Вицепрезидентът на САЩ говори за план за „намаляване на населението“, Белият дом твърди, че се е объркала

Вицепрезидентът на САЩ говори за план за „намаляване на населението“, Белият дом твърди, че се е объркала

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Вицепрезидентът на САЩ Камала Харис посочи намаляването на населението като една от областите на зелени инвестиции на администрацията на Байдън по време на реч в Мериленд в петък. Белият дом твърди, че тя се е объркала.

„Когато инвестираме в чиста енергия и електрически превозни средства и намалим населението, повече от нашите деца могат да дишат чист въздух и да пият чиста вода“, каза Харис в реч пред публика в държавния университет „Копин“ в Балтимор под възторжени аплодисменти.

Харис не се поправи на сцената, но в стенограмата от Белия дом на речта беше изтрита думата „население“ и замена със „замърсяване“.

Вицепрезидентът направи странната забележка, когато разкри, че администрацията на Байдън е предоставила 20 милиарда долара за „климатични проекти, базирани в общността“, като 12 милиарда долара от тях са предназначени за исторически необлагодетелствани райони – част от усилията на Вашингтон да намали наполовина емисиите на парникови газове до 2030 г. и да достигне нетна нула до 2050 г.

Финансирането ще отиде в „национална мрежа от организации с нестопанска цел, общностни кредитори и други финансови институции, които да финансират десетки хиляди проекти за климата и чистата енергия в цяла Америка“, каза Харис. Сумата беше заделена за инициативи за зелена енергия по Закона за намаляване на инфлацията като част от Фонда за намаляване на парниковите газове на Агенцията за опазване на околната среда.

Критиците на Харис се прицелиха в предполагаемия гаф в социалните медии, като предположиха, че тя „казва тихата част на глас“, докато критиците на хипотезата за предизвиканите от човека климатични промени твърдят, че намаляването на населението е истинската й цел.

„Вие ли сте населението, което тя иска да намали?“,  попита конгресменът Томас Маси последователите си в Туитър.

Коментатори, включително Меган Кели и Харис Фокнър от Fox, поставиха под въпрос годността на Харис да наследи президента Джо Байдън, след като вицепрезидентът предизвика въпроси и с останалите си публични изяви по-рано тази седмица.

По време на дискусия в сряда за ИИ (изкуствения интелект) в Белия дом тя информира панелистите, че технологията е „нещо фантастично“, казвайки на събралите се експерти: „На първо място, това са две писма. Това означава изкуствен интелект“, преди да се впусне в неясен опит да обясни машинното обучение. По време на кръгла маса за транспорт за хора с увреждания същия ден, тя отбеляза, че „въпросът за транспорта е основно за това просто да се гарантира, че хората имат способността да стигнат там, където трябва да отидат“. И двата коментара предизивкаха шеговити коментари в социалните мрежи.

Източник: obektivno.bg

 

 

 

Коментари

  • Няколко отрицания

    17 Юли 2023 21:00ч.

    Депопулацията, започнала с инженеринг на отрицателния прираст на населението, е поверена на политици, избрани в резултат на отрицателен подбор. Тежко ни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 17 Юли 2023 18:00ч. Депопулацията, започнала с инженеринг на отрицателния прираст на населението, е поверена на политици, избрани в резултат на отрицателен подбор. Тежко ни.

    17 Юли 2023 23:19ч.

    Много добро съждение!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ElCondor

    17 Юли 2023 21:02ч.

    Тази е доста по-млада от Бай Дън, ама е на същия акъл! Боже, пази Америка ! И не само.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    17 Юли 2023 21:03ч.

    Баш си го каза в прав текст "Трябва да намалим население, за да може децата ни да дишат чист въздух и да пият чиста вода"... интересно е чии деца са техни и кои трябва да убием?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това с децата ни и децата ви

    18 Юли 2023 1:14ч.

    много напомня на пенявенето на Порошенко и заканите към Донбас. Там децата бяха "децата ви". Нацисткото мислене винаги върви със съзнание за елитарност, естествено.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Нацисткото мислене винаги върви със съзнание за елитарност, естествено."

    18 Юли 2023 11:12ч.

    Заслужава си да се подчертае.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • либерална мимикрия

    17 Юли 2023 21:13ч.

    Трансхуманистите са човекомразци по дифолт. Това е едно от уродливите лица на фашизма, ака либерализма. Той пък на свой ред е типична наглосаксонска идеологическа зараза.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Грешката е вярна

    17 Юли 2023 21:18ч.

    Американски сатанисти!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Божур Ю.

    17 Юли 2023 21:23ч.

    Е, така е. На най, най-високите позиции в САЩ се поставят бостански плашила, а “истинската” работа се върши от Държавния секретар Блинкен и неговата банда от синагогата, т.е. дълбоката държава. Всичко се спуска от там. САЩ отдавна са завладяни политически, икономически, финансово и военно от световния еврейски елит. А Камала е една малка брънка от послушковците на сатаната. Даже нейният мъж е от тая шайка, за всеки случай. Снахата на Байдън също бди над фамилията и носи новини на събратята си в Синагогата. Пак за всеки случай. Така е било и навремето в СССР. Мърдане няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    17 Юли 2023 21:25ч.

    Каквито слугите, такива и господарите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    17 Юли 2023 21:26ч.

    Истината вече не може да се скрие. ИИ ще бъде едно от главните оръжия. Я Няма да могат да казват,че са теории на конспирациите. Идва кастовото общество.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мдаа...

    17 Юли 2023 23:49ч.

    Ключовата дума е "общество". Каквито и катаклизми да се случат, колкото и да избият от човеците, пак ще има оцелели от "лошия материал", който трябва бързо да бъде ограден в някакво общество. Средствата и въображението за постигането на това няма да бъдат ограничени от нищо. И после всичко почва отначало. Старата песен на нов глас. Нищо ново под слънцето и т.н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кировщината е повсеместна

    17 Юли 2023 21:29ч.

    Но както установи Къро, този сорт хора не могат да ти свършат работа, пък било то и черна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Браво на Харис,

    17 Юли 2023 21:55ч.

    че го е заявила честно и откровено. "Зелената енергия" е ала-бала, която цели единствено икономически, финансов и социален колапс, след който следва цифровия концлагер. Ако целта им е чиста енергия, която не замърсява и сега има множество технологии, много по-ефективни от соларните панели и ветрогенераторите /електричеството от етера, браунов газ и др./, но достъпа до тях е забранен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    17 Юли 2023 22:00ч.

    Най-после казано в прав текст!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Митето

    17 Юли 2023 22:10ч.

    Въобще не се е объркала козата,но е толкова обла,че не се усеща какви ги плещи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Типична грешка по Фройд -

    17 Юли 2023 22:17ч.

    така че всъщност е казала това, което е мислела.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БПФ

    17 Юли 2023 22:25ч.

    Поредно доказателство, че т.нар. "демократическа партия", която дойде на власт с преврат, е престъпна и човеконенавистна - и трябва да бъде унищожена !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • То вашия Путин го

    17 Юли 2023 22:39ч.

    Намалява ежедневно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Казваш в момента в света е една единствена война?

    17 Юли 2023 23:05ч.

    Бива ли да си толкова захлюпен/ а, светът се тресе от войни и неразбории, именно благодарение на тия зад океана.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Путин или тези, които направиха войната неизбежна

    18 Юли 2023 11:19ч.

    А "тези", те отсега се готвят за нова прокси война (и не само чрез Украйна, разбира се!). Същността на НАТО е да лае пред вратите на народите, които искат и могат да си позволят да бъдат свободни, като руския, например.)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    17 Юли 2023 22:41ч.

    Путинееее, много си мек. Стига с тия села из Покрайнината. Метнете малко ракети отатък Океана, че да се свършва!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Без това няма да мине наистина

    17 Юли 2023 23:06ч.

    Тия са се обоготворили и за тях съд като че ли няма1

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това е мечтата на

    18 Юли 2023 0:32ч.

    Всеки оръфляк от партията на Копейкин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не, баце, това е желанието на всеки нормален човек на Земята!

    18 Юли 2023 14:35ч.

    Ама ти, "умнико" (21:32) си евроджендърче недоклатено, жълтопаветниче некъпано и няма как да ги знаеш тези работи! Козяк, посолствоТО, не дава да мислиш (то вашата категория отдавна не го прави; липса на орган за това)! Живей си в "демократичната" кочина на ЕС, бъди щастлив! Анаънму!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Институт за глобални изследвания

    17 Юли 2023 22:47ч.

    Браво ! Започнаха да говорят истината в прав текст без заобикалки. Така трябва да се говори на стадото говеда . 4-5 милиарда говеда са много за планетата според господарите и са прави . Особено сега куцо , кьораво и сакато пъпли навсякъде и осира хубавата планета. На това трябва да се сложи край.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стив Ъ.

    18 Юли 2023 0:45ч.

    Да бе институте, нали отдавна се работи по проблема. Педита, лезбийки, джендери и всякакви обратни 101 пола. Всичко това веднъж родено, няма да се възпроизвежда. Вирусите също ще помагат, а ако и това не стигне войнички, малки и големи. Те, “елитите” непрекъснато мислят по този въпрос, т. е как да се оттърват от излишните нахалници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • jelezen

    17 Юли 2023 23:25ч.

    „Когато инвестираме в чиста енергия и електрически превозни средства и намалим населението, повече от нашите деца могат да дишат чист въздух и да пият чиста вода“ Кое население иска да намали негърката. Най голям прираст имат негрите в Африка , мангалите в Индия, Пакистан, Индонезия, Турция и други мангалски държави. Но те са и роднини и мангалката открито заявява че ще избива роднините си мангали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    18 Юли 2023 0:15ч.

    Аз не виждам грешка. президентката камала и черният дом казват, че важни са те и техните деца, а останалото население е просто замърсяване.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точен

    18 Юли 2023 0:29ч.

    Една от стъпките в борбата на елитните сатанисти с Бог за човешките души е тяхното желание да разкриват своите планове по отношение на плебса и пред самия плебс. С това и при бездействието на огромната маса човеци те показват на Създателя, че неговите творения са сбъркани, непълноценни и не заслужават каквато и да е божествена намеса в тяхното спасение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • The Great Work -25- Етническият Генетичен Интерес на Европейците

    18 Юли 2023 0:48ч.

    - ''Вие носите в кръвта си святото наследство на вашите бащи и предци. Не познавате онези, които са изчезнали в безкрайни редици в тъмнината на миналото. Но всички те живеят във вас и ходят в кръвта ви по земята, която ги е погълнала в битка и труд и в която телата им отдавна са се разложили. Следователно кръвта ви е нещо свято. В нея родителите ви са ви дали не само тяло, но и вашата природа. Да отречеш кръвта си означава да отречеш себе си. Вие нямате само правото, но и задължението да предадете кръвта си на вашите деца, тъй като вие сте член на веригата от поколения, която се простира от миналото във вечността и това звено от веригата, което представлявате, трябва да изпълни своята част, така че веригата никога да не се прекъсне. Кръвта е носител на живота. В нея носиш тайната на самото творение. Кръвта ти е свята, защото в нея живее Божията воля." https://www.youtube.com/watch?v=BMCKwt6Rsxs

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    18 Юли 2023 0:54ч.

    Прозападните глупаци, казаха ви го директно в очите, от най-високо ниво! Ако си мислите, че подлоги и лакеи като вас ще се спасят, като лижат и мажат, ЛЪЖЕТЕ СЕ! За тях вие сте купчина безполезен биологичен отпадък! Проумейте го най-после!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    18 Юли 2023 1:05ч.

    О, ще им се сбъдне мечтата,така както върви!Около 5000 бойни глави като ги ударят , и както половината им територия е пустини или планини ще се съкратят до 1÷2 сегашни %.Някога Мао бе казал че в борбата с капитализма не е проблем 200 милиона китайци да загинат.За СССР не съм чувал изявления. Но с огромните обитаеми територии (предвид изменението на климата на север) там повече ще оцелеят. За западна Европа с тая малка територия са лесни за изпепелява не. А за мухлясалият остров направо ми се плаче. Не съм мазохизъм но САЩ го искат неистово като пеперуда към пламък на свещ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гершуин

    18 Юли 2023 1:13ч.

    Това изказване директно кореспондира с изказването на Хитлер за жизненото пространство , което е ключово за развитието на Третия райх. Направо са си лика-прилика. Как може да са толкова безпаметни?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Манол Кехая

    18 Юли 2023 1:33ч.

    „Когато инвестираме в чиста енергия и електрически превозни средства и намалим населението, повече от нашите деца могат да дишат чист въздух и да пият чиста вода“ - това за намаляването на неселението се говори от поне 20 години. Научих за този казус от мои съученици, студенти в Щатите. Още тогава се говореше за роботизация на производството, и за това че много хора ще бъдат излишни. Да си призная, личеше си някаква омраза към обикновените хора в тези нови философски постановки. Да приемаш с лекота, че в рамките на 50-100 години, поне половината от населението на земята трябва да изчезне, защото просто ще е ненужно, ми се струваше чудовищно и...кръвнишко. То и факта само, че се говори за електрически автомобили, никакви други, означава че не повече от 20% от населението ще има леки автомобили, за останалите нищо не се предполага в бъдеще.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • това за намаляването на неселението се говори от поне 20 години.

    18 Юли 2023 10:56ч.

    Това се говори от десетилетия. Но в тесни кръгове. А реалната дейност започна от март 2020 с избухването на ЛЪЖАТА К 19. Сега е втората серия "ВОЙНАТА"... Следващата серия,която се подготвя, е "СВЕТОВНА ФИНАНСОВА КРИЗА" ... Ще ни въртят на шиша докато ни избият. Решение ? Всеобщо пробуждане, защото повечето "хора" са заспали овце.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Милко Балев

    18 Юли 2023 1:43ч.

    Погледнете излъчването на това животно на снимката - тъпота и липса на интелект. То е по-тъпо и от Киро. То си мисли, че неговите деца няма да ги дадат курбан?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Разбрахте ли сега

    18 Юли 2023 2:20ч.

    Какви пари чакаме от Плана за възстановяване и устойчиво развитие?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • един от неелита

    18 Юли 2023 13:28ч.

    Естествено, това са пари за ликвидиране на българската енергетика, земеделие, транспорт и всичко друго. ПП/ДБ само прибират парите от фондовете и изпълняват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • забрана на НПО за влизане вНС и държавни институции

    18 Юли 2023 3:31ч.

    Продължават финансирането на НПО и за това трябва да бъдат забранени, станаха десетки хиляди у нас и техни представители даже са депутати За това в НС се вършат такива безобразия против България и българите. Не може да си финансиран от американците, пък да се надяваме да работиш за българите, мисия невъзможна

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фриц Клингенберг

    18 Юли 2023 3:39ч.

    Тая требе да я задържат в Карлуково. Не за лечение, а за поправителен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куциян Бухов

    18 Юли 2023 4:34ч.

    За поправителен задържат другаде.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    18 Юли 2023 11:17ч.

    Тръмп каза, ще построим ограда и те ще я платят, това се явява върха на стратегическото мислене, не само да направиш план за някой без да го питаш, без той да го иска и в негов ущърб, но и да го накараш да си го плати. В днешно време безумната страст на хората към социалната държава ги прави да й дават прекомерен ресурс, да й позволят да мисли за тях прекомерно и в крайна сметка чрез глупостта на населението то се подлага на тези чужди схеми, работейки с ръцете си, за да ги плати. Виждате какви пари се наливат от бюджетите в бизнеси на наши хора и в организации, които ще работят с правителствата. В крайна сметка пак користолюбието и безхаберието на хората ги вкарва в капана, сляпата им вяра да слушкат някой, който ще се погрижи за всичко, все едно са бебета, няма страшно, мама ще реши проблема. Самото желание на човечеството да живее евтино, леко и безотговорно го заробва, защото с част от парите му се дава този подарък, който не могат да върнат въпреки, че съдържа вредни части.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    18 Юли 2023 11:22ч.

    Обаче не разбрах какъв е проблема да ползваш транспорта, за да стигнеш от точка А до точка Б, аз така правя. Понякога прогресистите считат някои неща за супер обидни, но това се разбира само след като си бил облъчван от тях дълго време и ти обяснят, че може би транспортът трябва да служи за... за какво? Това са най-чувствителните, реактивни и ревливи хора, докато не ги избие на протести и не изпотрошат всичко, я не си разбрал нуждите им и си канселиран.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да започне от себе си и семейството й

    18 Юли 2023 11:52ч.

    И после 90 процента от уса да останат 10 все пак трябва обслужваш персонал

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • то е ясно

    18 Юли 2023 13:26ч.

    Това не е нищо ново. Те си имат официален план в 12 точки за намаляване на населението до 1 млрд. роби, които ще работят за т.н. елит. Те се считат за елита, а нас за робите. Такива като ДБ/ПП си мислят, че ще ги причислят към елита и затова провеждат същите антинародни политики у нас така яростно. Събития като Ковид, насилствените инжектирания с отрови, наречени ваксинация, войната в Украйна, са само елемент от плана. Други аспекти са намаляване на производството на храни, забрана на земеделието в различни аспекти, забрана на личния транспорт и превръщането му само в услуга за елита, ликвидиране на семейството и заместването му от някакви извратеняшки безполови структури, превръщане на кучето-домашен любимец в заместител на детето. Всичко това в момента си тече зад лъжите за евроатлантически ценности, екологични промени и прочие простотии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Повелителят (не) на мухите

    18 Юли 2023 15:37ч.

    Вярно! Госпожата горе е виден представител на групата хора, които не са повелители нито на устата си, но още по-зле е, че не са повелители и на главата си. В момента не мога точно да възстановя, за кой точно план говорите, но такива планове съществуват и то изненадващо отдавна. Още едно потвърждение, че тайната и скрита власт има потребност от идиоти, които във важни моменти могат да се окажат потребни. За да прикрият гафа използват формално близко звучащата фонетика: попюлейшън и полюшън, но ако изгледате видео на изявата, ще забележите, че това не е лапсус, а мисловен дефект! Ако по някакъв немислим начин докарат г-н Байдън до нов мандат, бързо ще намерят начин да го пенсионират. След това действително може да е страшно, освен ако междувременно не се случат важни неща!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • истината

    18 Юли 2023 16:28ч.

    българските лекари са корумпирани, но в никакъв случай не избиха умишлено хиляди българи без благословие! кръвта на тези хора лепне на ръцете на тази ч.ерна маймуна и на синилния изрод и всички български утрепки! Геноцидът има само едно наказание

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Freudian slip

    18 Юли 2023 17:51ч.

    Според Фройд , често човек се изпуска и казва истината, без да иска: изплъзнала се истина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи