Войн Божинов: ПП-ДБ си играят с огъня. Шайка негодници иска да унищожи държавата ни

Войн Божинов: ПП-ДБ си играят с огъня. Шайка негодници иска да унищожи държавата ни

Автор: Войн Божинов, Фейсбук Следвайте "Гласове" в Телеграм

Предложението за промяната на националния ни празник, не само демонстрира българофобския характер на ПП/ДБ, но носи и опасността от разпалването на сериозен граждански конфликт в родината ни. Формации, като по-горе споменатите, могат да съществуват единствено в обстановка на крайно политическо противопоставяне.

Темата за ролята на Русия в историята ни и пещерният антикомунизъм, винаги са били спасителната сламка за оцеляването на сините утайки, когато губят почва под краката си, а моментът е точно такъв – хората са отвратени от слугинското поведение на коалицията ПП/ДБ-ГЕРБ/СДС+ДПС; от нейната „сглобка“; от борбата за власт сред управляващите, гарантираща обстоятелството, че бюджетът не може да бъде „вързан“.

Предстои или печатането на пари (въпреки борда), или тегленето на заеми, за да се спаси положението. Първите сигнали, че предстои сериозна криза са налице – недоволстват полицаите и учителите.

С наближаването на есента и на местните избори, напрежението единствено ще се увеличава и за да намалят щетите пепейците/дебейците, още от средата на лятото, ни готвят есенно-зимния си сценарий. Този път, обаче, той ще се обърне срещу тях, защото поставя самото съществуване на държавата ни на карта, тъй като техните замисли могат да внесат раздор между християни и мюсюлмани, при едва зарасналите рани от възродителния процес, но и при всеобщия консенсус, че 3 март е свята дата за българите. Ще възникнат и антисемитски настроения, тъй като двама от рупорите на антибългаризма са от еврейски произход. Подобна тенденция вече се забелязва.

Ето защо ПП/ДБ си играят с огъня, а ние, българските граждани, независимо от народност и вяра, се задължени да не допуснем една шайка от негодници да унищожи държавата ни и разбирателството, царуващо нея, водещо до извода, че всички трябва да живеем мирно в най-прекрасното място на света – България!

 

 

 

Коментари

  • волк

    24 Юли 2023 21:12ч.

    ДЕПМ и аз на тия фашаги!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Robertvhq

    24 Авг 2023 14:49ч.

    Я чрезвычайно вдохновлен вместе с твоими писательскими талантами как хорошо как с макетом для вашего веб-блоге. Это платная тематика или вы настроили ее себя? В любом случае продолжайте писать отлично высококачественно писать, это редко присматриваться и отлично вебблог как этот сегодня.. Предлагаю также ознакомиться с моей страничкой о продвижении сайтов в интернете и привлечению посетителей https://baoly.ru/20 https://baoly.ru/22 https://t.me/Interpult @ddf

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    24 Юли 2023 21:24ч.

    Поздравления! Мнозинството българи споделят позицията на д-р В.Божинов!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    24 Юли 2023 22:14ч.

    Добре написано.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Редакцията ?

    24 Юли 2023 22:28ч.

    Точен и трезв текст сте публикували. Но защо когато форумците ви нарекат шайката негодници - "шайка от негодници" , триете ? Не стой Яворе на два стола, че ще се намериш на земята !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не стои

    24 Юли 2023 23:57ч.

    Бъди рахат. По пропаднал проруски сайт няма даже в Беларус.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бъди рахат

    25 Юли 2023 0:23ч.

    "Не стои", или " Не стой", хайде в проамериканските сайтове , има ги под път и над път. Като не ти харесват коментарите , можеш да ги обориш, не да лепиш етикети.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пепейците са тук и се съюзиха с депейците,

    25 Юли 2023 6:18ч.

    за да разпалят колкото се може повече огъня на нетърпимостта, в който да унищожат България. Те се радват безкрайно както на всеки краен русофоб, така и на всеки безкраен русофил. Плаши ги разума и трезвомислието. И ако имаме късмет, народът ни да се обедини, ще се спукат и изчезнат като балон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Когато Радостин Василев обяви, че ще пусне "онзи" запис,

    25 Юли 2023 6:59ч.

    увещавайки го да се откаже Киро Простев казал -Ти не знаеш какъв е залога. Какъв е залогът? Трябва да питаме всики ден, всяка минута - война? Каква гражданска или с Македония, а може би дори и със Сърбия. Колко удобно православни и славяни да се унищожават един друг.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иво

    25 Юли 2023 14:38ч.

    Точно си играят с огъня!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анастасия

    25 Юли 2023 14:46ч.

    Абсолютно, на тях не им пука за хората, гледат си само личния интерес.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цецо

    26 Юли 2023 12:47ч.

    Ако ДБ и ПП продължават да се е*ават с хората, скоро ще разберат, че това е много лоша идея…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Никола

    26 Юли 2023 12:48ч.

    Тия си просят боя направо

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи