Видеоархив: Зеленски забавлява руснаците за ЧНГ по държавната им телевизия през 2013 г.

Видеоархив: Зеленски забавлява руснаците за ЧНГ по държавната им телевизия през 2013 г.

Максим Галкин и Володимир Зеленски през 2013 г. като водещи на новогодишната програма на тв Россия 1. Следвайте "Гласове" в Телеграм.

Държавната руска телевизия, 1 януари 2013 г. Програмата "Първа новогодишна вечер" водят Максим Галкин и Володимир Зеленски, припомня сайтът meduza.io, обявен за чуждестранен агент в Русия и публикува видео от програмата.

 

 

Галкин и Зеленски  се майтапят с традицията на новогодишното пиянство, руската салата и Филип Киркоров. "Съветското шампанско влезе в Книгата на рекордите на Гинес като парадокс: има напитка, няма държава. Галкин се възмущава, че според новия закон за забраната на реклама на алкохол и цигари, трябва да се забрани и "Ну погоди!", защото "децата ще видят как вълка пуши".

Зеленски му отвръща, че в телефона на Галкин е записан като "гастарбайтер". С песни участват Николай Басков, Евгений Петросян, Потап и Настя. Вера Брежнева хвърля въздушни целувки към залата, Владимир Соловьов се смее на шегите на Зеленский. На масите са Олег Газманов, Дмитрий Губерниев, Григорий Лепс, други звезди от Русия и Украйна.

10 години по-късно Украйна и Русия са във война. Зеленски е президент и върховен главнокомандващ. Галкин се обяви срещу войната и бе принуден да напусне Русия, защото бе обявен за "чуждестранен агент". Вера Брежнева е в списъка на "нежеланите артисти" в Русия и е доброволец в пункт за хуманитарна помощ.

Владимир Соловьов в своето токшоу призовава за унищожението на Украйна и нарича Зеленски "наркоман". Потап събира пари за пострадалите от войната. Петросян, Басков и Лепс подкрепят "спецоперацията". Газманов обяви концерт в анексирания Херсон, но той се провали, след като украинците си върнаха града. Губерниев прави "патриотични" концерти. "Россия 1" е забранен по цяла Европа като главното оръжие на пропагандата на Путин.

 

Източник: "24 часа"

 

 

 

Коментари

  • rusnak

    31 Дек 2022 13:29ч.

    Нормално, клоун. Сега забавлява наглосаксонските си господари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ива

    31 Дек 2022 13:47ч.

    Песента за санкциите ми харесва - ще заменим долара за юани. ?. Поглед в бъдещето, 10 години по - късно - се случи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много нежно клипче сте подбрали със забавленията на Зеленски

    31 Дек 2022 13:59ч.

    Тези са по-добри: https://youtu.be/PKHGp1XPv48 Второ: https://twitter.com/RadioGenova/status/1579858763393413120 Трето: https://twitter.com/RadioGenova/status/1578464077340643328 Четвърто: https://twitter.com/RadioGenova/status/1579105331585904640 И има още мноооого...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    31 Дек 2022 14:01ч.

    И от толкова пародийно веселие, настъпи Майдана, и "вечната дружба" се прехвърли върху реалния живот, но смешниците се разбягаха, кой накъдето свари, други останаха и се издигнаха в постове, но сега не е весело и задълго.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Настъпи"

    01 Яну 2023 9:23ч.

    американският преврат в Киев

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По интересното е

    31 Дек 2022 14:38ч.

    Къде живее сега Галкин (руския Рачков) и Алла Пугачова (руската Лили Иванова) и защо са в Израел

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защото, както иронично казват руснаците за такива като тях, Латинина още една групичка преселници там,

    31 Дек 2022 15:00ч.

    Бълващи далеч преди този февруари срещу Русия, това е "историческата им родина".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    31 Дек 2022 15:08ч.

    еврейчето "Зе" успя само за 3 години да "спести" в офшорки $870 млн., купи в Израел за родителите си имение (за $8 млн.), имоти в Лондон, в Грузия и т.н. той и членовете на семейството му са британски поданици, охранявани от агенти на МИ-6. та ето това са т.нар. "евро-атлантически ценности", които непрекъснато рекламира престъпната ни ШАЙКА по антинародната БНТ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • руси и украинци - части от единния руски народ

    31 Дек 2022 15:31ч.

    Не е тайна за никого, че умеят да са артистични руснаците, при това са класни и виококачествени и в сериозното, и в забавното. А Зеленски затова е смешник - за да измами американците и да им разкрие кирливите ризи пред целия свят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • какво самочувствие в един артистичен и горд имперски народ

    31 Дек 2022 16:13ч.

    Свят да ти се завие от толкова много красиви жени на едно място... На Запад никъде повече не можеш да видиш такова нещо, и не само поради прословутата "култура на отмяната" (на пола), но и защото красотата винаги се съчетава с великодушие и широко сърце, които липсват на Запад. Нашенските русофоби, рожбички на късия соц, много малко познават руския човек и днешната руска действителност, затова и непрекъснато се излагат с грешните си становища и прогнози.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    31 Дек 2022 19:41ч.

    Зеленски беше избран, защото обеща, че ще спре войната в Донбас, аз мислех че се е уплашил от националистите, но Меркел и Оланд разкриха кой е подготвял днешната ситуация, хората да се крият под земята в самата новогодишна нощ, добре че не е студена зимата, всъщност през нощта температурите падат около нулата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    31 Дек 2022 22:47ч.

    Наистина Зеленски го избраха защото украинците се надяваха спиране на военните действия на украинската армия в Донбас! Само, че не така мислеха украинските нацисти и американските им куратори! На практика от Зеленски нищо не зависи. Той просто, като добър артист си казва думите пред камерите, които предварително са му дадени! Ако откаже, бъдете сигурни, че незабавно ще го убият и ще припишат смъртта му на лошите руснаци и Путин. Аз даже не знам до кога ще име полезен и колко дълго ще го държат жив! Жалко за добрия артист и клоун!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Според мен

    01 Яну 2023 5:08ч.

    Всичко си е дошло на мястото!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи