Възстановиха движението по Кримския мост

Възстановиха движението по Кримския мост

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Пуснато е движението на леки коли и автобуси по Кримския мост, съобщи лидерът на Крим Сергей Аксьонов. Колите минават по съоръжението след пълен оглед.

Руското транспортно министерство добави, че до края на деня ще тръгнат и влаковете. Товарните камиони ще трябва да използват фериботи, очаква се след няколко часа да тръгне и първият ферибот.

По-рано днес бе взривен товарен камион на моста, от което бе подпалена влакова композиция с гориво. Част от пътното платно на съоръжение падна във водата. Произшествието е станало в началото на съоръжението от полуостров Керч към самия Крим. Арките на моста останаха непокътнати. Пламналия пък огън бе потушен по въздуха. 

 

Източник: "Труд"

Коментари

  • Оле Отвори Очички

    08 Окт 2022 20:09ч.

    Световната слава отмина. Остана само грозното лице и кървавите зли ръце. ЗЛОТО Е ЛУДОСТ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ерво-алтантик

    08 Окт 2022 20:33ч.

    Пропкопиевите партизани тази вечер на банкет-честване на справедливия тероризъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Манхолет

    08 Окт 2022 21:28ч.

    Голям удар. За 6 часа възстановиха движението по моста. И не е взривен МОСТА, а МПС движещо се по моста. Като гръмне склад с боеприпаси не го форулирате като "взриви се Земята", нали? Аман от олигофрени.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • чакаме следващия нескопосан саботаж

    08 Окт 2022 21:52ч.

    Многобройните фенове на украинците си докараха карциом от мъка. Но изглежда никой от тях няма познати и приятели украинци, тогава нямаше да има толкова техни почитатели.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    08 Окт 2022 22:21ч.

    Зад кулисите какво става? Сигурен съм, че е имало бой през пръстите за самоделните акции, щото поставят американците на ръба на войната. Сега вече руснаците имат основание за удари по местата на пристигане на натовската техника. И, струва ми се, НАТО-то ще си замълчи като бит педераст... Щото поляците ще го отнесат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    08 Окт 2022 23:35ч.

    ? Зеленския все повече заприличва на Осама бин Ладен, де що някой пръдне и той поема вината... личи си, че един и същи център ги управлява ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • братът на Иван Георгиев от Попово

    09 Окт 2022 0:00ч.

    Даря Дугина, Тръбите на Северните потоци, Кримския мост... От жертви на световния тероризъм през 2001 USA се превърнаха в негов крепител и основен стълб през 2022. Всъщност, те такива си бяха открайвреме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи