Божков: Сираков ще получи акциите на "Левски"

Божков: Сираков ще получи акциите на "Левски"
Наско Сираков ще бъде новият собственик на "Левски". Това призна Васил Божков в своята страница във фейсбук точно в 10 ч, когато изтече и проведената от него анкета. В допитването кой да бъде негов наследник начело на столичния гранд с голяма разлика легендата на "сините" спечели, въпреки че в нея фигурираха общо 100 имена - от известни политици до герои от социалните мрежи.

 

От началото на седмицата Сираков неизменно е на "Герена", където се запознава със състоянието на клуба. Въпреки че подчерта, че е готов да вземе мажоритарния дял от 86.6% от акциите на клуба, собственост на Георги Попов, приближен на Божков, Сираков подчерта, че по време на разговорите с двамата, ценните книжа не са му били обещавани, както бе в случая с Константин Папазов.

 

Ето какво написа Васил Божков във Фейсбук:

 

През януари предадохте ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI, май месец го хвърлихте в задкулисието.

 

Слабият и объркан премиер Boyko Borissov, даващ непрекъснато съвети за собствеността и какво да се случва с отбора, не посмя да поеме отговорността за „любимия“ си клуб.

 

Наско Сираков ще получи собствеността на акциите при съгласие от негова страна.

 

Успех на „Левски“.

 

#БъдетеЗдрави

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Иляна

  22 Май 2020 11:45ч.

  Раева - играещ треньор.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мильо Лудия

  22 Май 2020 12:31ч.

  Преименувайте го тоя отбор най-накрая. Левски е национален герой и не може да съществува под формата на акции. А най-добре закрийте целия фубол.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  22 Май 2020 12:56ч.

  Снощи слушах Тити при Коритаров, първо нахока Божков, че се подиграл с клуба, а после му обеща "справедлив процес" и пълна подкрепа относно обвиненията, ако им върне отбора. Жалка работа, опитваше се едновременно и да изнудва и да навива Божков, обещавайки невъзможни работи, но които предполагат голяма обществена организация, а и власт, каквато Тити няма. Което на Божков му е ясно. Ако и другите левскари са толкова примитивни... е, един футболен отбор не е нещо свещено, но страстите стават все по-низки, пазарлъкът все по-див. Дали Сираков е обещал нещо, дали на него са му обещали... но всеки в този пазърлък само се окалва.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Левскарка съм, откакто се помня

  22 Май 2020 13:40ч.

  и ще кажа, че "Левски" не е това, което беше. И все пак това е кауза и болка за цял живот. Не ни се подигравайте , като ни пробутвате мутри и тъпанари!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хитър Петър & Насредин Ходжа

  22 Май 2020 13:42ч.

  Наско не може да плаче толкова хубаво като Тити Папазов, но пък има голям опит в харчовете. Питайте Батков. Каквито и милиони да се налеят в Левски, ще ги опраска за нула време. Сафарита, комар, нови къщи и глезотии за Илиана.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • сменете името на отбора

  22 Май 2020 13:47ч.

  Не може олигофрени да викат: “Долу Левски”. Не може Левски да приеме помощи от Пеевски. Не може Левски да се подхвърля като парцалена кукла и да е заложник на олигархични и политически интереси. За да се спази традицията, наречете го МФК (милиционерски футболен клуб) и толкоз.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • малката злобна хиена

  22 Май 2020 16:16ч.

  Инфантилът Тити ще се разстрои и плаче горчиво....Не, че Сираков е нещо повече от него, все паразити, далавераджии и тарикати на едро и дребно, само дето на единият жена му не е толкова алчна иначе разлика няма....Паразити, Джийвс, паразити - все гладни и ненаситни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мильо Лудия

  22 Май 2020 17:20ч.

  Отбори няма вече, нищо не е останало от футбола като игра, има само футболен електорат, който може да бъде използван за политически цели, което се и случва в момента. Това е единствения останал актив на Левски и останалите отбори.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ботевист

  22 Май 2020 18:04ч.

  Ако го закриват, добре. Заради феновете му обаче. Най-големите боклуци още от соца. Ама де тоя късмет.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи