Владислав Горанов: И разведени родители се събират заради децата

Владислав Горанов: И разведени родители се събират заради децата

Последвайте ”Гласове" в Телеграм

„И разведени родители се събират заради децата“. Това коментира в предаването „Лице в лице“ бившият министър на финансите от ГЕРБ Владислав Горанов.

„Има много причини да се направи едно редовно правителство, за да има парламент, който да взима решения. Имаме "План за възстановяване и устойчивост", който не може да стартира ефективно, има очаквания за присъединяване към еврозоната, има война“, добави той.

„ГЕРБ не е в изолация, защото е най-голямата партия. Понеже не могат да победят Борисов, се опитват да го накарат да изчезне. Борисов не е само ГЕРБ. Това е партия, която изгради собствен живот. Утре може да наредим да няма БСП. Така не работи политическият живот“, каза още Горанов.

Към „Дондуков“ 2

Според него президентът Румен Радев е счупил политическия модел в страната.

„Той вероятно потрива ръце, че президентството е силно, но парламентът загуби своята функция. Новите 240 депутати не могат да дадат отговор как да се решат проблемите, защото не си говорят. Не знам дали Плевнелиев и Паси могат да изиграят ролята на брачен консултант“, допълни още бившият финансов министър.

Финансовото състояние

„Асен Василев не е съставил и изпълнил нито един бюджет. Аз си пожелавах Асен Василев да изпълни всичко, което казваше, но не му се получава да плати цялата сметка. Ако беше вярно, че пенсионната система може да бъде раздута до безкрай без това да стане за сметка на дефицит и дълг, то, предполагам, че по времето на Жан Виденов щеше да стане“, посочи Горанов.

Според него са предвидени големи разходи в бюджета.

„Ако някой хвали колко стабилно е нашето „героично левче“, то е заради успеха на валутния борд“, обясни бившият министър на финансите и прогнозира, че в следващите години държавният дълг ще расте.

„Ние отвън изглеждаме толкова нестабилни и неадекватни, че пазарът не ни иска. Дори вътрешният пазар не иска. Въпросът не е на цена. Това не трябва да плаши хората, но се вижда, че нашите банки не иска да финансира правителство. Българските банки не му вярват“.

 

Източник: бТВ

 

 

 

Коментари

  • CMEXXX

    06 Окт 2022 19:18ч.

    Ай стига, ва! Ни думай! Еххх малей, как няма истински родолюбци и държавници, да ви натикат в затворите, долна сган престъпна!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да бе да

    06 Окт 2022 20:30ч.

    Да бе, да. Вие се събирате, щото на хамериканците им трябва работещо правителство, за да им подпише, че ни вкарва във война с Русия. Знаем ви всичките номерца. Нали затова и Бойко тука напред някакви смешници като Плевню и Соломон с джапанките, щото усеща , че отиват работите към война и не иска да носи отговорност,

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    06 Окт 2022 19:23ч.

    Лошото е, че в резултат на вашите грижи децата от 9млн. станаха под 6млн. и около 70% не ви искат за родители.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ДЕЦАТА?

    06 Окт 2022 20:14ч.

    Ние, Суверенът, ли сме децата?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нагъл, по-нагъл, ... познахте!

    06 Окт 2022 20:56ч.

    "Рожба е на световно известната Свищовска стопанска академия. Въобще един нелицеприятен вмирисан въздух под налягане....."/ 2010/steerbear/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гнусно и отвратително

    06 Окт 2022 20:59ч.

    Няма такава държава, завладяна и контролирана от най-неморалните същества, пълни с пороци и лишени от съвест. Те не могат да се покаят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • майор Майор

    06 Окт 2022 21:10ч.

    Влади трябваше да лежи поне 5 ( пет) годинки. А сега я го виж ко се разгрухтял. Надушиха попарата свИнете. Баце вече и лигавника тури. Техната...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тралала

    06 Окт 2022 21:58ч.

    Вече взех да се задушавам от любовта на разведените ми политически родители, родител Герб, родител ПП, родител ДБ, родител БСП, родител Янев. Повече от ясно е, че ще стана хилаво дете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Горанов е най-гнусното нищожество, което някога е ни крадело

    06 Окт 2022 22:17ч.

    А те крадат до едно

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Влади Горанов

    06 Окт 2022 22:18ч.

    Тъкмо го бяхме забравили. Един от най-противните от ГРОБ. Какво стана с парите от хазарта? Колко бяха? 70 милиона на година. Свършиха ли или се надяваш на късата памет на българите?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    06 Окт 2022 22:20ч.

    Слушах го този отвратителен плужък (по нашенски диалект-гол охлюв) сутринта. Тези новоеничари имат за цел не само да ни вкарат във война, но и да ни натикат в еврозоната та да не можем да излезем от мъртвата им хватка! Много хора гледат безгрижно на това но на практика това ще отнеме и малкия суверенитет, който са ни оставили все още сатанистите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дедоф

    06 Окт 2022 22:53ч.

    Индулгенции за наглежи . Бати държавата .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    06 Окт 2022 22:58ч.

    Влади да не е почнал да си плаща наема? Питам за един преател.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хайде сега...

    06 Окт 2022 23:36ч.

    Така е.... Като не се мисли когато се гласува на избори....друг бил за гъби. Сега ще мълчите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    07 Окт 2022 0:43ч.

    Аргументацията му - смазваща! 1. План - общественият ефект ще е с отрицателен знак, особено ако ни порежат въглищните централи, но иначе - някои хора ще забогатеят допълнително и то яко. 2. Имало очаквания за еврото! И чии по-точно са тези очаквания?! На западните ти възложители. В БГ нито един сериозен човек (който не е на хранилка) не подкрепя еврото, а народът катег. те го ще!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    07 Окт 2022 0:47ч.

    3. Войната - ле-ле майко! Какво по-точно може да свърши един парламент за войната?! Сещам се: а) оръжие за У; б) одобряване сделката за самальотите; в) от прифронтова да ни направи фронтова държава! Толкова! И не хранете илюзии - този е също чекмеджанов и кюлчев, но просто е малкото чекмедже. Има ли някой идиот, който вярва за апарт. кръстника?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    07 Окт 2022 0:50ч.

    Апарт. си е негов, но е ефективно платен някъде навън. Чакат всичко да се забрави, че да го прехвърлят нотариално и у нас. Излезе от правителството и веднага купи офиси, уж с кредит , де! Ако ни разрешат да погледнем д-ра с банката за обезпечението, веднага ще лъсне, че де факто и офисите са си негови. Бизнес започна също, бмв купи, но това е с пари от закуски! Е, и Черепа е помогнал!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    07 Окт 2022 0:56ч.

    Кому говориш, бе?! Има едни 600 хил. идиота, които са със затвор. очи и още не искат дори да чуят какво да е, само повтарят в транс: Верваме ти, верваме ти! Няма да намерите друг в тази страна, който да ви повярва, най-вероятно няма да се намери и кой дори да иска да ви чуе лъжите! Защо, Горанов, не се скриеш някъде от очите ни и да си въртиш парите, дълг ли връщаш, та трябва пак да те гледам?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тате,

    07 Окт 2022 1:26ч.

    Прехвърли на мое име имотите си в Изток, иначе няма да те тача и обичам.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дано да няма редовно атлантическо отровителство

    07 Окт 2022 7:02ч.

    машинните избраници от първия ден се заканват да вкарат българския народ в братоубийствената война, формира се коалицията на войната. В икономически план - дългове, дългове, дългове. Това вече е откровена война на унищожение срещу българския народ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи