Явор Гечев: Всичко, което не направи кабинетът Петков, го направи служебният кабинет

Явор Гечев: Всичко, което не направи кабинетът Петков, го направи служебният кабинет

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Всичко което не направи кабинетът Петков, го направи служебният кабинет". Това заяви служебният министър Явор Гечев по bTV. той коментира и уволнението на шефа на БАБХ Христо Вълчанов. Гечев каза, че не разбира защо бившия премиер Кирил Петков клевети служебния кабинет, след като той е свършил повечето работа за изграждането на държавна лаборатория на граничен пункт "Капитан Андреево". Гечев не одобрява изказванията на Кирил Петков, че през границата ни преминават отровни продукти в момента, в който се обсъжда членството на страната в Шенген.

Земеделският министър  аргументира уволнението на Вълчанов с това, че не отговорил на ритъма на работа, който определил Гечев. Има забавяне на изпълнението на приритети, които съм поставил и не съм съгласен с някои назначения които е направил Христо Вълчанов, заяви Гечев.

Той изрази възмущението си, ПП повдига темата за Капитан Андреево три дни преди решението за Шенген. Кампанията почна, тази политическа дъвка е вредна за държавата, коментира Гечев внесения сигнал от ПП днес в ДАНС срещу БАБХ. "Продължаваме промяната"  с нещата, които правят са част от проблема, не част от решението, категоричен е Гечев. 

 

Източници: epicenter.bg, бТВ

 

 

 

Коментари

  • Христо

    05 Дек 2022 20:13ч.

    децата на разсипниците на България...честито..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи