Водещият на "Фокс Нюз" Карлсън: САЩ използват обвиненията срещу Русия като политически инструмент

Водещият на "Фокс Нюз" Карлсън: САЩ използват обвиненията срещу Русия като политически инструмент

Съединените щати използват обвиненията срещу Русия като "полезен политически инструмент" от няколко години. Това мнение изрази водещият на "Фокс Нюз" Тъкър Карлсън.

Той припомни, че през 2016 г. WikiLeaks публикува имейли от кандидата за президент на Демократическата партия Хилъри Клинтън и нейния мениджър на кампанията, които намекват, че Клинтън се е „опитала да фалшифицира резултатите от първичните избори на Демократическата партия“. Според Карлсън кампанията на Клинтън „в опит да прикрие пропуска хвърли вината върху Русия“, твърдейки, че „руснаците са хакнали сървърите“.

Водещият отбеляза, че експертите на американското разузнаване „още тогава са знаели със сигурност, че това не е вярно“. „Те знаеха за това, но предпочетоха да не казват нищо, защото се оказа, че обвиненията срещу Русия са полезен политически инструмент“, продължи водещият.

Според водещия на "Фокс Нюз" обвиненията срещу Руската федерация са се превърнали в „стандартен отговор на всеки инцидент във Вашингтон“. „С течение на времето, а това очевидно е било неизбежно, преувеличената заплаха от Русия се превърна в извинение за всичко лошо в тази страна, включително цензурата“, каза Тъкър Карлсън.

Източник: ТАСС

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

Коментари

  • bodar4uk

    06 Яну 2023 10:22ч.

    Сащ отдавна се мъчат да създадат някаква нова религия, устройваща единствено тях и успяха да приобщят ЕС и Украйна, видно е обаче падението и разрухата на будалите, а проповедниците - непорочни, виновникът е изначално ясен. Това е политически дебилизъм, на който не трябва никой да се връзва, освен ако не иска да си направи доброволно харакири.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    06 Яну 2023 12:08ч.

    Този пич ме кефи. Гледам го от време на време и се забавлявам откровено, как "не им цепи басма", на демократите. Хубаво е, че все още има хора и медии в САЩ, които говорят открито, докато за съжаление, в беззъбата Европа, всички средства за масова дезинформация пеят само в един хор...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    06 Яну 2023 14:59ч.

    Тъкър Карлсон притежава "здрав разум" - ценно качество, което управляващите и медиите в Европа са загубили ( изключвам Орбан).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи