Захарова: Думите на Киев за мир са само прикритие

Захарова: Думите на Киев за мир са само прикритие

Думите на Киев за мир са само прикритие и параван, а всъщност той продължава да следва поставената от колективния Запад цел да нанесе стратегическо поражение на Русия. Това заяви официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова по радио Sputnik, коментирайки реакцията на Украйна на предложението на унгарския премиер Виктор Орбан за прекратяване на огъня.

Киев заяви, че Владимир Зеленски е изслушал предложението на унгарския премиер Виктор Орбан за прекратяване на огъня, но Киев ще търси уреждане с други методи.

"Очаквахте ли да чуете нещо различно от тях? Аз не. В края на краищата всички думи за мира са само думи-прикритие, те са само думите-клишета, те са само клиширани думи, това са думи, които трябва да бъдат заучени и произнесени като тезиси. Целта е само една. Тя беше изказана от колективния Запад - това е нанасянето на стратегическо поражение на Русия", каза Захарова.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • рукола Z

    03 Юли 2024 9:10ч.

    В момента в който зеления си помисли за мир и ще бъде отстрелян като заек... там 5-6 няма, БОКО да му мисли дали ще се постави в подобно положение...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ганди

    03 Юли 2024 9:36ч.

    Как беше онова за първото предложение на руснаците? :)))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи