Захарова: Ситуацията на Зеленски е катастрофална, изявлението на Макрон няма да помогне

Захарова: Ситуацията на Зеленски е катастрофална, изявлението на Макрон няма да помогне

Мария Захарова: Хората разбират, че са били предадени и измамени

Ситуацията на фронта за украинския президент Владимир Зеленски е чудовищна и катастрофална, изявлението на френския президент Еманюел Макрон за възможността за изпращане на войски в Украйна няма да помогне. Това каза официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова в ефира на радио "Спутник".

"Ситуацията на фронта за киевския режим е чудовищна, катастрофална. Нищо не може да ни спаси: нито откровени лъжи с минимизиране на загубите, нито самохвалства", каза Захарова. "Хората разбират, че са били предадени и измамени. И на този фон ние се нуждаем от някакво ярко, от тяхна гледна точка, мощно изявление, което по някакъв начин да вдъхнови малко хората в редиците на въоръжените сили на Украйна, в редиците на украинските граждани, карани на клане, че чужбина ще им помогне. ”

"Това изявление постигна ли ефект? Точно обратното", отбеляза още Захарова.

Захарова добави, че на фона на изявленията на Макрон има голям брой изявления на представители на страните от НАТО и неговите структури, че те по никакъв начин не обмислят изпращане на войски в Украйна.

„Сигналът беше точно обратният, че те предадоха Украйна и ще продължат да я използват и предават“, каза тя.

На 26 февруари Макрон каза, че на среща в Париж, на която представители на около 20 западни държави са обсъдили по-нататъшната подкрепа за Украйна в конфликта с Руската федерация, е била повдигната темата за възможното изпращане на сухопътни сили на западни държави в Украйна. По думите му участниците не са постигнали консенсус по тази тема, но такъв сценарий не може да бъде изключен в бъдеще.

 

 

Коментари

  • Тая пача лъжеше навремето, че

    28 Фев 2024 12:39ч.

    Нямало на нападат Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ./.

    28 Фев 2024 12:45ч.

    "Пача" си ти и тебе подобните дебили, защото колкото и доказателства да ви се представят, вие си оставате умствени инвалиди, битуващи в тресавището на собствената си заблуда и слепота!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Пут Ин

    28 Фев 2024 13:53ч.

    и тоя пропаднал рубладжия стои неизтрит, и небаннат. Так держать тов. Дачков.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    28 Фев 2024 12:43ч.

    МИкрон всъщност направи огромна услуга на Русия. Първо, показа, чрез предизвиканата светкавичната отрицателна реакция на повечето лидери на страните-членки на Алианса, както и на самия СтолтенБРЪК, че има единство в НАТО само в едно, а именно, че НАТО не желае и няма да воюва с Русия. Второ, разби всички илюзии на останалите малоумници в УСрайна и ЕС, че има шанс НАТО да се включи в украинската война и така да предизвика Трета Световна Война. Така че, браво на тъпия Макарон! Добра работа свърши!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ***///

    28 Фев 2024 13:00ч.

    Ана лена Бъркоч в прав текст заяви, че Германия води война срещу Русия. Макароня говори същото. И докато ФРГ няма собствено ядрено оръжие, Франция има и като така, Путин няма защо да се стеснява, а да ги опердаши с ТЯО, ако решат да се правят на мъжки петли. Докато Русия не се научи да постъпва като Исраель и КНДР, все ще я смятат за бъзлива и несериозна държава, срутвана редовно от безотговорните си и тъпи ръководители. Какво друго да кажа за безумията на Белязания, Пияницата и так далее?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тяо, Мяо

    28 Фев 2024 14:05ч.

    да идва ДАНС и д0а ви разваля рубладжийската седянка. Има член от НК да търкаш наровете за дълго време.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи