Яна Балникова напуска "Промяната"заради Радостин Василев?

Яна Балникова напуска "Промяната"заради Радостин Василев?

"За съжаление по изцяло лични причини няма да имам възможност да продължа да се занимавам с политика", пише във фейсбук Яна Балникова. Пред "24 часа" тя потвърди за решението си.

На последните избори Балникова влезе в Народното събрание от листата на ПП в Габрово, а след като Кирил Петков стана премиер го последва като съветник в Министерски съвет и изостави депутатското място.

"Заради моето излизане от политиката се налага и изборът на нов водач на листата на Продължаваме Промяната за област Габрово. С интерес следя какво ще е окончателното решение на ръководството на партията за листата за Габрово. Искрено се надявам:

- тя да включва хора, които са от град Габорво

- интересите на областта да бъдат адекватно защитавани!

От сърце благодаря на всички за доверието, споделените моменти и подкрепата през изминалата година", пише във фейсбук Яна Балникова. 

Тя е второто знаково лице на "Промяната", която ще е извън листите на ПП на тези избори. Вчера стана ясно, че Лена Бориславова няма да е в тези листи - решението е взела още преди два месеца, а мотивът - не желае да фокусира атаки, които да навредят на партията.

Засега се очаква листата на ПП в Габрово да води Радостин Василев, който бе спортен министър в кабинета "Петков" от квотата на ИТН, но после напусна партията на Слави Трифонов.

 

Източник: "24 часа"

 

 

Коментари

  • матриархат

    23 Авг 2022 11:53ч.

    В момента живеем във матриархат. Калиюга. Обаче не е добре. Видиш ли някъде жена да управлява , значи бегай със 300. Не че са лоши жените, но не стават за управление. На нищо.Нямат баланс и засмукват всичко и настава хаос . Идеалното управление на държавата е балансирано между Ин и Ян, иначе е манджа с грозде и кал по ушите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • матриархат 23 Авг 2022 11:53ч. В момента живеем във матриархат. Калиюга. Обаче не е добре. Видиш ли някъде жена да управлява , значи бегай със 300.

    23 Авг 2022 12:07ч.

    Аристотел бил казал, че съдбата на всички общества управлявани от жени или от мъже, вслушващи се в съветите на жени е една и съща - трагична!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "За съжаление по изцяло лични причини няма да имам възможност да продължа да се занимавам с политика", пише във фейсбук Яна Балникова.

    23 Авг 2022 12:09ч.

    Не е загуба велика. Ще може да се фокусира върху прехраната на семейството си с насекоми. да им е сладко!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ленчето

    23 Авг 2022 13:32ч.

    е важната. Коя е тази Балникова? Майтап бе!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отец Нафърфорий

    23 Авг 2022 13:52ч.

    Тази пък кой я е държал за ...парапета?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    23 Авг 2022 14:26ч.

    Матриархат 23 Авг 2022 11:53ч. Щото сме цъфнали и вързали след 32 години "мъжко" управление! Не остана камък върху камък. За подобно падение в нашата история не се сещам. Иначе зависи и от жените, и от мъжете!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    23 Авг 2022 14:28ч.

    Да допълня: Нямам представа коя е тази жена, виж другият на фотото е по-известен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мераклия

    23 Авг 2022 15:27ч.

    Колко и е тарифата...?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи