Вучич се тревожи да няма саботаж на "Турски поток"

Вучич се тревожи да няма саботаж на "Турски поток"

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

Президентът на Сърбия Александър Вучич заяви вчера по време на посещение в град Лесковац, където инспектира строителството на  стадион в града, че е  загрижен да не се стигне до саботаж на "Турски поток", съобщава вестник "Политика". 

Направихме каквото можахме що се отнася до храната и енергийните източници. Само да не се случи някакъв саботаж, някаква диверсия на "Турски  поток",  други проблеми не виждам да може да имаме, каза Вучич и обясни, че се тревожи да няма саботаж  под водата като в Северно море. 

Вучич напомни, че руският президент Путин е заявил, че е имало опити за саботаж на "Турски поток". Сръбският президент заяви в понеделник, че страната ще увеличи охраната на своя участък от "Турски поток".

Източник: БТА

 

 

Коментари

  • Игрите на дявола

    22 Окт 2022 9:16ч.

    Основателни тревоги!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • особено след това изказване на

    22 Окт 2022 13:34ч.

    сръбския Външен Министър (55 сек.) https://www.bitchute.com/video/CvNcNuWG5y5R/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    22 Окт 2022 9:33ч.

    Преди време, когато се дискутираше Южния поток в списание Геополитика излезе статия за опасността от терористични атентати на територията на България и прекъсване на подаване на горивото!? Основание за атентатите, е че Южен поток е изцяло руски проект! Та опасенията на Вучич са основателни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    22 Окт 2022 10:21ч.

    Най-тежките саботажи могат да се извършат под вода, но докато Ердоган е на власт в Турция, няма да позволи американски и английски кораби да влизат в Черно море и така няма да има саботажи, защото Турция ще загуби много! Ердоган е един добър търговец. Не е като нашите политици-ибрикчии, които за дребни центи и потупване по рамото са готови да се заплюят българския интерес!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма да е нужна диверсия на подводната част на тръбите

    22 Окт 2022 10:53ч.

    Булгаристанското правителство на "националното спасение" ще се погрижи за всичко под мъдрото ръководство на гаулайтер Мустафа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Схемата

    22 Окт 2022 11:20ч.

    Към момента на влизане на потока в експлоатация Газпром е направил сериозно авансово предплащане за транзита. Спомените ми са малко противоречиви, но беше или юни, или декември 2023. Умишлено спиране от страна на Бг би било изключително агресивно поне към Унгария, подчертано агресивно към Сърбия. "Неумишлените" варианти буквално не искам да ги мисля.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прав си е човекът

    22 Окт 2022 13:24ч.

    И все пак имат малко време/надежда до довършването на строежа на рот*илдската тръба по дъното на Средиземно Море (от сирийските Голански Възвишения през о-в Кипър до Гърция, и от там до ЕС). Освен ако WEF не са решени да доморят от студ/настинки цялото европейско население още тази зима...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • След пускането на тяхнат тръба

    22 Окт 2022 13:26ч.

    ВСИЧКО ще трябва да и отстъпи място, особено проектите на Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи