят няма да успеят, понеже белите са им отнели някакви права. ДПС в България открито говорят предизборно против българите, тогава стават изключително етнически, говорят основно за някакви отнети права, каквито никога не сме им отнемали. Погледът на малцинствата не се обръща в посока благодарност и съработничество с хората, при които те самите са избрали да живеят. Либералите ги настройват и това е резултата, нито е генетична обремененост, нито съдба, това е зловредната работа на зловредни водачи, политически и идеологически. По същия начин се настройват жени против мъже и деца против родители, народ против държава и т.н., идеологическата рамка на прогресистите е отровна, „събуждат“ хората за най-лошото в тях самите - агресия, неблагодарност, безотговорност. Като не можеш да постигнеш нищо и отиваш и чупиш, трошиш на другия къщичката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи