Владислав Панев: Решението за замразяването на преговорите за кабинет е мъдро

Владислав Панев: Решението за замразяването на преговорите за кабинет е мъдро

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Като мъдро определи решението на Мария Габриел и ГЕРБ да замразят преговорите с "Продължаваме промяната" и "Демократична България" за съставяне на кабинет депутатът от ДБ и шеф на "Зелено движение" Владислав Панев.

Той се обоснова с борсовия принцип, че след важно събитие 48 часа не се прави нищо. Обясни, че има пълно доверие на Габриел и акад. Николай Денков за подновяването на преговорите и съставяне на успешен кабинет. Той посочи, че след като се отърсят от емоциите, разговорите могат да продължат. Очаква това да стане до 2 дни.

Панев обвини и президента Румен Радев, че е забавил връчването на втория мандат, след като Габриел върна първия още в понеделник. Посочи, че ако държавният глава го е бил връчил веднага, кабинет вероятно вече щеше да е гласуван още преди изтичането на записите от събранието на ПП, пуснати вчера от Радостин Василев.

Депутатът обясни, че не може да каже дали има данни за престъпление против републиката в разпространените записи. Там се коментира, че бъдещите шефове на служби са обсъдени с чужди посолства. Панев посочи, че е важно да бъдат избрани независими техни началници. Обяви се за реформа в тях и промяна на структурите им. Цитира и старо изслушване на техните шефове. Оказало се, че информацията им била основно от медии.

По повод коментирания имунитет на Бойко Борисов в записите Панев каза, че в много страни, дори в България, имало случаи първо парламентът да провери искането. Обяви се за функционален имунитет на народните представители - само за изказвания и гласувания на закони.

Панев се обяви против това Мария Габриел да е първия премиер в ротационното правителство.

 

Източник: "24 часа"

 

 

 

Коментари

 • forsvaret

  27 Май 2023 22:58ч.

  Червеите почнаха да се гърчат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хич не се гърчат

  27 Май 2023 23:18ч.

  театрото - всяко чудо за 3 дни. Прав е иво Христов: "Ще бъде направено всичко необходимо правителството да бъде сглобено и България ще изпълни служебната роля, за която е предназначена – да бъде обслужваща територия в една война – от логистична, до пряко участие. (…) Тук се задейства принципът на сваряването на жабата – постепенно, бавно. Ставките на конфликта се вдигат на територията на Украйна."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Правителство – на десетите избори. Догодина на есен.

  27 Май 2023 23:09ч.

  Най–рано.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Скромен притежател на 3 български дипломи

  27 Май 2023 23:41ч.

  Е, тоя като го зърна и имам усещането за сапун.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Той се обоснова с борсовия принцип, че след важно събитие 48 часа не се прави нищо."

  28 Май 2023 11:57ч.

  Хахаха, за джендърчетата от ДебилнаБългария и Просто простаци няма нищо свято освен борсата и кеша, не ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бай шиле

  28 Май 2023 0:07ч.

  Пунта-марата с мъдрото решение е за да връчи Радев мандата, после - всичко постарому. Нужни са арести и прекъсване на процедурата по връчването на каквото и да било, докато не приключи разследването за държавна измяна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ;кййхх

  28 Май 2023 0:18ч.

  Скандалните про100 к!р0, асен фасилеф, лорерци, атанасофци, борисофци са в сговор за държавна измяна и се самоизобличиха, че са агенти и шпиони на агресора сащ! Искам да видя про100 к!р0 по време на турското робство как ще моли агресора сащ за помощ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Напиши

  28 Май 2023 0:18ч.

  Излезе на яве, че сащ ръководи най-демонстративно България! А лицата про100 к!р0, асен фасилеф, лорерци, атанасофци, борисофци са в сговор за държавна измяна!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Email

  28 Май 2023 0:18ч.

  Скандалните про100 к!р0, асен фасилеф, лорерци, атанасофци, борисофци са с ампутиран морал, не притежават традиционните християнски ценности! Агресорът сащ е поробил гореизброените или са клонинги...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кааааааааааааак

  28 Май 2023 0:18ч.

  Американските представители - ристюфци, прости кирофци, асен василефци, лорерци, атанасофци са горди, че защитават банкянския и имунитета му, горди са, че го защитават, горди са, че ще го "изперат" здравословно, дори са горди, че мафиотските им практики са одобрени от чужди посолства! дебетата и пепетата са изметта на българската нация! А ристюфците е национален предател - гордостта на демонична България! С неговата фикс идея за "съдебна реформа" всъщност са били публични клишета, докато похапва в ресторанти за сметка на фондация "америка срещу България"! Накрая - излезе, че Гешеф е прав - това са политически боклуци! Гешеф е изпреварил времето, като го изрече дни по-рано! Странното е, че никой от дебетата и/или от пепетата не се отрече от тези антибългарски партии и не ги заклейми за престъпници и за национални предатели! Още по-странното е, че медиите заглушиха Радостин Василев и никоя медия не го покани! Цветанка Ризова пък покани неадекватната Лена, вместо да покани Радостин! Потресаващото е, че никой не поиска оставките на ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ - простият к!р0, асен фасилеф, лорерци, ристюфци, атанасофци...... Защо никой публично не им поиска оставките?! Дори антибългарите армани сбърканяни и хаджи(джендер)офци при д!к0ф не посмяха да кажат за измяната на ристюфците, простият к!р0 или пък асен фасилеф! Решението е просто: Отнемане на българското им гражданство, ако откажат да заминат да воюват на страната на ус-рай-на, за която са толкова загрижени!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • АААААААААА

  28 Май 2023 0:21ч.

  Защо никой публично не иска оставката на скандалния ристю?! Той беше публично разобличен, че фикс идеята му за "съдебна реформа" е публично клише, а действително е чадър за банкянския!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Боксън трябва да е благодарен на президента, че не връчи втория мандат преди да чуем записите

  28 Май 2023 0:25ч.

  Шарлатаните бяха го нагласили на дузпата (съгласувано с посолствата).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • христо ифаноф е чадър на б0!к0 б0р!с0ф!

  28 Май 2023 0:25ч.

  христо ифаноф е чадър на б0!к0 б0р!с0ф!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • malart

  28 Май 2023 0:41ч.

  И тоя е от бандата

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Асен Михайлов

  28 Май 2023 1:52ч.

  ОЩЕ МЕСЦЕ ИМА НА КОКАЛА .... И ТОЗИ ЗАБРАВИ ЗАЩО ХОДИХМЕ ПО МИТИНГИТЕ ЦЯЛОТО ЛЯТО НА 2020 ..... ЗАБРАВИ ,ЧЕ ГЕШЕВ Е ПОЗОР И ГО ЧАКА ЗАТВОР , А С БОРИСОВ ВЕЧЕ СЕ СНОШАВАТ . ДАНО Е С ЛЮБОВ . А НЕ Е СЪРБЕЖ НА АНУСА , УДОВЛЕТВОРЯВАН ОТ БоБо,,,,,

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи