Виктор Орбан: Западът може да изпрати войски в Украйна до два-три месеца. Брюксел е пленник на мрежата на Сорос

Виктор Орбан: Западът може да изпрати войски в Украйна до два-три месеца. Брюксел е пленник на мрежата на Сорос

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Западните страни може да изпратят военни в Украйна през следващите месеци, не изключи унгарският премиер Виктор Орбан в ефира на радио Kossuth.

"Това, което беше невъобразимо преди два или три месеца, два или три месеца по-късно се превръща в ежедневие. Спомням си, когато германците казваха, че не са готови да изпратят смъртоносни оръжия в Украйна, че предпочитат да изпратят оборудване и каски. И сега те казват, че Германия трябва да прехвърли на Украйна такива ракетни системи, които могат да бъдат използвани за удар по Москва“, заяви унгарският политик.

Според Орбан политиците в Брюксел водят своята война срещу Русия на страната на Украйна, там цари войнствена атмосфера, войнствена реторика и военна логика. В същото време Будапеща предпочита здравия разум, Унгария смята, че конфликтът не е футболен мач, в който човек трябва да избира страна.

Брюксел всъщност е пленник на мрежата на Сорос. В Брюксел има военна атмосфера, военен език, военна логика, доави Орбан, цитиран от hirado.hu.

Според Орбан, Брюксел води собствена война срещу Москва, но Унгария не воюва с Русия.

„С напредването на времето преминахме от изпращане на каски до точката, в която войници от западноевропейските страни ще бъдат разположени в Украйна.”

„Това е шокиращо за унгарските уши. Трябва да внимаваме тази военна психоза да не проникне в нас и да загубим способността си да се ориентираме правилно според унгарските национални интереси”, каза Виктор Орбан.

„Ако една от страните от Северноатлантическия алианс влезе във военни действия с Руската федерация, това ще означава началото на Третата световна война”, заяви Орбан.

Както той обясни, европейските институции дават пари на влиятелни хора на Сорос, които са в Европейската комисия и парламента, така че Брюксел все повече се превръща в техен затворник.

„Има шест или седем страни в Европа, които произвеждат повече храна, отколкото консумират“, каза той и добави, че Унгария е една от тях.

Обяснявайки проблема, министър-председателят каза, че при тази ситуация промишлеността ще купува по-евтиния украински продукт, поради което резервоарите в Унгария все още са пълни.

Орбан заяви още през пролетта на 2023 г., че европейските държави постоянно балансират на ръба на война с Русия. Той заяви, че Западът доставя все по-смъртоносни оръжия на Киев и дори може да стигне до изпращането на "мироопазващи войски“.

Идеята за изпращане на военен контингент в Украйна беше изразена от френския президент Еманюел Макрон през февруари на международна конференция в подкрепа на Киев. Тогава никой от участниците в срещата не го подкрепи.

В същото време, както пише вестник Le Monde, френските власти започват да разглеждат въпроса за изпращане на военни в Украйна през лятото на 2023 г. През февруари 2024 г. Макрон заяви в тесен кръг, че "тази година“ "ще трябва да изпрати момчетата в Одеса“.

Директорът на Службата за външно разузнаване на Русия Сергей Наришкин заяви, че Франция вече подготвя контингент, като на първия етап той ще наброява около две хиляди военнослужещи.

Според депутата от Радата Алексей Гончаренко, Париж уж обмисля възможността за изпращане на военна мисия в регионите на Украйна, граничещи с Беларус, за да освободи разположените там части на украинските въоръжени сили.

Източници: "Труд", fakti.bg

 

 

 

Коментари

  • орбан си служи с език на омразата и кремълска пропаганда срещу евроатлантизма

    22 Март 2024 15:32ч.

    ще подам сигнал в на органите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До: горния

    22 Март 2024 15:39ч.

    Научи се да пишеш грамотно и тогава се изказвай!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До: долния. От: долния на горния.

    22 Март 2024 15:50ч.

    А ти се научи да съзираш гротеската и сарказма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    22 Март 2024 17:04ч.

    Унгарските евреи занимавали си с фалшифициране на паспорти, подкупи и предателства през 40 -те са много опасни. Справка Сорос и Саркози .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да, първият е саркастичен изказ, но го указвайте моля това

    22 Март 2024 18:14ч.

    Днес се говорят такива безумия, че човек наистина не може да различи глупостта, сарказъма, риторичността и так дале ситуацията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Contra

    22 Март 2024 16:01ч.

    Аз съм за изпращане на войски. Това ще е края на педофила сорос.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Западът ще изпрати източни войски на фронта, а запдняците ще са на пултовете

    22 Март 2024 18:11ч.

    Това е проблема

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Contra

    22 Март 2024 18:28ч.

    От къде тея източни войски? Никой няма да отиде да се бие. Както в Източна така и в Западна Европа абсолютно никой не иска да ходи. Единственото което може да стане е да паднат така или иначе фалшивите правителства.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Най-накрая ...

    22 Март 2024 16:28ч.

    ... Делото на Курчатов ще влезе в действие. Повече от сигурно е че тази ескалация на брюкселските уроди ще доведе до масирани руски конвенционални ракетни удари по западните части в 404. Ако те се вразумят и се изтеглят, това е добре, но ще означава капитулация пред Москва. Ако ескалацият се усили и започнат от своя страна да мятат Сторм Шадоу, Скалп и Таурус навътре в Русия и към Москва , Кремъл ще преведе в действие отбранителната си доктрина. Там е записано ясно че при заплаха за самото съществуване на РФ от вражеска агресия - ядрена или /внимание!!!/ С КОНВЕНЦИОНАЛНИ СИЛИ И СРЕДСТВА , а такива НАТО-вски атаки биха били точно такава агресия, Русия ще използва ядреното си оръжие ! Няма пет, няма шест. И ще използва тактическо ядрено оръжие , както и балистични ракети със среден обсег , тъй като САЩ НЯМА ДА СЕ НАМЕСЯТ !!! Това е 100 % сигурно. САЩ не искат да рискуват с руските МКБР , а напротив - ще бъдат много доволни Европа да бъде опустошена! Ще елиминират основен икономически конкурент, ще открият бизнес за възстановяване на руините на Европа /радиоактивни/ за десетки години ! Русия ще нанесе тактически ядрени удари по НАТО-вските части в Украйна и по ВСУ и войната ще приключи. Ако Франция и Англия рискуват отговор с ядрените си арсенали /за англичаните не е сигурно, защото техните ядрени ракети с морско базиране май са под американски контрол.../ , това ще има опустошителни резултати за Европа. Франция няма ядрена триада. Има няколко стратегически подводници с балистични ракети които могат да ударят Русия, но не и да я унищожат. Френските бомбардировачи с ядрени бомби /клас Мираж/ само се модят стратегически. На практика са фронтови бомбардировачи, които едва ли ще долетят до руските граници без да бъдат свалени. Обратното - руски ядрен удар по Франция е апокалиптична картина, която никой в Западна Европа не иска да си представи. Но вече изглежда възможна ! Предполагам че Кремъл няма да бърза с масираното унищожение на Франция и първо ще я предупреди. Примерно от Атлантика руска стратегическа подводница ще изстреля "Булава" по френска Гвиана и ще заличи космодрума в Куру. И ако това не спре лудостта в елисейския дворец, тогава ще има по-сериозен отговор. Германия, Белгия, Полша, всички държащи "исо" на сатаниститес войски в Украйна, също няма да бъдат пощадени...Сорос играе за ЦРУ ! Американците няма да пострадат ! Това ще бъде Европейско-Руска ядрена война, която ще унищожи Европа ! Европейци, събуждайте се - НЕ НА ВОЙНАТА ! Долу НАТО ! Подпалвачите - НА ВЪЖЕТО !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    22 Март 2024 16:57ч.

    LGM-30G чакат да бъдат освободени.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тебе те чакат на къра

    22 Март 2024 18:16ч.

    на бели фарове

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Европсихясалият, много си станал грамотен бе!

    22 Март 2024 18:17ч.

    Ще ти освободят ли после задника от пришитите нови тестиси или искаш да си останеш с тях!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • веска

    22 Март 2024 16:53ч.

    Съгласен или несъгласен, накрая Орбан пак гласува да! Той води политиката на Ердоган! Срещу съгласието си да получава блокираните средства за Унгария...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А и има земи населени с унгарци в Украйна

    22 Март 2024 18:18ч.

    Защо да не го ползва като повод.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    22 Март 2024 18:53ч.

    "Адмирал Бауер: НАТО се подготвя за пряк сблъсък с Русия, разширихме присъствието си в Словакия, Унгария, Румъния и България."- Хайде, т.н. български властници тихомълком се съгласяват на всичко, казано от евроатлантиците, но същото правят и унгарците, които все не са съгласни, пък накрая клекват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хегемонът САЩ не признава дисидентстване - най-сигурният белег, че е по-тоталитарен даже от съветската система

    22 Март 2024 19:48ч.

    Много се опъваха на комунистите едно време, ама при тия глобални сороспии такова дисидентско опъване не минава. Малка е Унгария, като нас, макар и с Орбан начело доста по-героична от нас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отвреме-навреме

    23 Март 2024 9:47ч.

    Чудя се, дали това всъщност не е идеята на Запада да се отърве от наплива на мигранти от Азия и Африка?! Така де, те се набълбукаха с огромно количество невежи, но млади и здрави мигранти-мъже с идеологическо-религиозен мироглед, оправдаващ убийството на християни. Изглежда съвсем логично да им обещаят, примерно, гражданство и пари и да ги пратят да отслабват Русия. Добре, че руснаците го схванаха това и поставиха супер-червена линияпред официалното изпращане на западни войски в държава 404 (равно на обявяване на война).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи